Image and video hosting by TinyPic

18 January 2012

sanggup ke sorg ABANG nak kerat n bakar ADIKnya sendiri?

azwan ali ditangkap

dah muak dh dgr cite pasal raja kontroversi ni.
aku rasa dye ni dh hilang akal.kepala hotak dh tak betul.
apa yg dye ckp sume dh mcm gila.n org gila je yg akan ckp cm ni.
rasanya pakar sakit jiwa ke.mental ke kena amik dye buat rawatan lah.
aku tak tau apa masalah dye,sume org dye nk gaduh.

korg rasa dye waras ke?
i dh tak rasa mcm dye waras.
kalau org waras takkan ckp mcm ni dgn adik dye sendiri.
padahal pasal politik je pon.takkan pasal politik nk bunuh adik.
nasib lah aku tak jadi artis.kalo x mst aku pon gaduh ngan dye kan.heeee.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. semakin aneh tengok dia dari hari ke hari..hehe...

    ReplyDelete
  2. sblm nak taip,otak tu fikir..skg snng aje..unsur ugutan,laporan polis..

    so,nsb bdnla..

    ReplyDelete
  3. orang2 macam ni jangan diberikan perhatian sangat..lagilah dia meroyan..wat tak tahu je

    ReplyDelete
  4. adehhh hurmm susah nak cakap kes dia nie .. akak pun x paham .. apa yg dia fikirkan sebenarnya ..

    kalau bersifat gurau , jgn sampai masuk twitter , sah2 satu dunia boleh baceee huhuh

    ReplyDelete
  5. Tak pernah suka kt mamat ni. Femes ngan gossip jer lebih..

    ReplyDelete
  6. Dia ni memang over...dah meluat dgn kontroversi dia, mulut dasat giler laser..

    ReplyDelete
  7. tak tau la kenapa dgn si azwan ni mcm2 hal.

    ReplyDelete
  8. tak tau la kenapa dgn si azwan ni, pelik sangat.

    ReplyDelete
  9. akak pun rasa dia macam ada masalah mental..tengok la muka dia pun tau macam kurang kasih sayang.tak tahu la tua nanti cemana..mungkin bawak diri lari masuk hutan..

    ReplyDelete
  10. tak suker AA ni..nak nyampah lebih2 kang kenan lak kat bb..[mintak dijauhkan]..tapi die ni pikir die ni hebat sangat sebab suker2 nak cakap ape tak pikir undang2 hati dan perasaan orang gak..tak takut undang2 tak per ar gak..ni selalu rase macam die ni tak takut ngan Allah...[istifar]

    ReplyDelete
  11. zaman sekarang darah daging sendiri pun tak leh caya

    ReplyDelete
  12. eh, cop. saya tak tahu pasal ni. google tolong!

    ReplyDelete
  13. ahaha azwan ali ni memang buat pening orang lah..macam2 problem dia ni..pakai serban lah pergi haji lah tapi mulutt..masyallah..

    adik beradik dia semua tak sefahaman ke..hehe..sorang macam tu..sorang macam tu..pelik..

    ReplyDelete
  14. rara,
    dia ni memang kaki propa la.. menyampah! kita rasakan dia ni sebenarnya nakkan perhatian. haus dengan perhatian media! sebab dia sekarang ni pondan tak laku. hahaha...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com