31 May 2012

bergaduh dgn NEELOFA

aduhhhhhhhhhhhhhhhh aku xleh blah btol bila pk pasal mimpi malam td.



aku boleh terima kalau aku mimpi aku bergaduh,tp knp dgn neelofa.
knp dgn cik lopa tuh.aku dh lah mmg xsuke dye,org kata masa preggy ni xelok
xsuke kat org kan,tapi nk buat cane,aku mmg xsuke dye sejak dye menang *dewi remaja tu.
eh yeke dewi remaja,dye menang apa eh?lupa dh pon.

aku bukan lah xsuke sgt ngan dye,tp sbb aku tgk dye cm gedik gedik n mcm gud gud je.
ye aku xkenal dye,n aku xleh judge org cm tu,tapi ntah lah kan.hati ni mcm xminat sgt ngan dye.

and cerita pasal mimpi mlm td mcm ni,dalam mimpi tu aku bli barang kat watson ke guardians.
then neeloofa ni jd cashier nya,and ada selisih paham sket aku ngan dye,and aku gaduh ngan dye.
sampai jerit jerit kat situ.hahaha sgt kelakar,pompuan tu mmg mcm muka neelofa.
aduhhhhhhhhhhhhh jenuh aku pk pasal mimpi mlm td,knp kena ada cik lopa dlm mimpi aku tu.

and setelah dikaji aku dh tau sbb nya,aku rasa sbb kebelakangan ni kan asek cite pasal dye je.
bukak majalah dye,bukak nona dye,masuk twitter dye lagik,bukak beutifulnara dye,bukak ohbulan dye.
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sume dye lah,dan bila kita asek nampak org yg kite x suke depan mata,
opcoz lah kita akan terbawak bawak sampai dlm mimpi kan.

haisssssssssssssshhhhhhhhhhhhhhh tapi mmg xleh diterima akal langsung.
dgn neelofa pon aku jd nk mimpi.muahahahah.

Neelofa Di Paris-7

20 comments:

Yaya Azura aka Naz Azra said...

jgn la gaduh..tenung2 la pic cik lopa tuh..
mana la tau nanti wajah cantik dia terkenan kat anak..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

aduh..sbr jela akk ni..haha

rATu kEBaYA said...

aduhai... macam mana boleh lak termimpi loopa tu.. akak pun tak suka dgn dia.. haish.. entahlah.. nak kata lawa.. oklah.. sedap mata memandang.. tapi ntahlah mmg tak suka.

e k i n ♥ y u s r i said...

rara, layout nie totally ekin wat sendiri....ekin ubah sendiri kat HTML die...mule2 ekin gne basic layout je,then godeh2 sendiri semuenye...

e k i n ♥ y u s r i said...

rara, layout nie totally ekin wat sendiri....ekin ubah sendiri kat HTML die...mule2 ekin gne basic layout je,then godeh2 sendiri semuenye...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

jgn baby terkenan neelofa dah.. tp kalau rupa neelofa comel jugak.. kekekeke

♥ dak pink said...

Hehe.
Mesti baby ghope neelopa nnt neh. ;p

diana said...

akak pun tak minat dia..
sebab dia suka begambar saja2 mendada..pelik kan??heheh..
tak caya cer tengok gamab2 dia yang lain..semua mendada..

lady scooter said...

dasyat...neelofa terus!he3

merahitujambu said...

pembawakan budak sampai mimpi2..eh..ada kaitan x??

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin x tgk tutorial kat mane2....
ekin ubah suke2 sndr jerk rara....hehe
wat try and error je...huhu

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin x tgk tutorial kat mane2....
ekin ubah suke2 sndr jerk rara....hehe
wat try and error je...huhu

Aeen said...

wahhh...sampai mimpi artis tu...hehehe...

Sue Echan said...

busanla nk baca story neelofa. poyo..huhu...

Cik tikah said...

tak tahu sebab apa tapi saya mmg x suka neelofa. haha

cik najihah said...

klaka la akk..anak akak minat neloopa kot heeee

cha said...

haha lawak je. pemes ok mimpi u siap neelofa tp kan kan i pn tak suka neelofa nii. klau izara i suka comel je muka dia hehe

shedameor said...

tak suke cik lopa jugak. hehe

leeza said...

hahaha~ xleh blah mimpi makcik tu ;p tapi terkenan rupe xpe, cantik jangan terkenan pangai sudah ;p nnt masalah.. hehe~

cik fadh said...

ni ade yg muke baby akak mcm dak lopa ni nnt..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...