23 February 2012

aktiviti setelah meninggal kan blog


safura KINGDOM!
hehehehe.ni lah kingdom saya.
lepas je tak boleh bukak blog,i trus addict main game.
secara tibe tibe.mmg tak dirancang.habes semua game kat fb i main.
tapi yg paling addict sekali Castle Ville lah.hehehe.
sape nk jd neighbour i sila lah add yek.hehehe.

kalau dulu pg pg i akan bukak blog n update
blog dulu.tp skrg ni masuk opis i akan bukak game dulu.
harvest dulu,kutip cukai dulu,baru wat keje lain.
aduuuuuuuuuuuuuhhhhh bayangkan lah i bukan jenis org yg suke main game
dan dgn tibe tibe i jd suka main game.tp game yg educated lah.
kalo yg merepek repek i tak main lah.malas.hehehe.
*educated ke main Castle Ville? hahaha.

layan lah labu.dh game yg dye nk.main jelah.
ni pon xleh nk taip panjang-panjang.dh rasa lain mcm tekak ni.
ok lah.bye.nk BW sket sket.kalo x rasa lain mcm dh tekak ni.
kena tekan X je trus.kalo x ada yg wek depan pc nt.hehehe




40 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

ape la perasaan ko bile tgk blog sampai nak muntah 2 kan? teringin jugaq, hahaha~~

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh lgsg men sbrg mainan di fb tu..hihi.

cheqna said...

cheqna memang tak pernah main apa2 game kat fb
hehehehe

nuraien said...

rindu tulisan dan ayat rara..=)

Cikpuan rara said...

@✿ pink velvet ✿hehehehe dgr cm pelik kan?tp btol

Cikpuan rara said...

@nuyui a.k.a miss YUI jom lah kita main.

Cikpuan rara said...

@cheqna jom main.best =)

Cikpuan rara said...

@nuraien hehehehe best nya ada org rindu =)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hehehe.. saya jarang men game kt facebook ni kak.. tp nengok org len men cm best jerk :)

cik fadh said...

yg xsuke dulu lah kiter akan suke bt sekarang bile pegnant..hihi

Prettywrite said...

tak pernah pulak layan2 game ni..takut tak buat kerja je kalau dah sangkut..hehe..

syaz@rozelt said...

kalau layan game mmg blog akan terabai..hihi..syaz pon nak dekat seminggu x layan blog sebab layan game..baru2 nie rajin updet balek..hihi

Phat said...

dulu main farmville je huhu

Atie iskandar said...

wah! da besar da castle ville akk. kite kecik je lagi.. skang stop jap, lyn cafe world balik... haha

YAYA AZURA said...

Kak yaya tak pandai la main game kat fb...tak gemor mana....

Hana Soffelia said...

Hahaha hana punya turn dh hbs.. Selamat menempuh Rara, tabah ye. Memang dulu pun suka buka fb, bla teringat nk bukak blog je blh terasa nak munt.. hehe

lienda said...

saturday&sunday,nielah aktiviti dari pagi hingga ke malam,anak anak saya dok depan laptop mengadap,tak jadi kojo di buatnya...tapi best jugak tengok depa main,pandaiii,
creatif....untung anak anak zaman sekang nie,mahir ngan tetikus mana nak klik klik eeemmmm.....

Liza Razak said...

dah lama x main game FB ni..kalau start main memang melekat :)

Asfiza said...

terbaikkk :D as paling suka main game..tak tido pun tak apaaaa....hehehe

Niza Romli said...

dl main farmville...sekarang dh malas nk layan game2 ni..huhu

Pok Amai-Amai said...

Wah! Kemain layan game! Awak mainlah SIM. Best woo!

diana said...

buat la rara..
asal bahagia sudah..heheh

KhaiRin : anies said...

ooo patut la

umie naziera said...

tudiaa,dh addict dgn game..hehhe

Cik tikah said...

comel je kak safura ni :)

ieda said...

lorrrrrrr patutlahhhh rara senyap je
huhuhu edicted ngan game kat FB ..
nie lah yg x bagusnyeee FB nie
ada game yg melekakan , sampai dah x update blog dahhh .. hurmmm
( nada marah lah nie sbb rara dah lama x update muahahahha ) ... ;)
sbb tuu akak x suke FB .. ekekekek :)
mencik .. mencik .. mencik

lieynanilaz said...

itu sebab saya tak mahu terjebak dengan games takut addicted...haha.

Cik Bambam said...

sama lar kita rara... belog dah jd 2nd..games duluuu.. ahhaha.. nak add rara jadi jiran lar!! :D

anisalya said...

oernah jgk teraddicted dgn games. lps tu lama2 rs bosan. bila anak2 buah ajak main, main la kejap. skg ni try game angry bird. tp tak addicted lg dh. main kejap2 utk suka2 je.

anisalya said...

oernah jgk teraddicted dgn games. lps tu lama2 rs bosan. bila anak2 buah ajak main, main la kejap. skg ni try game angry bird. tp tak addicted lg dh. main kejap2 utk suka2 je.

mas saari said...

dulu sebelum ada blog akak pun addict gile dengan game kat FB ni... tapi sekarang dah stop semuanya! addict dengan blog pulak...heheheee

Munnafendy said...

alooo dah tak boleh bukak blog lgsung ke rara?

aimi said...

tgk blog cmpi nk muntah?? asih lain mcm je =)

shedameor said...

lama menyepi ye kak.

Daddylicious said...

haha layan game yer...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

akak kalau nk main game pun game yg senang main & menang. x suka game susah2 yg buat stress bila kalah.. kekekeke

MaryaYusof said...

Take care dear... Semoga Rara & bb sihat :)

faiz fakhirin said...

org pompuan mmg suka main game camne..hehe

Diana @ bilakukatacinta said...

D pon tak pernah nak try main game online...maybe sebb line tenet tak brapa nak OK.. Mase dip dulu rajin jgk carik software game. Pastu install dlm lsppy..main puas2 sampai lebam bijik mata..haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tak pernah main dan tak pernah dgr nama game ni pun..cam menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...