Image and video hosting by TinyPic

03 February 2012

knp lah kamu ni!

salam jumaat semua.huh! kadang kadang i rungsing memikirkan hal diri i ni.

tak tau lah knp skrg ni jd cm ni,cm lemau je,then lalai.
nk kata banyak urat putus,belum lagik,umur baru nk masuk 25tahun,
tapi nyanyuk nya mengalahkan org umur 52 tahun.
mybe i have to do something to my self,
any idea?

korg bayang kan lah,
smlm patut nya i kunci jam 5.45am,as usual i bangun lah.
tapi smlm bantai nya kunci jam 6.45am.WTFishhhhhhh!
bangun bangun tgk jam nk dekat kul 7 dh.mampos aku,
subuh gajah lah apa lagik kan.

rini pulak,kunci jam dh betul,
dah siap solat sume,nk start conteng conteng kat muka,
cari beg makeup xjumpa.mana pulak beg makeup aku ni.
sah! tinggal kat opis,
sllu lepas solat kat opis,beg makeup i trus letak kat tepi meja,
yelah kan,takut lupa,kan dh 52 tahun,
tp smlm xkeluar kan,i sampai sampai opis,tgk kat tepi meja takde,
rupa nya dlm beg solat lagik,
aduhhhhh xpenah penah jd cm ni.

knp lah kamu ni safuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
knp knp? apa yg kamu pk!
letih lah cm ni.i rasa i kena makan kismis banyak banyak lah,
nyanyuk tahap dewa dh ni.dh xlalu dh asek cm ni je.

so cane nk keje sampai 60 ni?
cuba lah bayang kan.heeeeeeee.

xpelah,rini hari jumaat,nk merungut sgt pon xelok kan.
pandai pandai lah lepas ni jd insan yg tak nyanyuk.
makan kismis banyak banyak oke!


bye~ rini nk g mkn roti canai,
roti kosong 2,siap!

sumber : google

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 comments:

  1. letih sgt tue.....
    have a nice day rara :D

    ReplyDelete
  2. selalu jadi kelam kabut bila tak pack in barang nak balik kg padahal lagi setengah jam nak bertolak.. =_=

    ReplyDelete
  3. haha..banyak makan semut ke rara. Takpe, lepas ni makan kismis banyak2 n jangn kelam kabut sgt, sometime bile kelam kabut tu semua bende jadi tak kene...

    ReplyDelete
  4. tetibe rs nak makan roti canai jugak
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. nie mesti kes rindu dekat hubby nie..hihi

    ReplyDelete
  6. haha.. same la kite da nyanyuk.. plupe gile2... 2 la mak suh mkn kismis bnyk2 kite xmkn..

    ReplyDelete
  7. tengok roti canai rara...as teringin nak makan cheese nan...hehehe

    ReplyDelete
  8. Nak2 roti canai yg garing-garing di luar. Gebu dan lembut di dalam. CIcah pula dgn kuah dal campur sambal. Aduh mak!!! Layan lak dgn teh tarik halia kurang manis. Mmg terbaekkk!

    ReplyDelete
  9. hahaha! aku pon kkdg camtu gaq weh ... paling sengal kalau aku tanye mak aku pape, lepas 10 minit aku tanye balik soalan same sbb aku ingat aku still blom tanye, hahaha~~

    ReplyDelete
  10. ahahha ekekke kang ngandung dik ! ... cer cer ;))

    ReplyDelete
  11. fadh pown salu mcm tu . g keje lemau semacam je . mkn vitamin pown mcm tu jugak..ubt nyer makan bnyak2 bru bertenaga..hihi

    ReplyDelete
  12. rara kena rilek! dah make sure check dua tiga kali alarm jam tu sebelum kunci... pastu sebelum balik check dulu barang2 dalam handbag, takut ada yang tertinggal..

    amalkan selalu, insyallah tak akan lupa punya! heheheee

    ReplyDelete
  13. roti canai tu nampak sedap!!


    lain kali byk makan kurma dik...kuat sket memory tuh. he he he

    ReplyDelete
  14. akak pun selalu juga gitu.. nyanyuk dan pelupa.. byk sgt fikir kot..

    ReplyDelete
  15. akak banyak sgt pikir ni kot...ada yg bermain2 dlm pikiran akak tu agaknya..

    ReplyDelete
  16. tu name nyer-time off- :) biase ar..kekadang memang kite akan lalui macam tu..eerr..lagi2 kalau tengah pregnan...eerr...rara pegnan kan..?? ;p [sowi kalau silap]

    ReplyDelete
  17. sdap pulok roti canai tu..
    dak opis cheqna selalu kata "tua sebelum usia"
    huhuhu

    ReplyDelete
  18. jangan kelam sangat kak nanti lupe pakai kasut hihi

    ReplyDelete
  19. saya yang muda nu pun pelupe..banyak makan semut kot..hehe~

    p/s:nape asyik post gambar makanan je ni..terliur~

    ReplyDelete
  20. memang kena mkn byk2. org kata kalau jdk ibu pun urat akan putus2 selalu. jaga2. hehehe...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com