Image and video hosting by TinyPic

19 January 2012

knp perempuan emo?

kenapa perempuan bila buat sesuatu,tapi ada masalah dye jd emo?

kenapa kalau lelaki dorg boleh still gelak-gelak.
kenapa perempuan bila try sekali tak boleh,trus putus asa?
kenapa lelaki buat pape banyak kali pon dorg tak kisah.

pelik kan? 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments:

  1. sebab hati perempuan tu lembut dan cepat tersentuh...lelaki memang hatinye lebih kuat dan tabah kan sebab tu dia boleh jadi pemimpin dan ketua keluarga..:)

    ReplyDelete
  2. rara, rasanya kita leh study cara lelaki tp nak follow diorg mmg tak boleh..huhu..
    mcm kerja saya, saya sorg je perempuan, yg lain semua lelaki..mmg emo sorang2 jela..hehe

    ReplyDelete
  3. lelaki ni lebih rileks dari perempuan..kan dah namanya lelaki ada 9 akal 1 nafsu tapi perempuan plak ada 9 nafsu tapi 1 akal..tu laaa bezanya dan sendiri pun boleh pikir..

    ReplyDelete
  4. ha'ah kan ... lelaki lagi pandai control emosi dorang drpd pompuan

    ReplyDelete
  5. betul tu ...hati perempuan lembut sgt, cepat tersentuh...sbb tu perempuan mudah menangis....

    nice entry

    ReplyDelete
  6. the woman has a heart that is very sensitive to any slight problem jdi definitely use feeling,....

    nice post

    ReplyDelete
  7. rara

    ai terbalik,kalau tunang ai buat something tak menjadi dia yg emo n xnak buat dh..ai yg gelak2...hehe

    ReplyDelete
  8. sebab lelaki ada 1je nafsu... pempuan 9.. jadi, sensitifnye lebih sket hik3

    ReplyDelete
  9. sbb Tuhan jadikan kita begitu. Saling melengkapi. Got positive and negative attitude:)

    ReplyDelete
  10. Salam Puan Rara,
    Perempuan punya instinct yg sgt kuat... Perempuan lebih tahan sakit berbanding lelaki... perempuan lebih penyayang & lembut hatinya... syukurkan kerana Allah jdkan kite seorg perempuan...eh, lari topik ke? kekekek..

    Peru bkn di Spain dear... Peru di Amerika Selatan/Latin... Spain di Europe... :))) Bahasa pengantar- spanish :)

    ReplyDelete
  11. tu sbb perempuan tak boleh jadi ketua keluarga..sbb perempuan terlalu ikut perasaan...

    ReplyDelete
  12. setuju dengan komen2 kat atas..:P

    ReplyDelete
  13. takmo putus2 asa...cubo hingga dapat...;)

    ReplyDelete
  14. lumrah Allah jadikan perempuan & lelaki lain2 perasaan..istimewa

    ReplyDelete
  15. Sifat semulajadi seorang wanita yang lembut & selalu ingin dilindungi..

    ReplyDelete
  16. haha..tu la unik nye lelaki dgn perempuan :)

    ReplyDelete
  17. sbb itu adalah perempuan .. itulah kelebihan dia .. sbb org lelaki x cepat emo ekekke ;)

    ReplyDelete
  18. kite pon kdg teremo jugak...tk leh elak emosi emo2 nie :D

    ReplyDelete
  19. perempuan ni special. selalu emo sbb nanti lelaki akan datang pujuk. kalau dua-dua emo, sape nak pujuk??

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com