Image and video hosting by TinyPic

29 January 2012

wafer hangus

Semangat buat wafer,dh kenyang mkn utk diri sendiri,then g ke depan,tgk tv n kayan fb,tibe tibeterbau something kat dapur.


Ya Ampun,wafer laki aku,hangus,hitam.hahahaha tp aku diam je.tgu smpai dye tgk sendiri.tibetibe dye jerit,knp wafer syg hangusssssss.


Aku hanya mampu gelakkkkk.hahahaha.kalau dye tau aku berfb smpi wafer dye hangus mst dye marah.aku ckp lah aku lupa.heee.


Tu lah kan,jgn lh kite berfb smbil memasak.habes hangus sume nt.heeee.


Tp wafer hangus pon habes gak.dh jd cm biskut lak.


Published with Blogger-droid v2.0.2
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

35 comments:

  1. yg hangus kdg2 sedap..sebab dia rangup, rapuh. akk suka camtu.

    ReplyDelete
  2. hahaha..takpe nanti beli lg kat kedai..konon2 nak balas dendam..hihi

    ReplyDelete
  3. yang hangus itu rangup!
    yang rangup itu best!
    hehe...

    ReplyDelete
  4. walaupun hangus mesti sedap kan. hehe..

    ReplyDelete
  5. haha..lwak je, akibat ber FB ye. Rara, jemput singah my blogshop di kingblogshop@blogspot.com..:)

    ReplyDelete
  6. hahahaha.. akak saje je bg hubby mkn yg hangus ea..

    ReplyDelete
  7. hehehehe abis jugk makan ek..hahaha

    ReplyDelete
  8. adoiii macamna boleh hangus ni rara..bahaya ni tau.lain kali hati2 yer dik ;-)

    ReplyDelete
  9. cam mana wafer diwat....akak pandai wat hangus hahahahha

    ReplyDelete
  10. hihi puan rara nie D:

    mesti ramai pminat kt FB kn :P

    ReplyDelete
  11. heheks.. hangus pun sedap jugak kot. habis makan tu..

    ReplyDelete
  12. wafer segera ke atau ade alat memang untuk masak wafer tu?

    ReplyDelete
  13. haish..jgn diulang rara. klu benda minyak atau gulai lbh parah nnt jadinya klu leka .

    ReplyDelete
  14. ish2 ... biasa dia ..
    ralit sgt ngan FB , ciann cik abang ;)

    ReplyDelete
  15. huhh main fb ke? akekekkee dia tak baca blog? hahahah pengsannn

    ReplyDelete
  16. ahahhaha.. kalo masak lau.. hbs kering lauk...ahhahahahah

    ReplyDelete
  17. ekeke..
    nsb bek akak pdi c0ver baikkk punyaa

    ReplyDelete
  18. saya penah panaskan kuah laksa sampai kering sebab asyik dok tgk tv! huhuhu

    ReplyDelete
  19. kakak,entry ada selit nama kaka..:)

    http://www.nornadiah.com/2012/01/tips-beli-sugar-glider-1.html

    ReplyDelete
  20. Aiseyman mcm mano boleh hangus nih,hehe

    ReplyDelete
  21. hihiii hangus pun habis kira orait la tu..sedap..hihi

    ReplyDelete
  22. nape sampai dua kali post sama.. :)

    wafer hangus sedap gak tu..pahit2 skit kan..hehehehe..






    *tunggu kamu komen pasal AJL malam tadi... :) update..update.. ngeee...

    ReplyDelete
  23. adoi la hai...
    jgn fesbuking sgt...lalai nnt...

    utamakan suami ye dear...

    peringatan utk aku jugak ni...

    ReplyDelete
  24. try to make that on the another time yeah? :) hangus itu rangup dan ia enak untuk dimakan!

    ReplyDelete
  25. selagi hangus tak hitam rentung still bleh maaplagi lah=)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com