Image and video hosting by TinyPic

16 January 2012

tekanan jiwa.

salam sume.dh masuk tgh hari,korg sume dh mkn dh?

i baru lepas makan td,ayam goreng,nasi,kuah kari n sayur bayam.
healty kan? agak agak seimbang x?

rini i takde mood sgt,tak tau lah knp,kepala mcm berat.
mata mcm lemah je.mcm nk tido je rasa.nk kata lemah badan tak cukup tidur
smlm kul 10 lebih dh tido.sket punye awal.heee.
pg td pon nk bangun rasa mls sgt.
nk dtg keje mls jugak,dh smpai opis nk buat pon mls.
sume malas,mcm mak metua i kata M tu besar sgt.hehe.

tapi i kalau buat benda yg i suke,mmg rajin sgt.
kalau buat benda yg i rasa bosan n bukan keje i mmg malas.
mcm mana nk atasi rasa mls ni eh?

sometimes rasa tekanan dgn perasaan sendiri.dgn keadaan ni.
huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

cam ne ni? rasa mcm nk amik cuti tanpa gaji.boleh x?
seyes mmg takde mood nk keje.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. ollooloo...keep fighting dear...tak bagi sya kuah kari huhuhuhuh

    ReplyDelete
  2. setuju dikk
    macam gi kerja nie
    ada masa bosan .. ada masa macam x nak balik ekkeke ;)

    ReplyDelete
  3. akak pun pernah mengalami camni rara! takde mood nak kerja, sampai rasa nak berhenti je...

    tapi bila fikir balik tanggungjawab pada keluarga dan anak2, akak cuba tingkatkan semangat dan jadikan kerja itu sesuatu yang seronok!

    ReplyDelete
  4. hari ni mmg ari malas kot...hehe...same la kite..xtau la knp malas sgt....heheh..

    ReplyDelete
  5. i lagi la xmau keja..huhu
    rasa nk amek cuti je. sjak smggu dua ni keja belambak2 mcm takleh nk control. smpai dmam pun xleh nk MC..huhu
    tekanan sgt2..

    ReplyDelete
  6. samaala..rasa malas sangat kerja today, mood pun x pk bila sampai office =.='

    ReplyDelete
  7. betul kan yunk? ada masa memang rasa cam nak cuti panjang jep... tapi bila fikir sal tanggungjawab, rasa cam tak patut lak.. dah la x lama lagi nak ada tanggungan sendiri..

    ReplyDelete
  8. tarik nafas dalam2.
    hembus slow2, sambil tutp mata.
    buat untuk 2-3 minit.
    insyaAllah perasaan akan jadi relax sket. :)

    ReplyDelete
  9. lame nor nk rehat kalo amik cuti tnpa gaji tu . aiyooooo..

    kak, ade pape kot..hihi

    ReplyDelete
  10. this is what so called a lazy pressure...emm, need to avoid it faster! klo tidak, menjadi2 plak nanti. hehe. have a goodday!

    ReplyDelete
  11. isnin yang lesu... mood pon semakin sebal!keje? out terus! LOL

    ReplyDelete
  12. penangan terlebih tdo kot rara..hihi

    ReplyDelete
  13. heheheh...ada isi ka? moody ja
    kalu betul..aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com