Image and video hosting by TinyPic

05 January 2012

khamis / jom baca yassin.

Alhamdulillah.Khamis mlm jumaat dtg lagik.


mlm ni MIL buat tahlil lagik untuk arwah abah.
i pon akan sama-sama ke masjid utk join tahlil.
bile nk buat tahlil ni,
i rasa seronok sgt,
seronok sedekah Yassin,Al-Fatehah kepada arwah.

moga kita sama-sama lah baca yassin.
kalau kita boleh mengadap lappy berjam-jam utk update blog.
apa lah salahnya luangkan masa 30minit utk baca yasin.
berkat hendak nya life kite.
Alhamdulillah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. Jom, Al-Fatihah untuk mereka yang telah pergi dahulu. :)

    ReplyDelete
  2. memang selalu sedekahkan utk aruah mak n pak akk..Al- atihah..

    *dalili tu maksudnya pemimpin..:)

    ReplyDelete
  3. Pakngah pun baru balik dari surau baca Yasin + Tahlil + Makan + Borak.

    ReplyDelete
  4. akak baru balik surau ada yassin juga .. alhamdulillah dah x pernah miss ;)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com