Image and video hosting by TinyPic

25 May 2012

babymoon again : Hatyai with LOVE

hai hai,ingat x lagik pic buah yg i tunjuk ritu,actually ritu i g Hatyai.mmg best gila.


seyes enjoy sgt.nk tau knp yg enjoy sgt tu? sbb nya i boleh makan banyak banyak.hehehe

duk sini sbb hotel yg kami nk duk tu kena bom.
sesampai nya di Floating Market
tabung air doremon.comels!
jumaat tgh mlm kami bertolak dr pantai remis,perak! sampai ke sana around kul 7am,
sampai je sana cop immigration sume then g singgah kedai kedai sebeniorrr dulu sebelum boleh
masuk hotel dlm kul 12pm.

sampai sampai je hotel kami mandi solat n keluar balik untuk g ke Floating Market.
i mmg dh lama bercita cita nk ke Floating Market.i selalu tgk gambar je,tapi now leh 
tgk sendiri,wooooo sgt best! mmg ramai yg meniaga dlm sampan tu.i jd teruja sgt!

yelah kalau i yg duk dlm sampan tu mau nya tergolek pulak kan.tp dorg relax je,
siap boleh memasak lg dlm tu.awesome sgt! makanan yg dijual pon sodappppp sgt!

yang pasti makanan yg dijual kat sini sume HALAL,no worries lah.
dan yg paling best makanan yg dijual kat sini sume murah.2rm je kalau pakai
duet kite.air,makanan,apa saja sume 2rm.aku n suami pon hape lg,mcm mcm lah kami mkn.
sampai perut pon jd buncit masing masing.naik bus pon sampai senget.hehehe.

hmm apa lg nk cite eh? xde apa dh kot.layan piccy jelah eh =)

wif my lil bro.


ibu 68kg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. beshnye baby dpt jalan2 wlupun dlm tummy lagi :)

    ReplyDelete
  2. bakal ibu ni sakan berjalan ye...pasni mesti baby tu pon terikut2 perangai suke berjalan rara ni hehehe...

    ReplyDelete
  3. awak sgt comel la rara....dgn bambam awk tu....

    pe pun, jaga kesihatan yea..jgn lasak2 sgt...hehehe (nasihat mcm la de pengalaman kan) a

    ahaks! :p

    ReplyDelete
  4. wah seronok nye rara berjalan... jelesssss! :D

    ReplyDelete
  5. kak rara da tomel tomel..hihi

    bestnyer asik berjalan je ea..baby lom kua lg da nek fligt, da g hatyai sumer..cik fadh da besau pown lom dpt smpai sane..huhuhuh

    ReplyDelete
  6. Peh...murahnya? Cutelah awak. Heheheh...sonok jln2. Tak pe, sblm baby kua, jln puas2 ye ibu? T baby dah kua, payah nak bergerak. Hehehehe....

    ReplyDelete
  7. wah wah! seronok gitu pergi hatyai..eh babymoon..hik3

    ReplyDelete
  8. seronok jalan2 nie ..
    semakin sehat rara .. berapa kg naik dik ?? ;))

    ReplyDelete
  9. heheheh xsabar tunggu ujung2 tahun ni.. plan nak ke sana :)

    ReplyDelete
  10. Wahhh bestnyaaa. Saya dah lama teringin nak g hatyai cuma kekangan masa je. Hehehe Apa-apa pun g hatyai ni =P

    ReplyDelete
  11. rara dah baper weeks? berseri sungguh, i loike...

    ReplyDelete
  12. erna dulu babymoon ke cameron highland..teringin sangat nak ke sana. suami bawak as a babymoon kami :) rara dpt ke hatyai..lagi syok :)

    ReplyDelete
  13. hahha..
    selagi boleh makan,
    makan je la rara..hahah

    ReplyDelete
  14. Eh eh ? baru nak tanya, bukan ke Hatyai hari tu kene bom... Dah boleh pergi ek? Best best ! =)

    ReplyDelete
  15. chubby jugak akk tapi comel :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com