Image and video hosting by TinyPic

18 January 2012

hati tiada cahaya


bosan.harini tak tau lah knp bosan.

hidup selalu berwarna warni,tapi harini rasanya
takde kaler pon.putihhhh je,mendatar jeeee.
pagi td g breakfast pon tapau.
otw balik ada sorg kwn panggil.
and she said something kat i.

"k.safura nampak tembam"

ohhh aku tahu hakikat tu.
badan aku dh naik.tapi aku dh cuba utk diet.
dh kurang mkn,tp badan bagai di pam pam.
nk kata ada baby blum lg.tapi aku still mengharap.
suamy kata jgn mengharap.
buat biasa je.ok aku buat biasa je.
kalau boleh!

rasa mcm nk minum balik kopi diet.
tapi tak boleh.
aku dh janji dulu,
lepas kawen aku takkan minum lg kopi diet tu.
tp larat ke nk tgk badan naik mcm belon?
ohh tidak.

cam ne ni?
runsing!

harini masa rasa lambat pulak berlalu.knp eh?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments:

  1. jgn makan malam n jogg ari2 kak.. insyaallah berat turun.. biar sikit2 turun, nanti maintain je.. org cakap la.. kite pon dok ngah diet.. berat tibe2 naik..

    psstt2, kopi diet tue kopi ape kak?? nak tau jugak.. hehe

    ReplyDelete
  2. rara..rileks ye..chubby pun cantik jugak. Jangn terlalu isaukan badan..sekali sekala wat exercise..jom kite gi joging..:)

    ReplyDelete
  3. lol..awatnye nih??banyak-banyakkan rest oke! :)

    ReplyDelete
  4. berisi sikit takpe rara, janji badan sihat dan kolestrol tak tinggi

    ReplyDelete
  5. Dulu masa ida kahwin pun orang tegur macam tu.. sentap mak!! Ida buat bodoh je rara.. janji kita heppy! Tapi dlm masa yg sama, exercise jugak.. =) hihi

    ReplyDelete
  6. kALAU RARA BETOI2 NK DIET KAN.. RARA KNE betoi2 nekad.. tanamkn smgat tu dlm diri, gerenti blh :-)

    btw, sy doakan rara dikurniakan zuriat.. insyaAllah..

    ReplyDelete
  7. xpe2... slow2 ye kak... yg penting badan tetap sihat. :))

    ReplyDelete
  8. ala, badan naik pun janji suami sayang. :)

    ReplyDelete
  9. kenapa taknak minum dah kopi tuu ? ada effect ke ?

    ReplyDelete
  10. kopi diet??? kopi ape 2 kak??? aimi nk blh ???

    jpom diet sme2

    ReplyDelete
  11. sabar rara.. nanti ade la rezeki baby tu.. skrg nak bagi mase berdua dulu.. ;)

    ReplyDelete
  12. dptkan baby dulu .. pastu diet gila2 eh. dh kwin mmg camtu dik .. hormon kita dah lain.

    ReplyDelete
  13. Kopi tu x elok raanyan kalu rara plan nk mengandung.. Sabar ye dik, akak nk, masuk 4 tahun dh menunggu..insyaallah ada rezeki kita :-)

    ReplyDelete
  14. jgn la.....be hepi ye sayang...!

    kak long jd tak hepi lak baca post cik rara ni...wake up ye darl..ala, biar la apa org nak kata apa k...

    yg penting cik rara dan suami bahagia kan..:) ok!

    (doakan kak long hepi jugak bile bgelar isteri kepada suami) heheheh

    ReplyDelete
  15. Hati senang dah jadi wife org, naik la sket... Heeee..... Jom, msred pun try nak diet ni.... Jgn gelak...hhaaa

    ReplyDelete
  16. mari pam same2 . hehe..ermm xpe kak, jnji akak beringt je mase mkn..nek skit tu biase la sbb bau kawen, ht berbunga2 riang je..

    nnt baru fikirkan balik kopi diet tu . fadh skang pown "ikut flow" badan je ni . hehe lom ade niat nak makan pape tuk kurus walaupun nak sgt2..
    hihiii

    ReplyDelete
  17. elak mkn malam je rara.....hehehe..biasa la da kawen ni bdn pun naik gak kan....xmao la mkn ubt diet or minum kopi diet tu....yeh..just maintain jer...:)

    ReplyDelete
  18. Awak...badan tembam tu bermakna awak happy!

    Ala, janji awak sihat. Awak tembam pun tp lagi nmpk comel dr time kurus2....sy percaya tu!

    ReplyDelete
  19. takpe insyaAllah ada rezeki baby tuh. :)

    berat tambah? tandanya bahagiaa. hehe

    ReplyDelete
  20. heeeeeeeee.. aloh... awak lawa... la puan rara... tembam ke kurus ke., semua kenee laa

    ReplyDelete
  21. Kena happy2 selalu dear. Jangan tensen2 tau. Insyaallah bila sampai masanya nanti ada la tu, DIA adalah sebaik2 perancang dan perancanganNya adalah yg terbaik untuk kita.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com