Image and video hosting by TinyPic

04 January 2012

Nabil (Raja Lawak) Deejay Baru Suria FM

wahhhh mst best kan kalau betulbetul nabil jadi DJ suria.



kalau belah petang i mmg bukak suria FM pon.
sbb petang hot FM tak best sgt.heeee.


skrg ni sape yg jadi pak lawak mst jadi dj kan?
knp eh? sbb boleh tarik ramai pendengar radio eh?

tapi mmg besh pon.nabil,johan, and zizan.
kalau jd dj i rasa mmg org asek gelak je.
takkan rasa bosan dh bila dgr radio.

but kena jugak diambil kira,
jgn gelak sampai buat kite leka.
kang tak pasal-pasal hentam kete depan.
lagik pon kan gelak banyak-banyak sgt tak baik kan.
so be fair lah.seimbangkan mana yg patut.

tapi mst best.hopefully suria mmg amik lah Nabil jd DJ dorg.

vote for nabil!

==========================================================

"Nabil akan memulakan tugasnya sebagai deejay dan mengendalikan satu segmen khas pada pertengahan Januari ini," kata sumber kepada mStar Online.
Nabil yang dihubungi mStar Online pada Selasa, bagaimanapun enggan mengulas mengenai desas-desus tersebut sebaliknya meminta pihak media menunggu pengumuman yang akan dibuat oleh stesen berkenaan.
"Macam mana tahu ni? Saya tak nak komen. Tunggulah pihak Suria FM yang buat pengumuman. Tapi saya mengaku pernah dipanggil untuk diuji bakat sebelum ini," katanya.
Ditanya adakah dia bakal menggantikan penyampai Breakfast@Suria, Sharifah Shahira yang akan tamat kontrak pada 24 Januari ini, Nabil berkata dia tidak akan menggantikan sesiapa di stesen itu.

===============================================================================
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. Semoga Tertunai WISHLIST tu...

    ReplyDelete
  2. kalo suria fm ni laki aku suke le dengo, ni dah ada nabil makin ramai dgr suria :)

    ReplyDelete
  3. alamak..nabil ganti shiera ke??x bestnye..tp tol kata rara..jgn gelak2..dentum..hihi

    ReplyDelete
  4. tu la strategy dorg nk byk kn org dgr stesyen dorg..mcm hot ade usop, era ade johan, sinar ade abg jem..suma brebut2 nk pncing pndengar kn..ape2 jela :)

    ReplyDelete
  5. Jarang dengar Suria FM..
    Pasni bolehlah selalu buka Suria FM..
    Suka dgn Nabil ni..dia mmg lawak.. :)

    ReplyDelete
  6. perghh mantopss nie kira nak lawan johan kat erafm lahh niee ;)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com