06 February 2012

masuk 30sen

Hai kawan kawan.sihat ke? Hehehe dh rasa mcm rancangan kanak kanak kat tb tu pulak. I otw nk balik kl ni.kul 1 lebih td gerak.now batu kat bentong pahang.hmmm penat nya jgn ckp lah.mengalahkan org yg drive,dh xboleh kira bape kali bangun n tido.nak makan x lalu nk mkn sgt.fuhhhh hopefully cepat lah smpai kl.dr ada matahari,sampai lah gelap.mmg jenuh kalo naik kereta ke kelantan.syg kata lepas ni kalau balik kelantan naik flight pulak.tp bila naik flight mst lain rasa nya kan.


Oh lupa lak nk citepasal gambar kat atas,ms singgah nk buang air kt merapoh td.i tny kat suamy,syg mana org jaga toilet ni,then suamy kata mmg xde org jaga.kena letak je duet dlm meja tu.i intai dlmeja tu mmg meja tu banyak syiling.i teruja sekejap.dlm hati i terpk zde ke org tipu eh.mst ada kan.tp terpulang lah pada diri masing masing kan.hope ramai yg jujur.


Oh sory kalau entry syok sendiri.sbb i sajesaje je update ni.dh bosan sgt dlm kete.heeee.


Destinasi harini, kelantan pahang kl.layannnnn.heee


Published with Blogger-droid v2.0.2

13 comments:

nini said...

bagusla kalau cam tuh kan.hope ramaila yang jujur

KhaiRin : anies said...

sm mcm kt hutan lipur lentang...hehehe

Yana Libra said...

bestnye berjalan-jalan..jauh plak tu berjalan..hehe :)

ieda said...

ekekek kenalah kita nie ikhlas kann ;)

H.J said...

sedap jalan2...heee

cik najihah said...

ade tu kat kelantan sekali masuk 50 sen..peh

mas saari said...

betul tu...terpulang pada diri masing2 kan? walaupun orang tu tak nampak, Allah still nampak!

shedameor said...

kena jujur kak. kalau jujur, takyah la ade guard2 kat kawasan2 berharta.

laskar pelangi said...

wah..sempat lg dia ambik gambar ye.ehehe:)
kadang2 ada jugak pergi tandas camni.siap letak notes lagi kat meja.eheee=)

akak org kelate ke?
semoga selamat sampai:)
comel header baru!

Eyeme said...

kelate katne cik puan rara? hehe..

selamat merehatkan badan sok yer :D

Pok Amai-Amai said...

Wah! Syoknye jln! Jauh2 lak tu. Sy time cuti nie kene keje. Hiks~

diana said...

tapi rasanya ramai orang jujur sekarang ni..:)

merahitujambu said...

erk..boleh plak cmtu...memang saiko...kalau org x jujur mesti x msauk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...