Image and video hosting by TinyPic

12 January 2012

mintak sambal kat mcD.boleh?

ptg smlm konon bad mood lah.ada lah masalah-masalah tertentu melanda.


masa nk balik tu mood dh ok sket.dh sampai sekerat jalan adik ipar i call,
suruh bli mcD,otw i balik rumah mmg akan lalu tepi mcD.
so i drive tru jelah,senang.
nak muka Flawless? klik sini

then order lah kat budak tu cm biasa,
dh bayar g lah kedepan nk amik makanan tu.
konon nya buat muka kelat + garang lah neh.
hahahahahah gelak dulu.
then masa budak tu nk bg mcD i pon ckp.

"dik mintak sambal lebih"

budak tu pon tercengang.

i ckp lagik sekali,konon dgn nada marah.

"dik mintak sambal lebih"

then budak tu buat muka terkejut mcm nampak rasaksa depan dye.

budak tu pon ckp balik kat i.

"hah sambal lebih?!"

aku pon dgn muka yg malu mcm org lari pakai spender,
gelak kuat kuat kat situ.ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh silap.

"eh bukan bukan dik,nk mintak sos"

alamak malunya aku,mmg bapak malu seyes malu.
aku rasa mcm nk pakai topeng sailor moon masa tu.
Ya Allah korg bayangkan lah,dgn muka kelat konon nk marah budak
tu,padahal aku yg ckp salah.g mintak sambal lebih.ingat mcD tu jual nasi lemak ke.
adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~

dapat kan berita terkini dgn pantas? ce klik sini

lepas ni aku rasa tak nk g mcD tu dah.rela puasa mkn mcD setahun,tak pon
kalau aku g mcD tu aku tak nk naik kete aku.mst budak tu cam.

sblm aku blah aku siap ckp lagik

"dik jgn cite kat kwn-kwn taw.maluuuuuuuuuuuuuuuu"

hahahahaha korg mesti gelakkan aku kan.
rasa cm aku tak penah buat benda bodoh cm tu.
ni lah kali pertama rasanya.malu giler.seyes weh,tak tipu.
huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

moral of da story,tak payah lah nk buat muka kelat sgt bile g kedai mana-mana,
nanti kalau salah ckp kite yg malu,sblm ni mengata org.lepas kena kat diri sendiri baru padan muka.
saje tepek piccy ni.rendu pulak masa kawen dulu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 comments:

  1. kahhkah! apa ke sengal nye.
    terbayang kan sambal belacan.haa

    ReplyDelete
  2. kahkahkahkah gelak guling2 baca entry kak rara ni...wueekk :P mogok sgt tu la jadinya...hehehe

    ReplyDelete
  3. hahahahaah..kelakar ar rara ni....mtk sambal ek...heheh.....

    ReplyDelete
  4. hahaha ntah ape la yg akak pikir time tu kan..adoiii !

    ReplyDelete
  5. perghhh dah la muka konfidenn. hahaha

    ReplyDelete
  6. hahaha..kalau akak akak tny, ingat beli nasi lemak ke?keh3...lawaknyer rara ni ngan muka kelat lak tu

    ReplyDelete
  7. kehkehkeh... boleh salah mintak pulak.. xD

    ReplyDelete
  8. lari......hahaha....

    malu ni macam ni...hehehehe

    ReplyDelete
  9. haha.. over confident nie minta sambal.. xpe.. mesti budak tu paham.. akak nie penat kerja... tu yg tersasul..hehe

    ReplyDelete
  10. Laaa , overconfident cakap sambal jadi sos. Haha.

    Kalau gua jadi budak tu , maybe akan pening jugak ;)

    ReplyDelete
  11. rara ingat order nasi lemak ke? hehe

    ReplyDelete
  12. hahaha lawak ar rara ni..saya pun kadang2 macam tu..nak minta lain tapi sebut lain..

    ReplyDelete
  13. huhu..sungguh haru dan malu!
    agaknya sbb rara asik control muka ketat, tu smpai lupa control ayat.

    ReplyDelete
  14. kak bg sambal lebih gakkk..
    hahahahahaha

    ReplyDelete
  15. mesti adik tuu nk gelak guling2..hehe

    ReplyDelete
  16. hahaha. lain kali tak mau emosi2 sangat kak. :)

    ReplyDelete
  17. heheheheeeee...memang malu gile!

    ReplyDelete
  18. hahaha dah la konpiden ulang ayat tuh dua kali. keh keh

    ReplyDelete
  19. hehe..takpe,muka comel n confident mesti budak tu tak kata apa2 ehehe

    ReplyDelete
  20. aduhai..
    tak dpt nk bayang camne muka
    garang tukar muka popeye :P

    ReplyDelete
  21. nie namanya tekak prg melayu..haha mesti nak sambal!

    ReplyDelete
  22. hehehehe..lawak la u rara..tersengih tau bc citer u ni.. :D

    ReplyDelete
  23. ENTAHNYA..
    SOS TAK CUKUP PUN NAK JEGIL2 ORANG..KAN DAH SILAP SEBUT..
    MUAHAHAHAH...

    DOK TERBAYANG GAYA RARA KAT SITU..

    ReplyDelete
  24. ahahahahhahaha....boleh plak mintak sambal kat mc d...adoi....=p

    ReplyDelete
  25. sorry kak tergelakkan akk..hee

    tp mmg malu gak la..wuu..

    msti bdk tu pelik sgt..haha

    ReplyDelete
  26. hahahaha! ok seyez lawak ... confirm die cerita punye kat sesape :P

    ReplyDelete
  27. hahaha! kena beringat tu lain kali...jgn garang2.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com