08 February 2012

nk muntah tgk blog!

salam kawan kawan.ni entry ke 2 rara harini.oh sgt tak percaya

maaf lah sbb tak larat nk tgk blog sebenar nya.
tak tau knp.berpinar mata bila bukak blog.
nk g BW entry org lain pon cm nk muntah.
ni bukan cite tipu.cite betul.

patut lah kite tgk setengah blogger yg dh kawen,
blog selalu terbiar beberapa bulan sampai hilang rasa nk muntah tu kan.
ohhh hopefully rasa nk muntah tgk blog ni tak lah berpanjangan.
kalau tak sian kat blog i ni,terbiar bersawang pulak nt.
huaaaaaaaaaaaaaa namau lah cm tu kan.

currently i tgk sebok main game kat fb lak.
dulu menyampah giler nk main game.
skrg ni suke main game,mls nk berblog.
oh ini sgt tidak adil!

maafkan saye.ada masa saya akan dtg balik jenguk semua
yg dtg blog rara eh.thanks semua.



34 comments:

Yana Libra said...

Aik? Kenapa camtu?

mOoN said...

alhamdulillah setakat ni tak penah lagi rasa nak muntah bila on9.. :)

xpe dear.. lama2 hilang la rasa tu.. take care tau.. :)

::EIDA:: said...

Nape rasa nak muntah rara????

cik fadh said...

haipp ! jgn di anak tiri kan blog ini..huhu

Miss Nadya said...

ehem ehem...ada baby kot..amin kalau kaka ada baby...:)

nadia lagi pelik..

best fren pregnant tapi nad pulak yg lemah..muntah pening..:(

e k i n ♥ y u s r i said...

biaselah pregnant...
hehehehe

:: Mrs.Eady :: said...

SEMOGA CEPAT SEMBUH YE..

diana said...

akak pun sama la rara..malas sangt nak berbog.tapi terpaksa buat jugak sebab blog akak ada iklan berbayar tu..tak boleh nak biar bersawang.nanti marah pulak orang kat akak..

~ NANA ~ said...

simptom org pregnant mmg cmtu...hehe

✿ pink velvet ✿ said...

hahaha! layankan saje pura ... utk kebaikan ehem2 jugaq kan, hikhik

mOon jOhari said...

mOon pn sama...makin malas nak hadap blOg apatah lgi BW....tapi blOg rara ari2 mOOn baca wlpn x kOmen ...'
^_^

Munnafendy said...

AIK..rara dah pregnant ke? hehe

mizzkechique said...

tu la..biasanya entry dia je byk.. haip!!!

mira maisara said...

tak ape kak safura.. kesihatan tu penting. :D


*jgn sebab blog, diri terabai kakak :D

Pok Amai-Amai said...

Pembawakan baby tu. Hehehehe. Sy dulu pnh ada mslh nyampah tgk FB ngan blog sendiri. Hahaah!

Cik Saila said...

oloh, yeke rara.. ;)

saffiya_aleesya @ echa said...

opppss bahaya tu sampai nak termuntah ekkk

Gadis Gingsul said...

npa cam tuu akak

Eyeme said...

huhu...baby buat hal le tue...aktif betul dia..kihkihkih

KhaiRin : anies said...

oooo da berisi ya?
alhamdulillah

ieda said...

uikk melampau tuu
FB bukak blog kesepian ..
nak marah nie ... marah nie rara
ecehhhhhhhhhhhhh ekekek
kang ngandung !!! lalallala aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

merahitujambu said...

igt nak muntah sbb dpt baby..XD..jgn paksa2 diri update.

Bitt (double IS) said...

ade baby erkkk

IntaNBerliaN said...

awak tgh prgnant ke?

mas saari said...

ni mesti simtom2 berbadan dua ni...heheheeee

KAMIHIDUP said...

:)

cik najihah said...

akk peknen ke??

Cik Nasha Nadya said...

preggie ke rara.
kalau betul, tahniah..
:)

Daddylicious said...

terbalik lah kita ni dulu gila gak dgn game kat FB tu la ni malas dah...:)

Cik Lia Lomi said...

ishishish, camtu ke??, kesian blog ni...

msredcheesecake said...

Dah ada isi ka? Muntah2 plak... Hhee....

Cik Bambam said...

wahhh..preggy ker?? hehehe

sama lar.. CB pon skang asyik main games FB.. meh add CB meh..kita jd jiran! hahahah

YAYA AZURA said...

yeyey rara preggy...hihi...

aTy _faRed~ said...

rara..awal2 pegnan memang macam tu..saye pon same.awal2 pegnan-jangan kan kate nak tengok..terpikir pasal blog pon rase nak muntah...;) rehat banyak key...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...