26 January 2012

ingin ku gigitgigit cuping telinga mu - knp nk suamy cam sufian?

tiap kali dgr lagu yg aqasha nyanyi dlm cite gemersik kalbu tu.



aku jd geli giler,rasa nk muntah,rasa geli isi dlm perut ni.
tiap kali dye nyanyi tu tak tau nk describe cane.tak leh ke buat lyric lain.
aduhhhh tp nk buat cane kan.dh tgk cite gemersik kalbu pakage 
dgn lagu tu.so terpaksa lah dgr even tak suke.

" ingin ku gigit gigit cuping telinga mu "


lepas dgr tu trus muntah kan sume isi perut *tak lah tipu je.hehe.

bila tgk update status kat fb lepas cite gemersik kalbu habes,
sume tak leh blah.sume nk suamy cm sufian,sume suke dye.
knp suke dye?apa yg besh nya dye.besh seth tan lg.hehe.

i cume nk tau,
ramai yg puji-puji sufian kat dlm fb,
suke lelaki cm sufian.hubby korg x marah ke kalau baca?
kalau suamy i rasa nya dh lama dye sentap.

pernah satu hari i ckp kt dye.
syg,kalau eb dpt suamy cm aaron aziz ke,adi putra ke.
mesti hari hari eb tatap je muka dorg.mesti tak nk kua umah.
then suamy ckp.
g lah kawen ngan dorg,knp kawen ngan syg.

heeee nmpk sgt dye sentap.
i pon trus diam.sian dye i ckp cm tu.
i terfikir balik,apa perasaan i kalau dye pulak ckp kat i mcm tu.
mst i terasa sgt sgt.mesti merajuk 40 hari,gegege.
so skrg ni i mmg dh tak puji lelaki lain depan dye or belakang dye.
sbb tak nk dye sentap dan tak nk banding kan lelaki lain dgn suamy sendiri.

terima lah suamy kita seadanya.lg pon buat apa puji suamy org lain kan.
baik puji suamy sendiri,tapi jgn melampau lampau lak.
kang ada yg kata korg over.kalau nk puji,puji lah depan depan.
tak payah lah puji dlm fb ke twitter ke.
nt ada yg muntak darah bila tgk korg mesra-mesra dlm fb.
heeee.biarlah suke duka kita ngan suamy kita,
hanya kita yg tahu. moga kita bahagia selalu.

i tau entry ni dh melalut.tp biar lah.biasa lah tu.
taip tajuk lain,entry isi lain.hahaha.sume org biasa alami kan?
ok stop! jom g makan.lapa dh ni.


sayangi lah suamy anda.hehe





16 comments:

merpatisejoli45 said...

btul3. puji suami sndri lg baek dr puji suami orgkn. kesian suami tu, bini dok puji laki laen.. trimela psangan seadanye. eh,nk jgk komen ni.walupn saya xkawen lg. hehe. :)

mOoN said...

huhuhu.. ari tu penah puji org lain hensem sekali kena tegur ngan someone,, 'tak baik puji orang lain lebih dari suami sendiri..' terus diam.. sib baek hubby x dengar...

umie naziera said...

betol2..dok teringin laki orang watpa,sayang laki sendiri sudaaa..hahahhaha

Zaza said...

zaza dengar lagu tu mcm nak tutup tv ja.. tapi skang dh lali plak, bila dgr byk kali..

yana-feehily said...

betul3..sayangi la suami kita seadanya dia..anggap la dia org paling hensem sekali di dunia..

liyana said...

bersyukurlah dengan apa yang kita ada kan~

tapi lirik lagu tu mmg agak pelik sikit, tapi saya tak tgk sgt pun cter tu..hehe..

mOon jOhari said...

saya cinta suami saya !

mOon sll puji dia " abang taw tak ... abg la laki plg encem di dunia "
ehehehehe,,,terOs dia suka ...

syukur tak terhingga dapat suami penyayang ....

QASEH ALYN said...

hehehe....btul2...apa prasaan si isteri lak klu suami dia puji ppuan lain kan....hurrmm..lu pkir la sndiri..hehe

aimi said...

hihihih.... org single cm sy je blh puji2 laki kt luar 2 =) ahahahhahah

mira maisara said...

puji jgn lebik ek puan rara susah nk brhenti nt..hihi

Cik Saila said...

betul tu rara..apa kita rasa bila suami/tunang/bf kita bandingkan kita dgn artis/pmpuan lain..msti nangis2 sbb kecik ati..huhu :(
so tamau banding2 k :)

lady scooter said...

puji tak salah... tapi kena berpada2.. dan jangan sampai si dia terasa seakan diperbandingkan... tu yang penting.. just puji.. ;-)

Tapi kalau si dia jenis over sensitif... avoid jer la niat nak puji orang lain tu...he3... nanti lain lak jadinye..

Zahirah Dzulkifli said...

Memang kalau kita dah bersuami, kita tak boleh bezakan dia dengan lelaki-lelaki lain. Sebab tu kita kena rendahkan penglihatan kita. Huhu

Cik Nasha said...

yelaa..
baik puji hubby sndiri, lagi elok depan2 dia.. pahala pun dapat.

♥ wawawawa ♥ said...

huhuhu...kesian kesian..kalau sy pon sy sentap kalau suami sy puji org lain..tp sy belom kawen lg..huhu..takpe laa rasa sentap awal2 la..

cik najihah said...

kadang2 kite selalu impikan nak yg mcm tu ini sedangkan kite x sedar pun yg depan mate kite tu lebih baik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...