Image and video hosting by TinyPic

08 February 2012

nk muntah tgk blog!

salam kawan kawan.ni entry ke 2 rara harini.oh sgt tak percaya

maaf lah sbb tak larat nk tgk blog sebenar nya.
tak tau knp.berpinar mata bila bukak blog.
nk g BW entry org lain pon cm nk muntah.
ni bukan cite tipu.cite betul.

patut lah kite tgk setengah blogger yg dh kawen,
blog selalu terbiar beberapa bulan sampai hilang rasa nk muntah tu kan.
ohhh hopefully rasa nk muntah tgk blog ni tak lah berpanjangan.
kalau tak sian kat blog i ni,terbiar bersawang pulak nt.
huaaaaaaaaaaaaaa namau lah cm tu kan.

currently i tgk sebok main game kat fb lak.
dulu menyampah giler nk main game.
skrg ni suke main game,mls nk berblog.
oh ini sgt tidak adil!

maafkan saye.ada masa saya akan dtg balik jenguk semua
yg dtg blog rara eh.thanks semua.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 comments:

  1. alhamdulillah setakat ni tak penah lagi rasa nak muntah bila on9.. :)

    xpe dear.. lama2 hilang la rasa tu.. take care tau.. :)

    ReplyDelete
  2. haipp ! jgn di anak tiri kan blog ini..huhu

    ReplyDelete
  3. ehem ehem...ada baby kot..amin kalau kaka ada baby...:)

    nadia lagi pelik..

    best fren pregnant tapi nad pulak yg lemah..muntah pening..:(

    ReplyDelete
  4. akak pun sama la rara..malas sangt nak berbog.tapi terpaksa buat jugak sebab blog akak ada iklan berbayar tu..tak boleh nak biar bersawang.nanti marah pulak orang kat akak..

    ReplyDelete
  5. simptom org pregnant mmg cmtu...hehe

    ReplyDelete
  6. hahaha! layankan saje pura ... utk kebaikan ehem2 jugaq kan, hikhik

    ReplyDelete
  7. mOon pn sama...makin malas nak hadap blOg apatah lgi BW....tapi blOg rara ari2 mOOn baca wlpn x kOmen ...'
    ^_^

    ReplyDelete
  8. tu la..biasanya entry dia je byk.. haip!!!

    ReplyDelete
  9. tak ape kak safura.. kesihatan tu penting. :D


    *jgn sebab blog, diri terabai kakak :D

    ReplyDelete
  10. Pembawakan baby tu. Hehehehe. Sy dulu pnh ada mslh nyampah tgk FB ngan blog sendiri. Hahaah!

    ReplyDelete
  11. opppss bahaya tu sampai nak termuntah ekkk

    ReplyDelete
  12. huhu...baby buat hal le tue...aktif betul dia..kihkihkih

    ReplyDelete
  13. uikk melampau tuu
    FB bukak blog kesepian ..
    nak marah nie ... marah nie rara
    ecehhhhhhhhhhhhh ekekek
    kang ngandung !!! lalallala aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  14. igt nak muntah sbb dpt baby..XD..jgn paksa2 diri update.

    ReplyDelete
  15. ni mesti simtom2 berbadan dua ni...heheheeee

    ReplyDelete
  16. preggie ke rara.
    kalau betul, tahniah..
    :)

    ReplyDelete
  17. terbalik lah kita ni dulu gila gak dgn game kat FB tu la ni malas dah...:)

    ReplyDelete
  18. ishishish, camtu ke??, kesian blog ni...

    ReplyDelete
  19. Dah ada isi ka? Muntah2 plak... Hhee....

    ReplyDelete
  20. wahhh..preggy ker?? hehehe

    sama lar.. CB pon skang asyik main games FB.. meh add CB meh..kita jd jiran! hahahah

    ReplyDelete
  21. rara..awal2 pegnan memang macam tu..saye pon same.awal2 pegnan-jangan kan kate nak tengok..terpikir pasal blog pon rase nak muntah...;) rehat banyak key...:)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com