Image and video hosting by TinyPic

07 January 2012

ice cream goreng!


hai,salam sabtu.rini korg g mana?
i mcm ni lah.duk umah je.bukan nk g memana pon.
hubby jauh.sok baru dye ada.mlm ni dye balik lah.
tp sok nk balik majung balik.

so hari ni i terlebih rajin,
buat ice cream goreng.heeeeee.
dh lama dh nk buat.tp x buat buat ag.sok buat harini,
mlm ni boleh gorengkan utk suamy.
senang giler je buat es krem goreng ni.

tp lepas buat kena simpan peti beku dulu,
pas tu baru leh goreng.


i bli eskrem ni,so boleh buat 3 jenis.
hmmmm yumeeh.mlm karang nk goreng.korg pon try lah taw.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 comments:

  1. sedap..nak sikit..petang2 ni best makan aiskrim goreng

    ReplyDelete
  2. tunjuk r cara2nya. langsung tatau :0

    ReplyDelete
  3. sedapnya sis..macamner nak buat tu..hehe


    *jijah mental asben xjadi balik minggu ni..ape hal tah kat lumut tu...huuu :(

    ReplyDelete
  4. eh boleh ke goreng ice cream tuh..tak pernah den tengok hehe

    ReplyDelete
  5. sedap ke kak? tak pernah try lg nie..:)

    ReplyDelete
  6. akk bg step2 dye.. aimi nk try lh.. teringin nk mkn.. tp xpna jumpe2 ag org jual ni =( bg taw... hihihiihih

    ReplyDelete
  7. Lelaki A suka sangatt dengan aiskrim gorengg (; Lepas tuu saya pun sibuk nak minatt. Haha *GEDIK*

    ReplyDelete
  8. seriously saya tak pernah makan aikrim goreng. haha

    ReplyDelete
  9. dulu penah makan..kat trengganu tapi dah lame la..hihi..nyum nyumm.. :D

    ReplyDelete
  10. wahhhhhhhhhh tak pndi buat la... suka makan je^^

    ReplyDelete
  11. Yeayy..pandai pun rara buat.. Hihii..

    ReplyDelete
  12. selalu akak beli dah siap .. x pernah cuba buat .. hurmmmm ;)

    ReplyDelete
  13. NAK AISKREM GORENG JUGAK ! HUHU :(

    ReplyDelete
  14. sist rara! ajar le cara membuatnye. hehehe. ^^

    ReplyDelete
  15. yummy...yummy...makan panas2 sedap!

    ReplyDelete
  16. hey, could you make a recipe of es krim goreng? looks much more tempting...:)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com