07 January 2012

ice cream goreng!


hai,salam sabtu.rini korg g mana?
i mcm ni lah.duk umah je.bukan nk g memana pon.
hubby jauh.sok baru dye ada.mlm ni dye balik lah.
tp sok nk balik majung balik.

so hari ni i terlebih rajin,
buat ice cream goreng.heeeeee.
dh lama dh nk buat.tp x buat buat ag.sok buat harini,
mlm ni boleh gorengkan utk suamy.
senang giler je buat es krem goreng ni.

tp lepas buat kena simpan peti beku dulu,
pas tu baru leh goreng.


i bli eskrem ni,so boleh buat 3 jenis.
hmmmm yumeeh.mlm karang nk goreng.korg pon try lah taw.




27 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

sedap..nak sikit..petang2 ni best makan aiskrim goreng

mas saari said...

sedapnya!

cik chinta said...

tunjuk r cara2nya. langsung tatau :0

erin moshimoshi said...

dear x cair ke bile goreng ek /

shedameor said...

sheda penah buat. sedaaap :)

shedameor said...

sheda penah buat. sedaaap :)

diana said...

tak berminyak ke rara??

Cik Azizah said...

sedapnya sis..macamner nak buat tu..hehe


*jijah mental asben xjadi balik minggu ni..ape hal tah kat lumut tu...huuu :(

Ahmad Syuxer said...

eh boleh ke goreng ice cream tuh..tak pernah den tengok hehe

bobiedanbad said...

yummy!

laskar pelangi said...

sedap ke kak? tak pernah try lg nie..:)

✿ pink velvet ✿ said...

letak dlm roti ke?

aimi said...

akk bg step2 dye.. aimi nk try lh.. teringin nk mkn.. tp xpna jumpe2 ag org jual ni =( bg taw... hihihiihih

butterfly said...

sedapppnyee~~~

Syakirah Rozuan said...

Lelaki A suka sangatt dengan aiskrim gorengg (; Lepas tuu saya pun sibuk nak minatt. Haha *GEDIK*

fany wany said...

seriously saya tak pernah makan aikrim goreng. haha

mira maisara said...

dulu penah makan..kat trengganu tapi dah lame la..hihi..nyum nyumm.. :D

El-Janna said...

wahhhhhhhhhh tak pndi buat la... suka makan je^^

ayleencutegirl said...

Yeayy..pandai pun rara buat.. Hihii..

ieda said...

selalu akak beli dah siap .. x pernah cuba buat .. hurmmmm ;)

Muna rahimah said...

NAK AISKREM GORENG JUGAK ! HUHU :(

Cik Yuyu said...

sist rara! ajar le cara membuatnye. hehehe. ^^

lieynanilaz said...

yummy...yummy...makan panas2 sedap!

saffiya_aleesya @ echa said...

ADA TAG..TGK KAT BLOG SAYA K

msredcheesecake said...

Camana nak buat ni? ....

Rtp Farra Arisha said...

hey, could you make a recipe of es krim goreng? looks much more tempting...:)

KAMIHIDUP said...

sedapnya. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...