29 May 2012

Android Instagram and cute Font - cair wa ckp luuuuuu~



sejak sejak android dh ada instagram ni.hidup kami menjadi jadi.


sume benda nk snap n nk publish kat instagram.tapi best!
yelah,kite ni as manusia kan suke tgk gambar dr membaca,so instagram mmg best lah kan.

i pon lepas install instagram ni trus follow artis artis je.
kikikiki yelah,kalau org lain xminat sgt nk tgk,kalau tgk artis ni best,
tiap tiap hari ada gambar cantik cantik.mcm i pic nya ada lah 2 3 ketul.
tu pon pic ntah hape hape.

tapi kalau follow Tiz Zaqyah mmg best,pic dye sume lawa lawa.mmg awesome sgt!

sape yg nk follow rara sila lah search ( safurarara ) heee~


sape ada instagram tinggal nama kat komen eh.nt i follow u !

14 comments:

::EIDA:: said...

Ida tak de pun Instagram ni.. Sbb hp tak canggih.. Ida pun dikatakan kolot sebab tak de menatang ni.. Tunggulah.. ida beli hp baru.. Ida install.. Aku upload pic bebanyak.. HAHHAHAHA!!

Puan Gojes said...

serius, itu application sangat comel dan sweet giler dear. i da try nak download, tp tak boleh use. saya pakai soni erikson je :( sob sob...

cha said...

instagram for iphone lain tak camni u. follow i sashaxoza :)

Cik Lia Lomi said...

Lia tak ada instagram tapi nak tinggalkan nama kat komen juga..heeeeeeeee

Niza Romli said...

haha..betul ckp rara, sejak aada instagram ni asyik nak tangkap gamabq je. mmg best kan. Nanti search akk NIZAROMLI k...hehe

cik fadh said...

fadh ade gak mende halah ni tp xreti la nk guna application die..huhu..

puan.mila said...

Mila pun upload bbrp kerat je pic lam intasgram..suke tgk pic org je..folo la mila.. MILAISMAIL :-)

cik najihah said...

x pandai lah nk gune kak bende ni huhu

Hanis MY said...

dah install tapi masih jakun lg nak guna huhu tak berapa nk celik it huwaa...

Munnafendy said...

alahai tak reti la bnda2 ni rara =.=*

msredcheesecake said...

betul... kekadang gambar semut pun nak snap n publish...hhahaaa

.:shura shushi:. said...

Dah follow u :))

Golden Rose said...

tak penahnya tau pasal instagram ni....thanks for sharing..

nYomeL said...

camne nak install cute font dlm instagram ye? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...