05 January 2012

step-step kehidupan.setiap hari berlainan

hahahahaha.sebelum tu kite gelak dulu nak x? mesti ada yg perasan perubahan blog i kan.kalau yg selalu jengah blog i ni mst perasan.ada jugak yg tegur.blog i dr sehari-ke sehari ada perubahan.terutamanya dlm entry entry i.





i pon kadang-kadang nk tergelak,malu pon ada nk update blog.sbb nya.kalau mula-mula buat blog dulu,sume pasal life i,kehidupan harian i.then lepas masuk gov,sebab ada terlebih masa,i mula update pasal artis.ala-ala blog gossip,but not really gossip lah.more to artis punye wedding and anak-anak artis.best bile tgk anak artis ni.then lepas tunang i jd blogger B2B pulak.sume pasal wedding.and all about wedding.mesti sampai semua dh naik muak dh dgr cite pasal wedding i.

lepas kawen pulak,buat review wedding.habes semua story and info bout wedding i share.sharing is caring ryte.i rasa sgt seronok bile share ngan org lain pasal wedding i.and now yg terbaru blog i buat entry pasal ibu ibu.of course lepas kawen nk jadi ibu kan.so akan update pasal kesihatan bakal ibu.hehehe.

korg jgn gelak taw.actually ni lah kitaran hidup kita kan.hari hari berlainan.kite akan melangkar dr 1 step ke satu step kehidupan.dr kanak-kanak ke perempuan dewasa, then kepada seorang wanita dan ibu,dan nenek dannnnnnn banyak lagik lah.

that a colour of life.i love it.

and now,ramai yg suggest i cara-cara nk jadi ibu.hehehe.seronok sgt.rasa mcm diri ni gatal pulak.nk baby.but it is my feeling.how to i hide it? can't lah!

lepas ni akan ada banyak lagik entry pasal ibu-ibu dan blog i ni pon akan jd blog ibu-ibu pulak pas ni.hahahahaha. (sila gelak sekarang) terasa diri ini kelakar. that life!

13 comments:

ieda said...

akak doakan rara cepat2 jadi ibu utk hilangkan gediksss tuu ekekke ;)

::EIDA:: said...

Kita harus maju ke depan.. *tetiba* hehehhe~

cik najihah said...

x penah miss bace entry akk :)

Cik Azizah said...

itulah realiti kehidupan kan sis..ada aturannya..selamat menjadi mom to be~~

Ati Masrif said...

putaran kehidupan kan :)

esok2...cite cucu2 pulak..ahaks!

Ieda AlHabsyi said...

huhuhuh! takpe, janji kita berblogging dengan senang hati :)

Munnafendy said...

hahahaha ai terasa kekelakarannya kih3

ya,dats life la! =)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

blog mengikut mood tuannyer.klu tuan sedang hamil pasti byk perkongsian tentang itu.cam akak skrg sedang ada baby pastinya byk citer psl baby

cik fadh said...

huhu xper la, same jugak mcm blog2 b2b yg len..mase kawen review pasal kawen, then husband, then baby..hehe suke je bace sumernyer kak..

Papa Mifz said...

yang pasti jgn stop blogging..:)

Eryati said...

mmg begitu la kehidupan kan...dari kecil jadi besar...dr bujang jadi kawin...dah kawin mesti ada anak2 kan..eheheheh

Cik Yuyu said...

perasan sgt2 kak rara.. kalau dlu follower sikit je, skang dh banyaaaaaaaaaakkkk dah!

KhaiRin - anies said...

yg penting harini lbh baik drpd smlm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...