Image and video hosting by TinyPic

27 January 2012

sape penah rasa mcm nk hentak kepala sendiri kat dinding ?



ada rasa nk sepak diri sendiri tak kalau jd cm ni.
i penah jd cm ni.malu tak hengat.padahal hp kat tangan sendiri kot.
suamy i pon penah terjadi cm ni.dye beriye-riye cr apa ntah.
jenuh kami sume mencari,last last barang tu kat tangan dye je.
huh! rasa nk smack down je dye masa tu.tak ingat dh
barang apa yg dye cari masa tu.tp mmg kelakar lah.

then lagi satu story,
ada sorg akk ni,i tgk dye cm clumsy sket.
i mula mula pelik tgk dye.
apahal lah akk ni,asek kelam kabut je.
apa dye buat sume kelam kabut,jalan pon mcm kena kejar hantu
then satu hari dye dtg kat kami,
kelam kabut mintak apa ntah,
lepas tu dye blah.

then beberapa saat kemudian dye dtg balik.
i pelik gak knp dye dtg balik,rupanya cr cermin mata dye.
dye kata cermin mata dye hilang! kami pon heran lah,apa yg hilang nya,
padahal ada je tersangkut kat leher dye.pang!!!!!!!!!
masa tu rasa nk hentak kepala kat dinding.
cermin mata yg dye sendiri sangkut kat leher,
dye boleh kata hilang.hahahaha.sabo jelah.

kalau org lain yg jd mcm ni mmg lah kite sonok nk gelakkan.
tapi kalo terjadi kat diri sendiri pulak cane eh.
malu kan kan kan.hehehe.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 comments:

  1. penah gak cam tu.. marah2 duit beli barang xtau kat mana sekali cek ada jep atas meja.. masa mula2 cari boleh x nampak.. hakhak...

    ReplyDelete
  2. mungkin dlm kepala fkr macam2, tu yg jd mcm tu kot..

    ReplyDelete
  3. penah jugak jadik kes camni.. carik i/c. dah 50 kali cek wallet memang takde. habis 1 rumah kene bambu. tapi hubby cek wallet saya sekali, terus jumpa..terselit celah2 resit..huhu

    ReplyDelete
  4. saya selalu jd camnih haha..nsb baik x kene lempang..tp bila tgk katun kt entry nih rasa lawak..asik gelak je..

    ReplyDelete
  5. haha..akak selalu mcm tu... cari kunci umah bagai nk rak, rupenya ngah pegang.. cri enpon, rupenya duk dlm poket je.. haishhh

    ReplyDelete
  6. hahahaha
    gelak2.. mmg lawak la klu kene kt org, kene kt diri siapa gelak makan penampo,.hahaha

    ReplyDelete
  7. fadh lah org yg salu nk hentak kepala kt dinding . bile mencari manjang je xjumpe . kene marah baru jumpe, bnde depan mata g cari kt tmpt len, sedey kene marah..hihi

    ReplyDelete
  8. selalu jadi gitu..selalunya kuci rumah la..

    ReplyDelete
  9. saye saye tp blom sanggup lg la...eheh

    ReplyDelete
  10. nadh sllu gak jadi camtu. ahahaha. malu.. :D

    ReplyDelete
  11. hahaha..saya pun pernah gak mengalaminya..hihihi

    ReplyDelete
  12. Wakakaka. Biasalah tu kak. Manusia cepat lupa. Muehehe

    ReplyDelete
  13. Pernah jadi camtuhh. Selalunya waktu cari Henfon dengan remote tv (; Hehe.

    ReplyDelete
  14. hehehe....
    i tahu siapa yg dimaksudkan tu... :)

    tp jgn kamu gi ambik kepala akak tu hentak kt dinding plak...jd kes polis nanti...hahahaha...

    :)

    ReplyDelete
  15. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  16. kelakar kan kak ? sheda penah gak jadi. macam otak tak boleh berpikir time tuu. tu yang macam kucing hilang anak dibuatnya.

    ReplyDelete
  17. comel kartun atas nie..huuuu..memang sengal lah kalo gitu..anis..penah gak cm nie..huuuu

    ReplyDelete
  18. hahaha...rasanya penah jugak jadi mcm tu dl. Lagi2 klu kita tgh gelabah ke panik ke atau nak cepat kan..memang tak nmpk dah brg tu, yg padahalnya ada je kat kita.

    ReplyDelete
  19. ahahaha...kdg2 ada juga jadi mcm nie....

    ReplyDelete
  20. huhuhuhuhu dulu selalu cenggitu tapi sejak hubby sound, terus jadi pengajaran..aekekkekee

    ReplyDelete
  21. selalu cenggituh kan.. ari tuh cari kunci kete.. cari satu umah.. padahal ada dlm poket..heheheh

    ReplyDelete
  22. hehehe..mmg malu..tp nk uat camne...kdg2 kt tak perasann bendA2 mcm tu..tp ....sweet la tgk..haha..ok..tk gelak ni..syum je..

    ReplyDelete
  23. hehehe..penah jugak jadi camni. asik kena marah ngan hubby, dia kata barang depan mata pun tak nampak..habis tu dh tak perasan, nak buat camna kan..

    lepas tu turn dia pulak jadi camtu. apa lagi, kata la balik kat dia.hihi

    ReplyDelete
  24. alahai lawak tu,.. biasalah ingatan kekadang miss la plak,.. banyak hisap semut kot,. hisap ke telan?

    ReplyDelete
  25. Salam rara,

    Ha.ha.ha....terjadi kat orang memang kita gelak....pasai lucu,tapi kalau terjadi kat diri sendiri,memang la malu habis....

    Pernah terjadi kat kak Ros sekali dulu,lama dah....Kak Ros dok cari satu rumah remote control TV,marah habis anak2...time tu depa kecik lagi...tiba2 Cek abang Kak Ros kata,kat tangan tu apa,bukan remote ka..... adoih......malunya....

    ReplyDelete
  26. hehehhehe...kadang2 pernah juga..xtau la macam mana boleh lupa kan.

    sedangkan depan mata ja..ngeh3

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com