29 January 2012

wafer hangus

Semangat buat wafer,dh kenyang mkn utk diri sendiri,then g ke depan,tgk tv n kayan fb,tibe tibeterbau something kat dapur.


Ya Ampun,wafer laki aku,hangus,hitam.hahahaha tp aku diam je.tgu smpai dye tgk sendiri.tibetibe dye jerit,knp wafer syg hangusssssss.


Aku hanya mampu gelakkkkk.hahahaha.kalau dye tau aku berfb smpi wafer dye hangus mst dye marah.aku ckp lah aku lupa.heee.


Tu lah kan,jgn lh kite berfb smbil memasak.habes hangus sume nt.heeee.


Tp wafer hangus pon habes gak.dh jd cm biskut lak.


Published with Blogger-droid v2.0.2

35 comments:

Niza Romli said...

yg hangus kdg2 sedap..sebab dia rangup, rapuh. akk suka camtu.

Arina Shamsul said...

hahaha..takpe nanti beli lg kat kedai..konon2 nak balas dendam..hihi

YAYA AZURA said...

yang hangus itu rangup!
yang rangup itu best!
hehe...

Cik tikah said...

walaupun hangus mesti sedap kan. hehe..

Paris Lipton said...

kahkahkah failed! ;p

LiNda said...

haha..lwak je, akibat ber FB ye. Rara, jemput singah my blogshop di kingblogshop@blogspot.com..:)

cik najihah said...

akk berangan la tu hahah

♥e'in♥ said...

hahahaha.. akak saje je bg hubby mkn yg hangus ea..

marinahunny said...

hehehehe abis jugk makan ek..hahaha

saffiya_aleesya @ echa said...

adoiii macamna boleh hangus ni rara..bahaya ni tau.lain kali hati2 yer dik ;-)

KhaiRin - anies said...

ish ish ish ish

Gadis Gingsul said...

cam mana wafer diwat....akak pandai wat hangus hahahahha

mira maisara said...

hihi puan rara nie D:

mesti ramai pminat kt FB kn :P

ayleencutegirl said...

heheks.. hangus pun sedap jugak kot. habis makan tu..

liyana said...

wafer segera ke atau ade alat memang untuk masak wafer tu?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

haish..jgn diulang rara. klu benda minyak atau gulai lbh parah nnt jadinya klu leka .

mas saari said...

fb memang melalaikan..

Teenager Housemaid said...

haha..gara2 fb la ni..teehee~

ieda said...

ish2 ... biasa dia ..
ralit sgt ngan FB , ciann cik abang ;)

Bitt (double IS) said...

huhh main fb ke? akekekkee dia tak baca blog? hahahah pengsannn

aimi said...

ahahhaha.. kalo masak lau.. hbs kering lauk...ahhahahahah

msredcheesecake said...

Terlebih garing.... Hhee..

KAMIHIDUP said...

kesiannya, hee.

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi..xsgja kan..

LubLy said...

ekeke..
nsb bek akak pdi c0ver baikkk punyaa

yana-feehily said...

saya penah panaskan kuah laksa sampai kering sebab asyik dok tgk tv! huhuhu

Miss Nadya said...

kakak,entry ada selit nama kaka..:)

http://www.nornadiah.com/2012/01/tips-beli-sugar-glider-1.html

Papa Mifz said...

Aiseyman mcm mano boleh hangus nih,hehe

Cik Bambam said...

tipu pandai kannn~!! heehhe

Munnafendy said...

heee mesti keras kong =P

IntaNBerliaN said...

hihiii hangus pun habis kira orait la tu..sedap..hihi

CAHAYA MATA said...

nape sampai dua kali post sama.. :)

wafer hangus sedap gak tu..pahit2 skit kan..hehehehe..






*tunggu kamu komen pasal AJL malam tadi... :) update..update.. ngeee...

wahida said...

adoi la hai...
jgn fesbuking sgt...lalai nnt...

utamakan suami ye dear...

peringatan utk aku jugak ni...

Rtp Farra Arisha said...

try to make that on the another time yeah? :) hangus itu rangup dan ia enak untuk dimakan!

wan nurul hezrina said...

selagi hangus tak hitam rentung still bleh maaplagi lah=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...