Image and video hosting by TinyPic

23 May 2012

babyMoon lagik skali~


ce teka ce teka i kemana lagik for baby moon kali ni?
last week jumaat sabtu ahad isnin selasa i senyap je kan.
sbb nya jumaat tu kami ber babymoon lagik.heeee.

jgn marahhhh naaaaaaa.
tapi babymoon kali ni mmg best sbb i asek makannnn je.
duet habes pon ke makan.mkn buah mmg haven lah kan.
ni pon curi curi update kejap sbb nk kena g kursus ag ni.
so sok dh dpt gambar i update lagik eh.daaaa~

layan lah pic buah laici segar tu eh.sedap!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

  1. baru je mgu lepas mkn laici.. tp x bape segar sgt.. uuu geram nye tgk laici gemok2 tu..... :(

    ReplyDelete
  2. Tak reti teka lah :) Bagi tahu lah

    ReplyDelete
  3. waaaa~ untung la babymoon lagi ;p makan je kerje, syoook wooo ^__^ baby membesar dgn sihat & gumbira ;p

    ReplyDelete
  4. jelesnye.... babymoon lagi...
    kita honeymoon pun tak, babymoon lagi lah tak... hehe

    ReplyDelete
  5. JALAN2 CARI MAKAN JE LA YE RARA..
    HHEHHEEH

    ReplyDelete
  6. mana ni rara? terliurnya tgk buah laici bertangkai tu...

    ReplyDelete
  7. MERAH JEW DARI JAUH.... BEST BEST... SAMAT BERKURSUS...

    ReplyDelete
  8. salam...
    dah lama sangat2 akak tak main terjah blog niii..
    rupanya adik akak ni pun tengah berbadan dua..
    harap baby n rara sihat k..
    erm terliur plak tengok buah2 yg fresh2 tu...

    ReplyDelete
  9. mcm pegi selatan thai je

    best nyer laici

    ReplyDelete
  10. Geramnya tgk laici tu. segar bugar. Ra, kita ok je makan durian tp setengah orang yang sensitif, beri kesan gaklah sebab baby jd panaskan.

    ReplyDelete
  11. uishhh segar bugar laici tuu
    geram lak akk tgk ;)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com