09 February 2012

Dang Suria yg Mulut Celupar

sape tgk ON AIR semalam? sakit hati x tgk Dang Suria tu?


i tak penah tgk,ni baru 2nd tyme tgk lah.1st tyme dulu tgk sket sket je.
smlm tgk full.best gak tgk gelagat org org yg dtg audition,
best jugak tgk aznil yg baik hati dlm percakapan,dye mmg polite sgt sgt.
no wonder lah ramai yg suke dye tak kira tua atau muda kan kan.


tapi yg i bengang sgt dgn DS smlm.mulut dye kurang ajar btol.
dye kata org tak hensem lah,gemok lah,tu lah ni lah.
eh hellooooo,awak tu cantek sgt ke.adoiiiii,
stakat muka tegang mcm tali rapia,tapi leher dh ada 2 3 baik tak payah,
dulu dye pon tak hebat mana,yg dtg tu of course lag bukan bagus sgt,
tapi boleh x guna bahasa yg baik sket,yg sopan.

tak payah lah cakap sampai yg tak hensem tu,
gemok tu,org pon ada perasaan lah.suke ke buat org benci?
kalau i,i paling tak nk buat org benci i,huh biar lah org selesa ngan kita.

huh pg pg dh entry geram.apekah!!!!
xde lah.i rasa mst ramai yg tak suke gak dgn DS smlm.
tol x?pape pon budi bahasa budaya kita.tu je i nk ckp.
ich terok terok.

p/s : sape yg dtg blog i smlm,thanks ya,rini i BW balik.
ada kekuatan sket nk bukak blog.heee.bg sape yg tertanya tanya adakah i
preegy tu.hmmmmmm jawapan dye,nt i buat annoucement. poyos kan?hehehe,nampak cm ada yg pandai teka.but nt i bagi tau bila dh betulbetul
confirm eh.ni salah satu permintaan suamy.heeee.

45 comments:

mizzkechique said...

apsal bibir dia semcm je..

iz said...

adoi..teringin pulak nak tgk on air..
astro pulak xde..

Wawa Yusoff said...

tau xpe, sakan betul dia kutuk orang. Mcm la fizikal dia sempurna sangat. bibir pun cucuk :p

syaz@rozelt said...

pesal DS no komen..pesal rara nak komen!!! tanda2 mcm ye je rara preggy..Alhamdulillah~ termakbul doa2 pengomen dekat blog rara nie..hihi

ayleencutegirl said...

maybe sebab die ckp dunia penyiaran ni dunia yang kejam.. sebab nak kena cantik everywhere,,,.. tapi sian gak kat pompuan gems tu smpai nangis kan.. ;)

shaFazie said...

kite tgk smlm..yg dia comment psl pompuan tue gemuk..cian dak pompuan tue...

nuyui a.k.a miss YUI said...

ala..xder astro kat umh sewa..huhu..

ehem2..haa..nak ada bby ea..

:: Mrs.Eady :: said...

tak tgk pun sb tak minat tgk aznil..hehehe..

lady scooter said...

bibir dang nampak pelik jer kan? nak cakap pon macam susah jer...

cik fadh said...

fuhhh semalam pown fadh panas hati ngan si DS ni . die komen seolah2 die nk yg trus perfect so pe jadahnyer die bt audition . sume yg dtg ofcoz la beginner, so ade yg kurg tu 4 sure la, so tugas dorg sumer membentuk peserta tuh . ni tidak, di kecam terok2 . bole tak wujudkan, pengacara bukan sekadar rupa ? haha !!!

bibir si DS tu rase mcm bikin je, dulu x mcm tu pown kan kan ?

hahahahaha setan da mari pepagi nih..ish3..

mOoN said...

huhu.. betul2.. sokong entry ni.. geram sangat bila dia cakap macam tu.. jujur la sangat sampai xtau nak jaga hati org lain.. dah ALLAH bagi macam tu,, kita kena terima.. ni sesedap mulut dia jep nak komen itu ini.. isk!!

Cik tikah said...

x tengok pun. oh, dia komen mcm tuh ke. jahatnya!

