Image and video hosting by TinyPic

09 February 2012

Dang Suria yg Mulut Celupar

sape tgk ON AIR semalam? sakit hati x tgk Dang Suria tu?


i tak penah tgk,ni baru 2nd tyme tgk lah.1st tyme dulu tgk sket sket je.
smlm tgk full.best gak tgk gelagat org org yg dtg audition,
best jugak tgk aznil yg baik hati dlm percakapan,dye mmg polite sgt sgt.
no wonder lah ramai yg suke dye tak kira tua atau muda kan kan.


tapi yg i bengang sgt dgn DS smlm.mulut dye kurang ajar btol.
dye kata org tak hensem lah,gemok lah,tu lah ni lah.
eh hellooooo,awak tu cantek sgt ke.adoiiiii,
stakat muka tegang mcm tali rapia,tapi leher dh ada 2 3 baik tak payah,
dulu dye pon tak hebat mana,yg dtg tu of course lag bukan bagus sgt,
tapi boleh x guna bahasa yg baik sket,yg sopan.

tak payah lah cakap sampai yg tak hensem tu,
gemok tu,org pon ada perasaan lah.suke ke buat org benci?
kalau i,i paling tak nk buat org benci i,huh biar lah org selesa ngan kita.

huh pg pg dh entry geram.apekah!!!!
xde lah.i rasa mst ramai yg tak suke gak dgn DS smlm.
tol x?pape pon budi bahasa budaya kita.tu je i nk ckp.
ich terok terok.

p/s : sape yg dtg blog i smlm,thanks ya,rini i BW balik.
ada kekuatan sket nk bukak blog.heee.bg sape yg tertanya tanya adakah i
preegy tu.hmmmmmm jawapan dye,nt i buat annoucement. poyos kan?hehehe,nampak cm ada yg pandai teka.but nt i bagi tau bila dh betulbetul
confirm eh.ni salah satu permintaan suamy.heeee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

45 comments:

  1. adoi..teringin pulak nak tgk on air..
    astro pulak xde..

    ReplyDelete
  2. tau xpe, sakan betul dia kutuk orang. Mcm la fizikal dia sempurna sangat. bibir pun cucuk :p

    ReplyDelete
  3. pesal DS no komen..pesal rara nak komen!!! tanda2 mcm ye je rara preggy..Alhamdulillah~ termakbul doa2 pengomen dekat blog rara nie..hihi

    ReplyDelete
  4. maybe sebab die ckp dunia penyiaran ni dunia yang kejam.. sebab nak kena cantik everywhere,,,.. tapi sian gak kat pompuan gems tu smpai nangis kan.. ;)

    ReplyDelete
  5. kite tgk smlm..yg dia comment psl pompuan tue gemuk..cian dak pompuan tue...

    ReplyDelete
  6. ala..xder astro kat umh sewa..huhu..

    ehem2..haa..nak ada bby ea..

    ReplyDelete
  7. tak tgk pun sb tak minat tgk aznil..hehehe..

    ReplyDelete
  8. bibir dang nampak pelik jer kan? nak cakap pon macam susah jer...

    ReplyDelete
  9. fuhhh semalam pown fadh panas hati ngan si DS ni . die komen seolah2 die nk yg trus perfect so pe jadahnyer die bt audition . sume yg dtg ofcoz la beginner, so ade yg kurg tu 4 sure la, so tugas dorg sumer membentuk peserta tuh . ni tidak, di kecam terok2 . bole tak wujudkan, pengacara bukan sekadar rupa ? haha !!!

    bibir si DS tu rase mcm bikin je, dulu x mcm tu pown kan kan ?

    hahahahaha setan da mari pepagi nih..ish3..

    ReplyDelete
  10. huhu.. betul2.. sokong entry ni.. geram sangat bila dia cakap macam tu.. jujur la sangat sampai xtau nak jaga hati org lain.. dah ALLAH bagi macam tu,, kita kena terima.. ni sesedap mulut dia jep nak komen itu ini.. isk!!

    ReplyDelete
  11. x tengok pun. oh, dia komen mcm tuh ke. jahatnya!

