Image and video hosting by TinyPic

31 January 2012

MOTIF?! baju mereka di AJL.

gambar blue carpet ajl26

dik,nmpk ketiak basah dik.perlu ke buat muka cm tu.heee.




gambar blue carpet ajl26

mmg dye comey. yes comey!

gambar blue carpet ajl26

motif? kasut tu baju puluh ribu lak? heee.

gambar blue carpet ajl26

ni si ex-gf mamat kan? pehal nya pakai tudung nmpk leher?

gambar blue carpet ajl26

marsha? berombak rindu tuuuu.

gambar blue carpet ajl26

sopan,cantek!

gambar blue carpet ajl26

oppsssssss keding.

gambar blue carpet ajl26

haih~ seksa tgk dye neh!

gambar blue carpet ajl26

gambar blue carpet ajl26

gambar blue carpet ajl26

puteri gunung ledang.

gambar blue carpet ajl26

gambar blue carpet ajl26

gambar blue carpet ajl26

ni sape eh? beriye nya.

gambar blue carpet ajl26

motif?

gambar blue carpet ajl26

gambar blue carpet ajl26

kita manusia hanya tau tgk salah org je kan!
tp ni bukan kite mencari salah.ni dorg yg sengaja tunjuk kesalahan dorg.
huh! pakai baju cantek sket,tutup sket pon ok kan.

mcm yunak ni.ok lah jugak.tp pelik.heee.oppppppssssssss.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. kdg2 mcm tah pape kn fesyen artis ni trutama yg pelakon2 nie..over sesangt...plg x lawa fesyen fouziah gous tu srabut je tgk..pkai santai je xbole ke ek? bukan anugerah utk dorg pn..huhu

    ReplyDelete
  2. msg2 berlumba nk dedah aurat, huhu
    nora plg cantik, sopan je

    ReplyDelete
  3. Sheila hamzah buat malulah..dahlah hampir terjatuh masa ambil award..Alahaiii

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan... klu perasan, dlm byk2 gambo liyana jasmay yg paling anggun cute dan cantik... liyana jasmay mmg pandai berfesyen,,..

    ReplyDelete
  5. haha lawak la..akak ni ade je idea kan..

    ReplyDelete
  6. tak suke tgk majlis macam nie bila tgk dedah sana dedah sini .. pakaian tuhan sahaja yg tahu ..

    lepas tuu kita juga tempias dosanye sbb kita duk komplain kan .. huhuh
    subhanallahhh

    ReplyDelete
  7. mcm2 la gaya artis ni...ada yg sopan, ada yg over...hehe

    ReplyDelete
  8. liyana jasmay sangat santekk dlm baju tu...
    tapi lagi sejuk mata memandang kalau bertudung dan tutup aurat..

    ReplyDelete
  9. macam2 style ade. tapi seyes xjatuh hati. dislike make-up.
    hahaha.
    :)

    ReplyDelete
  10. setuju dgn komen leya tu..
    bukan anugerah utk diaorang pun..hehehe..ni anugerah utk pencipta lagu dan penulis lirik daaa.. :)

    baju Nora Danish mcm dh pernah nampak..kt mana eh..?

    suka Yuna.. walaupun colour blocking nya mak oiiiii..!!hehehe.. turban tu dh jd trademark dia kot.. bior lahh.. :)

    ana rafali tu patut x pakai inner bhgn dalam yg colour coklat tu kan.. nampak mcm dia telah "merosakkan" baju tu.. kalau x nak seksi, pilih la baju lain dik non...

    yg lain..malas komen..
    sama je..semua nk cari publisiti murahan.. (kecuali kak Nora yg sopan dan anggun...)

    hehehe.. :)


    .

    ReplyDelete
  11. poziah gaus tu nampak naked sangatkan kak..sebab satin

    ReplyDelete
  12. KENAPA ARTIS YANG TAK TERKENAL DAN TAK GELEMER MESTI PAKAI BAJU MACAM TAK MAU PAKAI..??

    ReplyDelete
  13. kihkih....... kdg2 kelakar pula tgk bju dyorg =)

    ReplyDelete
  14. haha. komen la lagi. tergelak aku baca. kelaka. pengkritik.

    ReplyDelete
  15. nk tunjuk kelainan sgt kot.. hik2~ T.T

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com