.:shura shushi:. said...

i tengok..mulut Dang Suria memang PUAKA :)

diana said...

tu la..akak pun geram je tengok.padahal dia tu kulit muka pun cucuk.tak patut la dia cakap lelaki tu tak hensem.yang paling kesian perempuan badan besar tu la...komen dia macam tak profesional la..lebih kepada menghina orang.memang la penampilan tu penting tapi ada cara nya kita nak cakap supaya orang tak kecik hati dan malu.,

cheqna said...

kadang2 kita ni suka sangat mengkritik org tanpa melihat pada diri sendiri..
pepun moga pasni DS kan 'tersedar'

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hehe.. auditon untuk rancangan ape tu ek.. :)

azam said...

adoi...boleh tahan lazer...tapi dia tak tau orang lagi lazer....

kena pukul macam kat KFC tu baru tau...hahaha

So Shy Lady said...

ntah ape2...akk jrng tngok tv he..he..
alhamdulillah moga mimpi jd nyata amin ;D

UyaRayza said...

pagi2 kecoh dgr psal dang suria nie..rupenye die mengata org eh..nk kena tgk nie hehehe

mas saari said...

tak tengok pun!
tapi tak patutlah dia dok kutuk2 orang camtu, macamlah dia perfect sangat kan?

cik najihah said...

aah bibir die semacam..kite sempt tengok yg die kate gemok tu kat pompuan tu..kesian gila..sentap nyah

careno said...

penampilan tu penting tp bukan bentuk fizikal... nak kutuk biar kena pointnya... org gemuk pun kalau kena gaya boleh jd lawa... org x ensem pun kalau kena caranya boleh jadi smart...

~ NANA ~ said...

nsb baik la i x tgk smlm...hehe

wan nurul hezrina said...

kalau hakulah yang dia kata tuh dah ku sound ko tuh bibirpun dah cucuk nak cakappun tak bergerak bibir nampak plastik..mmg cara dia cakap kuang ajo sungguhkan?dia ptut cermin muka dia dulu.napelah yang kena ngan DS tuh tak bagi cket kat dier.geram say

Munnafendy said...

memang sengal dia ni...geram nengoknya

εïз mummyHaza εïз said...

xtengok pun show tu.. si Dang suria buat byk dosa jek duk kutuk orang... :)

Yana Libra said...

Saya tak tengok pun..

ntah2 tu plan untuk famour kan rancangan tu kot~~~

shedameor said...

jangan marah2 akak, nanti baby garang.

#akk mengandung kann ? hehe

Niza Romli said...

tak tengok..umah akk tak langgan astro..hehe... jadi taktau cerita.


laa..rara, akk plak tak sabar nk tau rara mengandung ke tak ni?

Liyana Zahim said...

Die da feeling2 diva da tu kak..

Lea Isnawi said...

suka hati jekan kutuk2 org
mcm die bgus sgt
aish

saffiya_aleesya @ echa said...

pandai kutuk org tapi tak sedor bibir sendiri pun semacam jer!!! bagus sgt laa tu mengubah kejadian tuhan!!!

Cik Lia Lomi said...

tak tengok jadi tatau macam mana cara dia kutuk tapi kalau dah dua blogger Lia tengok entri macam ni memang kompem dia minta dijirus dengan air satu baldi bak kata cik najihah..wahehehhe

ArulchelseA said...

dang surai tu nak yg hensem je..kepala hotak dia..

leya said...

tau xpe..tgk gk mlm tdi memang main ikt ske ati die je nk sound org direct ckp xhensem la gemok la..name pn bdak baru kn xtau ape2..die dlu pn ingt lawa sgt ke? skrang ni pn muka palsu je suntik sana sini..bibir xusah ckp la..

aimi said...

sy sokong .... mmg celupar.. dy pk dy lawa sgt ke.... bibir cm ape je

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhu..apa hak dia nak kata org tu gemuk, xhensem..dll..

cantek sgt ke muka tu.. huhuhu~

rasa nak cili2 plak mulut dia..haha

AnneRaini said...

DS tak sedar diri diepun tak cantik..sbb tu repair muka tu konon nak bagi cantik tp hasilnye mengerikan sungguh...

kalau dah preggy, alhamdulillah..hehe

Pok Amai-Amai said...

X suke tgk. Boring!

KAMIHIDUP said...

alamak, tak tengok pula. :)

aTy _faRed~ said...

eerrr..die 'buat bibir' ek..lain macam jer rupernyer...hurrmm...

IntaNBerliaN said...

xtgk la pulak..

anisalya said...

kalau betul preggy congrats... hehehe...

MaryaYusof said...

Hope to hear good news from you dear :)

Mila Ahmad said...

dia suntik botox buat bibir kowt..huduh sgt..dulu xmacam tu pun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...