    ReplyDelete
  12. i tengok..mulut Dang Suria memang PUAKA :)

    ReplyDelete
  13. tu la..akak pun geram je tengok.padahal dia tu kulit muka pun cucuk.tak patut la dia cakap lelaki tu tak hensem.yang paling kesian perempuan badan besar tu la...komen dia macam tak profesional la..lebih kepada menghina orang.memang la penampilan tu penting tapi ada cara nya kita nak cakap supaya orang tak kecik hati dan malu.,

    ReplyDelete
  14. kadang2 kita ni suka sangat mengkritik org tanpa melihat pada diri sendiri..
    pepun moga pasni DS kan 'tersedar'

    ReplyDelete
  15. adoi...boleh tahan lazer...tapi dia tak tau orang lagi lazer....

    kena pukul macam kat KFC tu baru tau...hahaha

    ReplyDelete
  16. ntah ape2...akk jrng tngok tv he..he..
    alhamdulillah moga mimpi jd nyata amin ;D

    ReplyDelete
  17. pagi2 kecoh dgr psal dang suria nie..rupenye die mengata org eh..nk kena tgk nie hehehe

    ReplyDelete
  18. tak tengok pun!
    tapi tak patutlah dia dok kutuk2 orang camtu, macamlah dia perfect sangat kan?

    ReplyDelete
  19. aah bibir die semacam..kite sempt tengok yg die kate gemok tu kat pompuan tu..kesian gila..sentap nyah

    ReplyDelete
  20. penampilan tu penting tp bukan bentuk fizikal... nak kutuk biar kena pointnya... org gemuk pun kalau kena gaya boleh jd lawa... org x ensem pun kalau kena caranya boleh jadi smart...

    ReplyDelete
  21. kalau hakulah yang dia kata tuh dah ku sound ko tuh bibirpun dah cucuk nak cakappun tak bergerak bibir nampak plastik..mmg cara dia cakap kuang ajo sungguhkan?dia ptut cermin muka dia dulu.napelah yang kena ngan DS tuh tak bagi cket kat dier.geram say

    ReplyDelete
  22. memang sengal dia ni...geram nengoknya

    ReplyDelete
  23. xtengok pun show tu.. si Dang suria buat byk dosa jek duk kutuk orang... :)

    ReplyDelete
  24. Saya tak tengok pun..

    ntah2 tu plan untuk famour kan rancangan tu kot~~~

    ReplyDelete
  25. jangan marah2 akak, nanti baby garang.

    #akk mengandung kann ? hehe

    ReplyDelete
  26. tak tengok..umah akk tak langgan astro..hehe... jadi taktau cerita.


    laa..rara, akk plak tak sabar nk tau rara mengandung ke tak ni?

    ReplyDelete
  27. suka hati jekan kutuk2 org
    mcm die bgus sgt
    aish

    ReplyDelete
  28. pandai kutuk org tapi tak sedor bibir sendiri pun semacam jer!!! bagus sgt laa tu mengubah kejadian tuhan!!!

    ReplyDelete
  29. tak tengok jadi tatau macam mana cara dia kutuk tapi kalau dah dua blogger Lia tengok entri macam ni memang kompem dia minta dijirus dengan air satu baldi bak kata cik najihah..wahehehhe

    ReplyDelete
  30. dang surai tu nak yg hensem je..kepala hotak dia..

    ReplyDelete
  31. tau xpe..tgk gk mlm tdi memang main ikt ske ati die je nk sound org direct ckp xhensem la gemok la..name pn bdak baru kn xtau ape2..die dlu pn ingt lawa sgt ke? skrang ni pn muka palsu je suntik sana sini..bibir xusah ckp la..

    ReplyDelete
  32. sy sokong .... mmg celupar.. dy pk dy lawa sgt ke.... bibir cm ape je

    ReplyDelete
  33. huhu..apa hak dia nak kata org tu gemuk, xhensem..dll..

    cantek sgt ke muka tu.. huhuhu~

    rasa nak cili2 plak mulut dia..haha

    ReplyDelete
  34. DS tak sedar diri diepun tak cantik..sbb tu repair muka tu konon nak bagi cantik tp hasilnye mengerikan sungguh...

    kalau dah preggy, alhamdulillah..hehe

    ReplyDelete
  35. eerrr..die 'buat bibir' ek..lain macam jer rupernyer...hurrmm...

    ReplyDelete
  36. kalau betul preggy congrats... hehehe...

    ReplyDelete
  37. Hope to hear good news from you dear :)

    ReplyDelete
  38. dia suntik botox buat bibir kowt..huduh sgt..dulu xmacam tu pun.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com