02 February 2012

antara betul betul berubah atau nk cr publisiti.

gambar ppmh2011

masa tgk piccy ni kat beautifulnara.
i mmg terkejut sgt sgt,mmg betul betul berubah irma ni.
blouse labuh n syiria labuh.simple tapi memukau mata yg memandang.
Ya Allah,aku pon x boleh jd cm dye ni kot.bukan tak boleh jd,
mungkin satu masa nt,tp lambat,tp irma berubah dan berubah terus.
lepas dye pakai tudung,pakaian dye mmg berubah habes,
dh tak nmpk dh baju ketat metat.aku sendiri pon pakai tudung kadang
kadang baju mcm sarung nangka.oppppsssss heee.
sbb badan dh naik,sume baju ketat.

kdg kdg i tertanya tanya kat diri sendiri,boleh ke aku jd cm ni?
boleh ke pakai blouse labuh cm ni.irma relax je g majlis anugerah cm ni.
kite ni yg tak ke majlis anugerah apa salah nya pakai cm ni kan.

 like sesetengah artis yg berubah mybe utk berfesyen.
dan yg bukan artis pon mungkin cm tu.pakai tudung utk berfesyen.
hmm ntah lah.tapi yg i nk sampai kan kat sini.mmg seronok tgk Irma,rugi lah Nabil.
heeee ada kena mengena ke.jodoh pertemuan di tangan Allah kan.
Allah yg tentu kan.nt i pon nk jd mcm Irma,sopan dlm pemakaian.
tak salah kalau berangan dulu kan.dr angan angan lah ianya akan menjadi nyata.
InsyaAllah.Amin.



36 comments:

Fana | Aqim said...

Insya Allah..semoga kita semua mendapat keredhaan daripada yang ESA untuk menjadi lebih baik :)

Niza Romli said...

mungkin irma btl2 ikhlas. suka cara irma. kt tv pun dh kurang, kt majalah pun jrg nmpk dah..mmg dia tak cari publisiti.. kan. :)

yana-feehily said...

alhamdulillah dah berubah..bagus la irma mcm ni..

ramai artis dh mula bertudung, tapi artis yg mmg asal bertudung, dok buka2 plk..hmmm

e k i n ♥ y u s r i said...

irma memg dah berubah......
cantik sgt die....

rara,pic scan baby ade....
cume atas permintaan en.suami,
die x bg letak kat blog...
die kate biarlah rahsia....
xmau tunjuk2 kat org......

aLyA_syGS said...

wahhh.. cantik betol irma...

CikPuanHaLia said...

Insyaallah, dengan keizinanNya semua kita boleh jadi baik..

rATu kEBaYA said...

cantikkan.. suka tgk perubahan irma ni..

tulah kita pun payah nak buat macamana irma buat ni..

Sufisky Lass said...

irma sangat fabolous! cantikk sangat :')

mas saari said...

insyallah, kita semua akan berubah ke arah yang lebih baik...

LiNda said...

irma betul2 dah berubah, suke tengok dia sekarang even simple tapi dia tetap cantik & sopan. Yang bertudung makin terbukak semua..bagusla hati dia betul2 keras nak berubah. Semoga kite semua boleh jadi cam dia.

Pok Amai-Amai said...

Tumpang gembira dgn hijrah dia...

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg makin cntik irma skg.suka tgk bju dia ni..simple tp cntik..

Errah said...

irma mmg cntik sgt bila pakai tdung...like dia dr dlu lg.

cik najihah said...

tu la..mmg kagum sangat2 dengan die...

mOoN said...

sememangnya adore dengan cara penampilan irma skang ni.. :)

LubLy said...

subhanallah cantik betul ciptaanNya..

cik fadh said...

keikhlasan irma nak berubah sgt jelas terpancar kt air wajah beliau..kagum !

intan_blur said...

dia memang dah berubah..
betul..kdg2 intan pun teringin nak mcm nih..sbb smpi bile kan kite nak pakai ketat2 nih..
tp intan ni hangt2 tahi ayam..
isnya'Allah beb..moga2 kite dpt seruan utk berubah..
perangai pun kene berubah jg beb...lebih2 ngan perangai aku nih..adoiii ;(

nanabyte said...

Alhamdulillah. Kite sama2 doakan agar Irma terus istiqamah. InshaAllah.

Kite boleh. Hanya perlu buang keraguan dalam hati samada kite mampu atau tidak. Kalo buat benda yang Allah suke, inshaAllah, bantuan Allah akan dtg. :)

syaz@rozelt said...

nak jadi macam irma jugak..huhu

merahitujambu said...

cantiknya irma..nampak cm murah je baju tap sebab kan perubahan dan gaya dia memang nampak dia wanita paling mahal!!!!

Kakzakie said...

Setiap kita boleh buat yg terbaik. Bila tahu it baik kenapa nak tunggu lagi kan...

Nor Idayu Abd Rahman said...

Cantikkan!!! Rasa nak buat baju ni 1...

Yana Libra said...

Insya'Allah..same2 lah berubah ke arah kebaikan.. :)

PinQib said...

memang melepas je nabil kan kan.. solehah irma ni

diana said...

tu la..kagum dengan irma ni..ramai orang ambik keputusan berubah gini bila dah tua..tapi alhamdulillah dia jumpa jalan yang betul dalam usia yang muda..

Farah Shamsudin said...

memang suka sangat tengok cara irma berpakaian sekarang nii..

aimi said...

btl2..... tp aimi rse dy cmbtl2 je kak =) hihiih... aimi suke dye =)

leya said...

suke tgk beliau skrang makin cantik manis je...ni bru btol2 bertudung mnutup aurat..xmcm setengah2 artis tu kn..huhu

InaAchik said...

insyaallah, jika kita mengharapkan yg baik2, Allah akan bantu dan permudahkan urusan kita. Akak doakan rara diberi kekuatan ke arah itu... amin...
BIG HUGS~~~

Cik FaRiZaM said...

cantik la bju dia. sila cari butik dia di mana .hehe~

アヌムちゃん said...

irma semakin cantik :)

Cik Saila said...

nak jadi mcm ni jugak satu hari nnt :)

MrsKusyiAdy said...

cantek sgt kan?? i pon hrp dpt jd mcm die 1 day nanti...sm2 kta doakan untuk dri masing2 kan...hee....

Siti said...
This comment has been removed by the author.
Siti said...

alhamdulillah teruskn niat baik akak tu....sbnarnya lebih selesa bpakain sperti irma drpd bpakaian ketat2..sgt mudah..sya dh cuba..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...