03 February 2012

knp lah kamu ni!

salam jumaat semua.huh! kadang kadang i rungsing memikirkan hal diri i ni.

tak tau lah knp skrg ni jd cm ni,cm lemau je,then lalai.
nk kata banyak urat putus,belum lagik,umur baru nk masuk 25tahun,
tapi nyanyuk nya mengalahkan org umur 52 tahun.
mybe i have to do something to my self,
any idea?

korg bayang kan lah,
smlm patut nya i kunci jam 5.45am,as usual i bangun lah.
tapi smlm bantai nya kunci jam 6.45am.WTFishhhhhhh!
bangun bangun tgk jam nk dekat kul 7 dh.mampos aku,
subuh gajah lah apa lagik kan.

rini pulak,kunci jam dh betul,
dah siap solat sume,nk start conteng conteng kat muka,
cari beg makeup xjumpa.mana pulak beg makeup aku ni.
sah! tinggal kat opis,
sllu lepas solat kat opis,beg makeup i trus letak kat tepi meja,
yelah kan,takut lupa,kan dh 52 tahun,
tp smlm xkeluar kan,i sampai sampai opis,tgk kat tepi meja takde,
rupa nya dlm beg solat lagik,
aduhhhhh xpenah penah jd cm ni.

knp lah kamu ni safuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
knp knp? apa yg kamu pk!
letih lah cm ni.i rasa i kena makan kismis banyak banyak lah,
nyanyuk tahap dewa dh ni.dh xlalu dh asek cm ni je.

so cane nk keje sampai 60 ni?
cuba lah bayang kan.heeeeeeee.

xpelah,rini hari jumaat,nk merungut sgt pon xelok kan.
pandai pandai lah lepas ni jd insan yg tak nyanyuk.
makan kismis banyak banyak oke!


bye~ rini nk g mkn roti canai,
roti kosong 2,siap!

sumber : google

26 comments:

mizzkechique said...

hahhaha..kelam kabut sgt tu..

shaFazie said...

letih sgt tue.....
have a nice day rara :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

byk bnda pkir ea kak..

mOoN said...

selalu jadi kelam kabut bila tak pack in barang nak balik kg padahal lagi setengah jam nak bertolak.. =_=

LiNda said...

haha..banyak makan semut ke rara. Takpe, lepas ni makan kismis banyak2 n jangn kelam kabut sgt, sometime bile kelam kabut tu semua bende jadi tak kene...

e k i n ♥ y u s r i said...

tetibe rs nak makan roti canai jugak
huhuhuhu

syaz@rozelt said...

nie mesti kes rindu dekat hubby nie..hihi

miedah_Blurr said...

haha.. same la kite da nyanyuk.. plupe gile2... 2 la mak suh mkn kismis bnyk2 kite xmkn..

Asfiza said...

tengok roti canai rara...as teringin nak makan cheese nan...hehehe

Pok Amai-Amai said...

Nak2 roti canai yg garing-garing di luar. Gebu dan lembut di dalam. CIcah pula dgn kuah dal campur sambal. Aduh mak!!! Layan lak dgn teh tarik halia kurang manis. Mmg terbaekkk!

✿ pink velvet ✿ said...

hahaha! aku pon kkdg camtu gaq weh ... paling sengal kalau aku tanye mak aku pape, lepas 10 minit aku tanye balik soalan same sbb aku ingat aku still blom tanye, hahaha~~

ieda said...

ahahha ekekke kang ngandung dik ! ... cer cer ;))

cik fadh said...

fadh pown salu mcm tu . g keje lemau semacam je . mkn vitamin pown mcm tu jugak..ubt nyer makan bnyak2 bru bertenaga..hihi

umie naziera said...

alaaa ciannya kak rara,heee

mas saari said...

rara kena rilek! dah make sure check dua tiga kali alarm jam tu sebelum kunci... pastu sebelum balik check dulu barang2 dalam handbag, takut ada yang tertinggal..

amalkan selalu, insyallah tak akan lupa punya! heheheee

Cik Kamoo said...

roti canai tu nampak sedap!!


lain kali byk makan kurma dik...kuat sket memory tuh. he he he

Hanis Azla said...

akak pun selalu juga gitu.. nyanyuk dan pelupa.. byk sgt fikir kot..

Cik Azizah said...

akak banyak sgt pikir ni kot...ada yg bermain2 dlm pikiran akak tu agaknya..

aTy _faRed~ said...

tu name nyer-time off- :) biase ar..kekadang memang kite akan lalui macam tu..eerr..lagi2 kalau tengah pregnan...eerr...rara pegnan kan..?? ;p [sowi kalau silap]

maszmadi said...

erm..... pembawakkan kut.. haha

Cik FaRiZaM said...

np ni? stress keje ke?

iedayah said...

byk berangan kot yang =p

cheqna said...

sdap pulok roti canai tu..
dak opis cheqna selalu kata "tua sebelum usia"
huhuhu

cik najihah said...

jangan kelam sangat kak nanti lupe pakai kasut hihi

Yana Libra said...

saya yang muda nu pun pelupe..banyak makan semut kot..hehe~

p/s:nape asyik post gambar makanan je ni..terliur~

anisalya said...

memang kena mkn byk2. org kata kalau jdk ibu pun urat akan putus2 selalu. jaga2. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...