23 May 2012

babyMoon lagik skali~


ce teka ce teka i kemana lagik for baby moon kali ni?
last week jumaat sabtu ahad isnin selasa i senyap je kan.
sbb nya jumaat tu kami ber babymoon lagik.heeee.

jgn marahhhh naaaaaaa.
tapi babymoon kali ni mmg best sbb i asek makannnn je.
duet habes pon ke makan.mkn buah mmg haven lah kan.
ni pon curi curi update kejap sbb nk kena g kursus ag ni.
so sok dh dpt gambar i update lagik eh.daaaa~

layan lah pic buah laici segar tu eh.sedap!

17 comments:

Liyana said...

baru je mgu lepas mkn laici.. tp x bape segar sgt.. uuu geram nye tgk laici gemok2 tu..... :(

Munnafendy said...

china ke? hihi

.:shura shushi:. said...

Tak reti teka lah :) Bagi tahu lah

leeza said...

waaaa~ untung la babymoon lagi ;p makan je kerje, syoook wooo ^__^ baby membesar dgn sihat & gumbira ;p

nuyui a.k.a miss YUI said...

tertarik tgk buahnya..

mizzkechique said...

bestnya mkn je!!

Miss Sunshine said...

jelesnye.... babymoon lagi...
kita honeymoon pun tak, babymoon lagi lah tak... hehe

diana said...

JALAN2 CARI MAKAN JE LA YE RARA..
HHEHHEEH

εïз mummyHaza εïз said...

wahhh sedapnye laici fresh... :)

InaAchik said...

mana ni rara? terliurnya tgk buah laici bertangkai tu...

msredcheesecake said...

MERAH JEW DARI JAUH.... BEST BEST... SAMAT BERKURSUS...

Sofya said...

salam...
dah lama sangat2 akak tak main terjah blog niii..
rupanya adik akak ni pun tengah berbadan dua..
harap baby n rara sihat k..
erm terliur plak tengok buah2 yg fresh2 tu...

pena rozie said...

sedapnyer laici....

KhaiRin : anies said...

mcm pegi selatan thai je

best nyer laici

aimi said...

sedap nyeeeee

Hana Soffelia said...

Geramnya tgk laici tu. segar bugar. Ra, kita ok je makan durian tp setengah orang yang sensitif, beri kesan gaklah sebab baby jd panaskan.

ieda said...

uishhh segar bugar laici tuu
geram lak akk tgk ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...