16 January 2012

tekanan jiwa.

salam sume.dh masuk tgh hari,korg sume dh mkn dh?

i baru lepas makan td,ayam goreng,nasi,kuah kari n sayur bayam.
healty kan? agak agak seimbang x?

rini i takde mood sgt,tak tau lah knp,kepala mcm berat.
mata mcm lemah je.mcm nk tido je rasa.nk kata lemah badan tak cukup tidur
smlm kul 10 lebih dh tido.sket punye awal.heee.
pg td pon nk bangun rasa mls sgt.
nk dtg keje mls jugak,dh smpai opis nk buat pon mls.
sume malas,mcm mak metua i kata M tu besar sgt.hehe.

tapi i kalau buat benda yg i suke,mmg rajin sgt.
kalau buat benda yg i rasa bosan n bukan keje i mmg malas.
mcm mana nk atasi rasa mls ni eh?

sometimes rasa tekanan dgn perasaan sendiri.dgn keadaan ni.
huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

cam ne ni? rasa mcm nk amik cuti tanpa gaji.boleh x?
seyes mmg takde mood nk keje.

15 comments:

Gadis Gingsul said...

ollooloo...keep fighting dear...tak bagi sya kuah kari huhuhuhuh

ieda said...

setuju dikk
macam gi kerja nie
ada masa bosan .. ada masa macam x nak balik ekkeke ;)

mas saari said...

akak pun pernah mengalami camni rara! takde mood nak kerja, sampai rasa nak berhenti je...

tapi bila fikir balik tanggungjawab pada keluarga dan anak2, akak cuba tingkatkan semangat dan jadikan kerja itu sesuatu yang seronok!

Aeen said...

hari ni mmg ari malas kot...hehe...same la kite..xtau la knp malas sgt....heheh..

Cik Saila said...

i lagi la xmau keja..huhu
rasa nk amek cuti je. sjak smggu dua ni keja belambak2 mcm takleh nk control. smpai dmam pun xleh nk MC..huhu
tekanan sgt2..

Leysa JL said...

samaala..rasa malas sangat kerja today, mood pun x pk bila sampai office =.='

mOoN said...

betul kan yunk? ada masa memang rasa cam nak cuti panjang jep... tapi bila fikir sal tanggungjawab, rasa cam tak patut lak.. dah la x lama lagi nak ada tanggungan sendiri..

nuyui a.k.a miss YUI said...

awat ni sis?

sbr ea..

tngkan hati tu..

Fathiah Hamim said...

tarik nafas dalam2.
hembus slow2, sambil tutp mata.
buat untuk 2-3 minit.
insyaAllah perasaan akan jadi relax sket. :)

e k i n ♥ y u s r i said...

skrg ekin rs bosan
sbb xde keje
hehehehe

cik fadh said...

lame nor nk rehat kalo amik cuti tnpa gaji tu . aiyooooo..

kak, ade pape kot..hihi

Rtp Farra Arisha said...

this is what so called a lazy pressure...emm, need to avoid it faster! klo tidak, menjadi2 plak nanti. hehe. have a goodday!

lady scooter said...

isnin yang lesu... mood pon semakin sebal!keje? out terus! LOL

syaz@rozelt said...

penangan terlebih tdo kot rara..hihi

KhaiRin - anies said...

heheheh...ada isi ka? moody ja
kalu betul..aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...