25 May 2012

babymoon again : Hatyai with LOVE

hai hai,ingat x lagik pic buah yg i tunjuk ritu,actually ritu i g Hatyai.mmg best gila.


seyes enjoy sgt.nk tau knp yg enjoy sgt tu? sbb nya i boleh makan banyak banyak.hehehe

duk sini sbb hotel yg kami nk duk tu kena bom.
sesampai nya di Floating Market
tabung air doremon.comels!
jumaat tgh mlm kami bertolak dr pantai remis,perak! sampai ke sana around kul 7am,
sampai je sana cop immigration sume then g singgah kedai kedai sebeniorrr dulu sebelum boleh
masuk hotel dlm kul 12pm.

sampai sampai je hotel kami mandi solat n keluar balik untuk g ke Floating Market.
i mmg dh lama bercita cita nk ke Floating Market.i selalu tgk gambar je,tapi now leh 
tgk sendiri,wooooo sgt best! mmg ramai yg meniaga dlm sampan tu.i jd teruja sgt!

yelah kalau i yg duk dlm sampan tu mau nya tergolek pulak kan.tp dorg relax je,
siap boleh memasak lg dlm tu.awesome sgt! makanan yg dijual pon sodappppp sgt!

yang pasti makanan yg dijual kat sini sume HALAL,no worries lah.
dan yg paling best makanan yg dijual kat sini sume murah.2rm je kalau pakai
duet kite.air,makanan,apa saja sume 2rm.aku n suami pon hape lg,mcm mcm lah kami mkn.
sampai perut pon jd buncit masing masing.naik bus pon sampai senget.hehehe.

hmm apa lg nk cite eh? xde apa dh kot.layan piccy jelah eh =)

wif my lil bro.


ibu 68kg!

18 comments:

KhaiRin : anies said...

xde ole2 utk kami ke? ;-)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

beshnye baby dpt jalan2 wlupun dlm tummy lagi :)

cik panadol said...

bakal ibu ni sakan berjalan ye...pasni mesti baby tu pon terikut2 perangai suke berjalan rara ni hehehe...

kaklong said...

awak sgt comel la rara....dgn bambam awk tu....

pe pun, jaga kesihatan yea..jgn lasak2 sgt...hehehe (nasihat mcm la de pengalaman kan) a

ahaks! :p

Liyana said...

wah seronok nye rara berjalan... jelesssss! :D

cik fadh said...

kak rara da tomel tomel..hihi

bestnyer asik berjalan je ea..baby lom kua lg da nek fligt, da g hatyai sumer..cik fadh da besau pown lom dpt smpai sane..huhuhuh

Pok Amai-Amai said...

Peh...murahnya? Cutelah awak. Heheheh...sonok jln2. Tak pe, sblm baby kua, jln puas2 ye ibu? T baby dah kua, payah nak bergerak. Hehehehe....

laskar pelangi said...

wah wah! seronok gitu pergi hatyai..eh babymoon..hik3

ieda said...

seronok jalan2 nie ..
semakin sehat rara .. berapa kg naik dik ?? ;))

εïз mummyHaza εïз said...

heheheh xsabar tunggu ujung2 tahun ni.. plan nak ke sana :)

sarah mohamad said...

Wahhh bestnyaaa. Saya dah lama teringin nak g hatyai cuma kekangan masa je. Hehehe Apa-apa pun g hatyai ni =P

Hanis MY said...

rara dah baper weeks? berseri sungguh, i loike...

cherryzeyra said...

wahh , bestnyer . :)

hafizerna said...

erna dulu babymoon ke cameron highland..teringin sangat nak ke sana. suami bawak as a babymoon kami :) rara dpt ke hatyai..lagi syok :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

nmpk best..lum pernah gi sana lagi

diana said...

hahha..
selagi boleh makan,
makan je la rara..hahah

::EIDA:: said...

Eh eh ? baru nak tanya, bukan ke Hatyai hari tu kene bom... Dah boleh pergi ek? Best best ! =)

cik najihah said...

chubby jugak akk tapi comel :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...