Image and video hosting by TinyPic

29 May 2012

Android Instagram and cute Font - cair wa ckp luuuuuu~



sejak sejak android dh ada instagram ni.hidup kami menjadi jadi.


sume benda nk snap n nk publish kat instagram.tapi best!
yelah,kite ni as manusia kan suke tgk gambar dr membaca,so instagram mmg best lah kan.

i pon lepas install instagram ni trus follow artis artis je.
kikikiki yelah,kalau org lain xminat sgt nk tgk,kalau tgk artis ni best,
tiap tiap hari ada gambar cantik cantik.mcm i pic nya ada lah 2 3 ketul.
tu pon pic ntah hape hape.

tapi kalau follow Tiz Zaqyah mmg best,pic dye sume lawa lawa.mmg awesome sgt!

sape yg nk follow rara sila lah search ( safurarara ) heee~


sape ada instagram tinggal nama kat komen eh.nt i follow u !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. Ida tak de pun Instagram ni.. Sbb hp tak canggih.. Ida pun dikatakan kolot sebab tak de menatang ni.. Tunggulah.. ida beli hp baru.. Ida install.. Aku upload pic bebanyak.. HAHHAHAHA!!

    ReplyDelete
  2. serius, itu application sangat comel dan sweet giler dear. i da try nak download, tp tak boleh use. saya pakai soni erikson je :( sob sob...

    ReplyDelete
  3. instagram for iphone lain tak camni u. follow i sashaxoza :)

    ReplyDelete
  4. Lia tak ada instagram tapi nak tinggalkan nama kat komen juga..heeeeeeeee

    ReplyDelete
  5. haha..betul ckp rara, sejak aada instagram ni asyik nak tangkap gamabq je. mmg best kan. Nanti search akk NIZAROMLI k...hehe

    ReplyDelete
  6. fadh ade gak mende halah ni tp xreti la nk guna application die..huhu..

    ReplyDelete
  7. Mila pun upload bbrp kerat je pic lam intasgram..suke tgk pic org je..folo la mila.. MILAISMAIL :-)

    ReplyDelete
  8. x pandai lah nk gune kak bende ni huhu

    ReplyDelete
  9. dah install tapi masih jakun lg nak guna huhu tak berapa nk celik it huwaa...

    ReplyDelete
  10. alahai tak reti la bnda2 ni rara =.=*

    ReplyDelete
  11. betul... kekadang gambar semut pun nak snap n publish...hhahaaa

    ReplyDelete
  12. tak penahnya tau pasal instagram ni....thanks for sharing..

    ReplyDelete
  13. camne nak install cute font dlm instagram ye? ;)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com