Image and video hosting by TinyPic

23 February 2012

aktiviti setelah meninggal kan blog


safura KINGDOM!
hehehehe.ni lah kingdom saya.
lepas je tak boleh bukak blog,i trus addict main game.
secara tibe tibe.mmg tak dirancang.habes semua game kat fb i main.
tapi yg paling addict sekali Castle Ville lah.hehehe.
sape nk jd neighbour i sila lah add yek.hehehe.

kalau dulu pg pg i akan bukak blog n update
blog dulu.tp skrg ni masuk opis i akan bukak game dulu.
harvest dulu,kutip cukai dulu,baru wat keje lain.
aduuuuuuuuuuuuuhhhhh bayangkan lah i bukan jenis org yg suke main game
dan dgn tibe tibe i jd suka main game.tp game yg educated lah.
kalo yg merepek repek i tak main lah.malas.hehehe.
*educated ke main Castle Ville? hahaha.

layan lah labu.dh game yg dye nk.main jelah.
ni pon xleh nk taip panjang-panjang.dh rasa lain mcm tekak ni.
ok lah.bye.nk BW sket sket.kalo x rasa lain mcm dh tekak ni.
kena tekan X je trus.kalo x ada yg wek depan pc nt.hehehe




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

40 comments:

  1. ape la perasaan ko bile tgk blog sampai nak muntah 2 kan? teringin jugaq, hahaha~~

    ReplyDelete
  2. xpernh lgsg men sbrg mainan di fb tu..hihi.

    ReplyDelete
  3. cheqna memang tak pernah main apa2 game kat fb
    hehehehe

    ReplyDelete
  4. hehehe.. saya jarang men game kt facebook ni kak.. tp nengok org len men cm best jerk :)

    ReplyDelete
  5. yg xsuke dulu lah kiter akan suke bt sekarang bile pegnant..hihi

    ReplyDelete
  6. tak pernah pulak layan2 game ni..takut tak buat kerja je kalau dah sangkut..hehe..

    ReplyDelete
  7. kalau layan game mmg blog akan terabai..hihi..syaz pon nak dekat seminggu x layan blog sebab layan game..baru2 nie rajin updet balek..hihi

    ReplyDelete
  8. wah! da besar da castle ville akk. kite kecik je lagi.. skang stop jap, lyn cafe world balik... haha

    ReplyDelete
  9. Kak yaya tak pandai la main game kat fb...tak gemor mana....

    ReplyDelete
  10. Hahaha hana punya turn dh hbs.. Selamat menempuh Rara, tabah ye. Memang dulu pun suka buka fb, bla teringat nk bukak blog je blh terasa nak munt.. hehe

    ReplyDelete
  11. saturday&sunday,nielah aktiviti dari pagi hingga ke malam,anak anak saya dok depan laptop mengadap,tak jadi kojo di buatnya...tapi best jugak tengok depa main,pandaiii,
    creatif....untung anak anak zaman sekang nie,mahir ngan tetikus mana nak klik klik eeemmmm.....

    ReplyDelete
  12. dah lama x main game FB ni..kalau start main memang melekat :)

    ReplyDelete
  13. terbaikkk :D as paling suka main game..tak tido pun tak apaaaa....hehehe

    ReplyDelete
  14. dl main farmville...sekarang dh malas nk layan game2 ni..huhu

    ReplyDelete
  15. Wah! Kemain layan game! Awak mainlah SIM. Best woo!

    ReplyDelete
  16. buat la rara..
    asal bahagia sudah..heheh

    ReplyDelete
  17. lorrrrrrr patutlahhhh rara senyap je
    huhuhu edicted ngan game kat FB ..
    nie lah yg x bagusnyeee FB nie
    ada game yg melekakan , sampai dah x update blog dahhh .. hurmmm
    ( nada marah lah nie sbb rara dah lama x update muahahahha ) ... ;)
    sbb tuu akak x suke FB .. ekekekek :)
    mencik .. mencik .. mencik

    ReplyDelete
  18. itu sebab saya tak mahu terjebak dengan games takut addicted...haha.

    ReplyDelete
  19. sama lar kita rara... belog dah jd 2nd..games duluuu.. ahhaha.. nak add rara jadi jiran lar!! :D

    ReplyDelete
  20. oernah jgk teraddicted dgn games. lps tu lama2 rs bosan. bila anak2 buah ajak main, main la kejap. skg ni try game angry bird. tp tak addicted lg dh. main kejap2 utk suka2 je.

    ReplyDelete
  21. oernah jgk teraddicted dgn games. lps tu lama2 rs bosan. bila anak2 buah ajak main, main la kejap. skg ni try game angry bird. tp tak addicted lg dh. main kejap2 utk suka2 je.

    ReplyDelete
  22. dulu sebelum ada blog akak pun addict gile dengan game kat FB ni... tapi sekarang dah stop semuanya! addict dengan blog pulak...heheheee

    ReplyDelete
  23. alooo dah tak boleh bukak blog lgsung ke rara?

    ReplyDelete
  24. tgk blog cmpi nk muntah?? asih lain mcm je =)

    ReplyDelete
  25. akak kalau nk main game pun game yg senang main & menang. x suka game susah2 yg buat stress bila kalah.. kekekeke

    ReplyDelete
  26. Take care dear... Semoga Rara & bb sihat :)

    ReplyDelete
  27. org pompuan mmg suka main game camne..hehe

    ReplyDelete
  28. D pon tak pernah nak try main game online...maybe sebb line tenet tak brapa nak OK.. Mase dip dulu rajin jgk carik software game. Pastu install dlm lsppy..main puas2 sampai lebam bijik mata..haha

    ReplyDelete
  29. tak pernah main dan tak pernah dgr nama game ni pun..cam menarik

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com