05 January 2012

khamis / jom baca yassin.

Alhamdulillah.Khamis mlm jumaat dtg lagik.


mlm ni MIL buat tahlil lagik untuk arwah abah.
i pon akan sama-sama ke masjid utk join tahlil.
bile nk buat tahlil ni,
i rasa seronok sgt,
seronok sedekah Yassin,Al-Fatehah kepada arwah.

moga kita sama-sama lah baca yassin.
kalau kita boleh mengadap lappy berjam-jam utk update blog.
apa lah salahnya luangkan masa 30minit utk baca yasin.
berkat hendak nya life kite.
Alhamdulillah.

6 comments:

KAMIHIDUP said...

Jom, Al-Fatihah untuk mereka yang telah pergi dahulu. :)

Puan Kutu said...

memang selalu sedekahkan utk aruah mak n pak akk..Al- atihah..

*dalili tu maksudnya pemimpin..:)

cik chinta said...

da bace :)

al-lavendari said...

Pakngah pun baru balik dari surau baca Yasin + Tahlil + Makan + Borak.

ieda said...

akak baru balik surau ada yassin juga .. alhamdulillah dah x pernah miss ;)

msredcheesecake said...

Tetiba rindu arwah abah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...