Image and video hosting by TinyPic

14 May 2012

7hari mencintaiku,novel SR ketabahan seorang lelaki


asalnya nk cr novel ni,akan tetapi x kesampaian sbb xde pon novel ni
kat popular.xtau lah sama ada kat ipoh xde or dh habes.

dr dulu lg i mmg ikut novel keluaran Siti Rosmizah.
dr novel andai itu takdirnya lagi,novel yg aku xleh lupa yg telah buat
aku sampai bengkak bengkak mata membacanya.hehehe.
( suami selalu ckp aku emo bila bc novel )
tapi mmg betol pon.i suke terbawak bawak cite dlm novel
bila kami jumpa.hahaha.xleh elak lah.till now pon cm tu.

and disebabkan novel baru ni i tak jumpa.
i bli lah novel sebelum novel baru ni,
7 hari mencintaiku.
i beli pon sbb novel ni best seller gak.
( rasanya mmg xde buku keluaran SR yg x best seller kan )

buku ni rm32.90 and tebal nya.mmg sgt lah tebal.
rasanya muka surat dye 1200m/s rasanya.mmg berpeluh lah baca.
mcm i ni kalau baca novel mmg x sabar nk bg cepat habes,sbb nk tahu ending dye cane.
and mula lah hidup x keruan,balik keje trus baca novel dulu,
then lepas mandi,sementara nk tgu magrib,baca sket,
sblm tidur baca sket,kadang kadang rasa x nk tidur,
and jumaat lepas aku korban tidur,sampai kul 2pg baru tidur sbb nk habeskan.
kalu x selagi tu xpuas hati,lepas dh habes novel tu,lega rasanya.
hahahahaha teruk gila.
( baby kick kick perut suh tido )

and mmg ptt pon dpt best seller sbb novel ni mmg best.
pengorbanan seorang lelaki,korg try lah baca,
i x nk ulas novel ni,yg i bgtau mmg best sgt!
tapi xnanges lah baca novel ni,cume akan rasa panas panas
mata nk nanges je.heee ( biasalah pompuan bc novel kan )

so,sape yg takde lagik.
bli lah eh novel ni.best sgt!
i bc novel ni 5hari je,sbb masa terhad.
kalau ikutkan hati 2hari nk habeskan.tp x mampu.kiki

abaikan org sebelah yg sebok tu k.heee

p/s : misi utk bodek suami utk novel lain lak.hehehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. err..hensem nyer org sebelah!hahaha...

    ReplyDelete
  2. kem slm org sblh ek :P ahahhahahahaha

    ReplyDelete
  3. baca puas2..
    nanti baby lahir tak dan dah nak baca..
    macam akak la..
    dulu suka novel..sekarang pun suka..tapi memang tak sempat la nak layan novel tebal2 ni..

    ReplyDelete
  4. sy singgah sini melawat sambil mengomen..

    ReplyDelete
  5. salam


    haha,dah lama tak layan novel...

    ReplyDelete
  6. waahhh.. try laa baca novelis adah hamidah.. novel2 dia pon best sangat...

    dari syarikat fajar pakeer

    ReplyDelete
  7. rara, novel ni sambungan andai itu takdirnya ke? nak kena beli nih!

    ReplyDelete
  8. sis farah - bukan,ni novel lain sis.tp best.

    ReplyDelete
  9. rara..syaz tengah bce novel yg kaler ijau tu..hehe..bpeluh jugak nak habiskan..tebal gila..tp yg rara pegang tu syaz x bace lagik =(..nyway siti rosmizah punya novel mmg best!

    ReplyDelete
  10. seiring sejalan comel loteh :) ala, kita tak de masa nak baca novel skg ni, wlupun mmg minat giler baca novel :(

    ReplyDelete
  11. lama giler kot jijah tak baca novel..huhuhu kalau tak sehari pon boleh khatam..hehe

    ReplyDelete
  12. aloor x minat novel ekek

    aahh lahhhhhhhhhhhhh handchomenyeeeeeeeeeee org sebelah !!! lalalalla ..
    seyesss kening dia cantik ! ..
    adik rara yeee ;))

    ReplyDelete
  13. xtgk rara tp tgk org sebelah..hehehaha

    macam shahir AF pun ada :D

    ReplyDelete
  14. rara nak kupon tu ke? meh alamat rumah..nnt saila pos kan :)

    bg alamat dkt email msyunnsein@yahoo.com.my eh :))

    ReplyDelete
  15. rara nak kupon tu ke? meh alamat rumah..nnt saila pos kan :)

    bg alamat dkt email msyunnsein@yahoo.com.my eh :))

    ReplyDelete
  16. dah lama tak membeli novel ni
    pas kahwin nak stat beli balik r =)

    ReplyDelete
  17. da lame da cari novel 7 hari mencintaiku..member sy bace smpai nangis2..
    akk try bce awak suke sy x?
    lagi bes

    ReplyDelete
  18. waaahh,gadis ngan tuan blog sama suke novel :}

    ReplyDelete
  19. mesti dah habis baca novel ni kan? ok x? saya bru jerk baca andai itu takdirnya, memang best.. sekrng tgh cari novel SR yang lain.. mohon beri cadangan

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com