14 May 2012

7hari mencintaiku,novel SR ketabahan seorang lelaki


asalnya nk cr novel ni,akan tetapi x kesampaian sbb xde pon novel ni
kat popular.xtau lah sama ada kat ipoh xde or dh habes.

dr dulu lg i mmg ikut novel keluaran Siti Rosmizah.
dr novel andai itu takdirnya lagi,novel yg aku xleh lupa yg telah buat
aku sampai bengkak bengkak mata membacanya.hehehe.
( suami selalu ckp aku emo bila bc novel )
tapi mmg betol pon.i suke terbawak bawak cite dlm novel
bila kami jumpa.hahaha.xleh elak lah.till now pon cm tu.

and disebabkan novel baru ni i tak jumpa.
i bli lah novel sebelum novel baru ni,
7 hari mencintaiku.
i beli pon sbb novel ni best seller gak.
( rasanya mmg xde buku keluaran SR yg x best seller kan )

buku ni rm32.90 and tebal nya.mmg sgt lah tebal.
rasanya muka surat dye 1200m/s rasanya.mmg berpeluh lah baca.
mcm i ni kalau baca novel mmg x sabar nk bg cepat habes,sbb nk tahu ending dye cane.
and mula lah hidup x keruan,balik keje trus baca novel dulu,
then lepas mandi,sementara nk tgu magrib,baca sket,
sblm tidur baca sket,kadang kadang rasa x nk tidur,
and jumaat lepas aku korban tidur,sampai kul 2pg baru tidur sbb nk habeskan.
kalu x selagi tu xpuas hati,lepas dh habes novel tu,lega rasanya.
hahahahaha teruk gila.
( baby kick kick perut suh tido )

and mmg ptt pon dpt best seller sbb novel ni mmg best.
pengorbanan seorang lelaki,korg try lah baca,
i x nk ulas novel ni,yg i bgtau mmg best sgt!
tapi xnanges lah baca novel ni,cume akan rasa panas panas
mata nk nanges je.heee ( biasalah pompuan bc novel kan )

so,sape yg takde lagik.
bli lah eh novel ni.best sgt!
i bc novel ni 5hari je,sbb masa terhad.
kalau ikutkan hati 2hari nk habeskan.tp x mampu.kiki

abaikan org sebelah yg sebok tu k.heee

p/s : misi utk bodek suami utk novel lain lak.hehehe


20 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

err..hensem nyer org sebelah!hahaha...

aimi said...

kem slm org sblh ek :P ahahhahahahaha

diana said...

baca puas2..
nanti baby lahir tak dan dah nak baca..
macam akak la..
dulu suka novel..sekarang pun suka..tapi memang tak sempat la nak layan novel tebal2 ni..

Pok Amai-Amai said...

Awak pun suke baca novel?

Jo-Blogger said...

sy singgah sini melawat sambil mengomen..

sissyira said...

salam


haha,dah lama tak layan novel...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waahhh.. try laa baca novelis adah hamidah.. novel2 dia pon best sangat...

dari syarikat fajar pakeer

Farah Shamsudin said...

rara, novel ni sambungan andai itu takdirnya ke? nak kena beli nih!

Cikpuan rara said...

sis farah - bukan,ni novel lain sis.tp best.

Syazlina Khairuddin said...

rara..syaz tengah bce novel yg kaler ijau tu..hehe..bpeluh jugak nak habiskan..tebal gila..tp yg rara pegang tu syaz x bace lagik =(..nyway siti rosmizah punya novel mmg best!

Puan Gojes said...

seiring sejalan comel loteh :) ala, kita tak de masa nak baca novel skg ni, wlupun mmg minat giler baca novel :(

ziezah said...

lama giler kot jijah tak baca novel..huhuhu kalau tak sehari pon boleh khatam..hehe

ieda said...

aloor x minat novel ekek

aahh lahhhhhhhhhhhhh handchomenyeeeeeeeeeee org sebelah !!! lalalalla ..
seyesss kening dia cantik ! ..
adik rara yeee ;))

puan.mila said...

xtgk rara tp tgk org sebelah..hehehaha

macam shahir AF pun ada :D

Cik Saila said...

rara nak kupon tu ke? meh alamat rumah..nnt saila pos kan :)

bg alamat dkt email msyunnsein@yahoo.com.my eh :))

Cik Saila said...

rara nak kupon tu ke? meh alamat rumah..nnt saila pos kan :)

bg alamat dkt email msyunnsein@yahoo.com.my eh :))

cheqna said...

dah lama tak membeli novel ni
pas kahwin nak stat beli balik r =)

cik najihah said...

da lame da cari novel 7 hari mencintaiku..member sy bace smpai nangis2..
akk try bce awak suke sy x?
lagi bes

Gadis Gingsul said...

waaahh,gadis ngan tuan blog sama suke novel :}

NN said...

mesti dah habis baca novel ni kan? ok x? saya bru jerk baca andai itu takdirnya, memang best.. sekrng tgh cari novel SR yang lain.. mohon beri cadangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...