Image and video hosting by TinyPic

19 January 2012

rompakan dirumah wardina hanya lakonan?

kalau lah rumah korg kena rompak.

lepas beberapa mint,korg boleh x update dekat twitter?
sempat tak korg nk amik hp and
ckp kat peminat yg rumah kau kena rompak.
boleh ke kau tweet every minute?

kalau aku lah,rumah kena rompak dh tak boleh nk buat apa dh.
tak pikir dh pasal hp ke hape ke.nk bg tahu peminat ke hape.
masa kete aku kena pecah dulu pon aku amik masa sampai petang baru bg tau family,
sbb keadaan mmg buat i terkejut sgt,tp dye boleh tweet lak lg.

heeee.tu cume pendapat i,i tak kata i sokong blog yg up entry pasal 

Wardina Disamun: Benar atau Lakonan ?


ni betul sepenuh nya.i cuma fikir jugak ada logik nya apa yg dye ckp.

Kita lihat apa yang dikatakan oleh Wardina sepertimana yang dilaporkan oleh portal klpos.com
Orang kena samun dan trauma masih boleh pinjam komputer jiran  untuk bertwitter ? Logikkah ?
Pelakon dan pengacara terkenal Wardina Saffiyah dirompak oleh 3 orang yang memasuki rumahnya di Bukit Antarabangsa di Ampang awal pagi tadi.
Menurut Laman Sosialnya, Twitter "Kami dirompak! Tiga perompak datang ke rumah kami baru tadi!" mesej melalui Twitter dihantar beliau awal pagi tadi.
Tambah Wardina lagi,dia dan keluarganya hanya mampu melihat ketika dirompak.sementara itu,Suaminya Ikhwan telah dipukul.Antara yang dirompak ialah 5 buah komputer riba katanya.
Mereka sekeluarga dilaporkan agak  trauma ketika ini.
Wardina juga memberitahu, dia terpaksa meminjam komputer riba jiran untuk memaklumkan insiden yang menimpa keluarganya.
Jelas Wardina, dia juga tiada telefon bimbitnya dan hanya boleh dihubungi menerusi e-mel dan Facebook.
"Sekarang banyak kejadian rompakan. Saya nasihatkan agar orang ramai berhati-hati," katanya.

masa keluar berita pasal umah wardina kena rompak last week,i ada ckp kat opis mate i,
kalau aku lah rumah kena rompak,tak sempat nk tweet dh.i ingat lagik,last-last ada org pertikaikan secara terbuka.aduh~


hopefully bukan lah lakonan kan.sape pulak lah yg nk berlakon rumah kena rompak kan?
i rasa takde sape yg sanggup kot.hanya Allah yg tahu kebenaran nya.to wardina.sabar lah eh.

korg nk baca lagik? g lah ke rumah tuan blog tu eh.
soory kalau ada yg tak selesa ngan entry ni.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments:

  1. wardina kan seorang yg tabah. xkan dia nk kalut semacam. lg org lain caranya untuk meluahkan. Allah Maha Mengetahui segalanya. adakala x boleh dgr sgt hebah2 org.

    ReplyDelete
  2. hmm ari2 akak terbaca kisah ni..

    semoga kita semua dijauhi dari segala perkara tidak diingini..Amin...

    ReplyDelete
  3. tak tahu nak cakap apa! mungkin dia excited sangat nak beritahu orang yang rumah dia kena rompak kot...

    ReplyDelete
  4. lain padang lain belalang
    wallahualam...
    hanya wardina dan keluarga serta Allah sahaja yang tahu

    ReplyDelete
  5. Takpela..kita bersangka baik aje la..

    ReplyDelete
  6. semoga wardina kuat

    bo layannn lah org2 macam nie .. adehhhh ;)

    ReplyDelete
  7. Err, sy simpati dgn kejadian merompak tu. Klu sy di tempat Wardina, sy pun trauma hingga kini.

    Bab terfikir yg dia hanya berlakon tu...Hanya Allah Yang Maha Mengetahui.

    ReplyDelete
  8. kalau gocip2 nie serah kat rara la..hihi..cuak bce tajuk~

    ReplyDelete
  9. HUHU.. Ida mengamalkan tak masuk campur hal orang.. kalau betul, kita dah fitnah dia.. kalau salah, dia akan tanggung dosa dia sendiri.. kita? diam diam jela.. hihihi

    ReplyDelete
  10. maybe because she's an artist, thus she needs to give updates. tapi tak tau la.

    ReplyDelete
  11. woooww cam mana tuu boleh lakonan....

    ReplyDelete
  12. ermm itu wardina dan keluarga sahaja yg tau kan . tp xkn nk berlakon kene rompak . mcm nak sgt plak dirompak kan .

    wardina selebriti, so mgkin die rase mmg kene sentiasa inform kt awam ape yg terjadi kepada die sekeluarga walauapepon terjadi..nak2 1st time berlaku dlm hidup die..

    maybe la..hihi

    ReplyDelete
  13. takkan ad kes menipu trok mcm ni kot. harap2 tak la kan. always think +ve ;)

    ReplyDelete
  14. kita taktahu kebenarannya,lebih baik kita bersangka baik sebab Allah sahaja yang Maha Mengetahui.
    Jangan pula apa yang kita sampaikan tu boleh jatuh fitnah.

    Sesungguhnya di akhir zaman,akan berlakulah fitnah secara berleluasa.

    ReplyDelete
  15. cuma mampu berdoa tak jadi kat kita je. :)

    ReplyDelete
  16. tp kalo dia tipu, xkn la sampai panggil polis dtg rumah...lgpon rumah dia bersepah kn? wallahualam~

    ReplyDelete
  17. dia just nk share yg perompak tu masih berlegar2....

    ReplyDelete
  18. ada orang yang tenang menghadapi semua ni..dia trauma tapi dia kawal dengan tak menunjuk kan pada orang.mungkin wardina ni macam tu kot...

    rasanya lepas kena rompak tu ada orang yang mood pun hilang nak buat ap2..ada jugak yang dia tak boleh tunjuk macam tu kat orang tambah2 ada anak,suami dan dia sendiri kena bertindak menenangkan anak2 tu..bila buat gitu sekali gus dia sendiri jadi kuat nak tempuh semua tu..

    tak kan lepas kena rompak dia nak menangis dan moody kan??mungkin lepas anak2 berahat dia bertenang dan mula tweet u tuk pengetahuan semua..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com