Image and video hosting by TinyPic

21 February 2012

welcome back safura!

Bismillah.

Assalammualaikum.

tarik nafas dlm-dlm,dgn sepenuh tenaga dalaman yg ada,
i berjaya bukak blog ni.Ya Ampun,mmg lama kan xbukak blog.
tp Alhamdulillah,tgk kat stat,ada jugak org yg jenguk blog ni.
hmmmm thanks banyak-banyak bg sape yg sudi dtg even tuan rumah x sihat.
heeeee.

banyak benda yg nk di share n diceritakan sbnrnya,
tapi xtau lah nk mula dr mana.

knp i menyepi?
sbb nya saya xboleh nk bukak blog,
tgk je "blogger.com" rasa nk muntah.
pelik kan,tp mmg tu yg i rasa.seyes x tipu.
harini rasa cm dh ok sket.much better than hari hari sebelum.
dh badan pon rasa cm dh ok sket.dh boleh berdiri dgn baik.

bak kata my mom "lawan ra lawan"
yes,mmg mulanya xboleh nk lawan,
tak terdaya,tapi kdg-kdg bila ter dtg semangat nk lawan.
i got it, i boleh lawan. berkat doa harian dan semangat.

rasa nya ni satu permulaan entry yg agak suram kan?
heeee,nt lah sok sok lusa i up entry yg ceria lak eh =)
heeee.but seriousely mmg i rindu kan all bloggerians,
rindu sgt nk update blog,rindu nk baca blog.

kdg kdg i singgah gak blog kwn kwn,but
xsanggup nk tinggal kan jejak,hehehe.knp?
jgn ditanya lah.xleh bukak lama-lama.hehehe.

ok lah,jumpa lagik sok lusa eh =.= daaaaaaaaaaaa~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 comments:

  1. biaselah pembawakan baby tue rara....
    hehehehehe

    mule2 ekin pon cm2
    tgk blog je,rs nak muntah
    smpi skrg,mls nak update blog
    tgk blog oklah

    ReplyDelete
  2. rara..lame menghilang..ingatkan dah xmo berblogging dah. Hehe..doakan u cepat2 sihat n bersemangat berblogging lagi..:)

    ReplyDelete
  3. nape ni sis.. cm ade masalah besar je ngan dunia blog ni.. hehehe

    ReplyDelete
  4. semoga cepat² sihat....
    miss kawan blogger ....:)

    ReplyDelete
  5. rara.. comelnye.. tengok blog rasa nak muntah..
    biaselah time preggy kan.. mcm2 perubahan badan.. sekarang rara dah ok.. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  6. kuatkan hati rara.. hehehe.. apapun,, welcome back.. :)

    ReplyDelete
  7. Mak ai, boleh eh rasa nak muntah tengok blogger.com :)

    **Jaga diri awak tu elok-elok

    ReplyDelete
  8. dh ade isi ke kak???

    hihihihih

    semoga kak rara kembali cm dulu )

    ReplyDelete
  9. get well soon :)
    slow2 k.. mmg terasa mcm lama rara x update blog ;)

    ReplyDelete
  10. haha..jangan buka kalau macam tu kak..muntah nanye la..

    ReplyDelete
  11. congrats ya rara.. anggap saja semua alahan tu pngalaman yang indah semasa pregnant.. ^-^

    ReplyDelete
  12. miss u rara! welkam back...
    pembawakan tu, biasalah..
    lama2 nanti oklah tu, boleh update banyak2!

    ReplyDelete
  13. yeay..cik puan rara dah kembali !!

    ReplyDelete
  14. wah wah....dah ada bau2 baby tu rara...ce citer ce citer...

    ReplyDelete
  15. huhu mabuk ke kak rara uits !
    btol la org kata, kalo kiter addcited dgn sesuatu tu, tibe time tetttt mst akan jd bnde paling xsuke..hihi..

    tettttt tu ape ye kak rara ?

    ReplyDelete
  16. Hehehee faham bebenar apa rara rasa. Fuhh.. cubaan tu rara. Nsb baik hana dh ok.

    ReplyDelete
  17. moga sihat2 slalu..

    u can fight it~~

    hehe :D

    ReplyDelete
  18. aah prasan gak sis mnyepi..welcome back! ^^

    ReplyDelete
  19. mood nk berblog ni kadang ok kadang ko. normallah kan. welcome back! :)

    ReplyDelete
  20. selamat kembali dear :) jom blogwalking

    ReplyDelete
  21. rara..moga cpt smbh k..tk sbr nk bc entry2 baru rara

    ReplyDelete
  22. rara..moga cpt smbh k..tk sbr nk bc entry2 baru rara

    ReplyDelete
  23. baby xmo bg mama dia berblog..hik3..

    ReplyDelete
  24. Welcome back! :D Hehehe. Take care kak

    ReplyDelete
  25. Welcome back Rara! Pasti menjadi kenangan manis nnt... take care dear~

    ReplyDelete
  26. itu perasaan yg sy rasa ms pregnantkan my first dgn third anak2. menyampah pun ada nak tengok blog. apatah lagi nak bukak komputer melainkan terpaksa je.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com