28 May 2012

dulu follow B2B,skrg follow all M2B pulop!


mcm ni lah kitaran hidup.dh kawen nk beranak pulak.
skrg ni i tak tau lah knp,maybe sifat keibuan dh terlalu menonjol dlm diri,
habes semua blog ibu ibu i follow.i sanggup search kat google utk cari blog ibu ibu yg best.
and kebanyakkan nya tgk dr bloglist bloggers friend yg lain.

now pon ramai B2B yg i follow pon
sume dh jadi M2B,tu yg lagik best,sume up entry pasal
kesihatan and pasal baby,best sgt baca pengalaman org lain.
pengalaman bersalin pon best,rasa nk nanges bila baca ( siap nanges dh pon )
tapi pengalaman preggy mmg pengalaman yg paling best dlm hidup.
mcm xpercaya kite tgh mengandung kan lagik 1 nyawa.
nyawa yg tercipta dgn kasih sayang dgn insan tersayang.
nikmat nya kan!

kalau korg nk cr blog M2B yg best,
tgk lah kat Bloglist i yg tepi tu eh.
tapi yg tu sume random je,korg pilih pilih lah yg mana best eh.
kalau korg ada blog ibu ibu yg best pon bg lah link kat i.
leh i follow pulak.heeee~



17 comments:

azizah :) said...

yup.. sebelum ni pon jijah folow blog b2b n group... sejak kawen ni join group m2b kaat fb.. tapi lom ada rezeki nak foloww blog m2b.. hahaha

leeza said...

arghh~ comelnye wall blakang 2 =D

** tetibe =p hehe

laskar pelangi said...

Nnti nak try terjah blog ibu2 tu semua:)

Liyana said...

same la kite... skrg ni dok follow cite psl m2b, bace pengalaman dorg n berkongsi.. rase diri x keseorangan gitew.. hehe.. cite psl b2b dh x berminat.. hehehe

merahitujambu said...

HAISH..jadi x sbr nk kawin ni..

Aeen said...

sharing is caring kan..lg byk blog m2b yg kite follow...byk la pgalaman yg kte dpt dari cite dorang...:)

Lara is Veelara said...

hi.slm kenal....me m2b also :)

amal said...

hehe saya pun minat sangat kumpul2 n follow blog m2b n mommies ni. sebab tu gigih mengumpul due dates :)

armouris said...

terjumpa info ni, pasal berpantang selepas bersalin … sharing is caring :) - Cara Bertungku Dengan Mudah Semasa Berpantang

Gadis said...

samela...
mesti blogwalking kat m2b punyer blog dulu...
rase best sgt bile tgk diorg beli brg mcm2..bsh baju baby..
n mcm2 lagi la yg diorg rase..=)

msredcheesecake said...

nak kawan jugakla....

misscha said...

congrats dear!!!

well u boleh view blog kawan i..mmg byk info

http://suliana-mylittlesunshine.blogspot.com/

Yana Libra said...

saya b2b pun still jauh lagi kot..huhu..

bestlah dah m2b~ :)

cik najihah said...

skang da tuka citarasa blog ye hihi

aimi said...

x sabar menanti nmpk nye =)

Shakina Farhan said...

betul2..bleh tgk pengalaman org lain..lg best bile sama plak..

izla said...

sangat best waktu mengandung. tak sabar nak rancang untuk next pregnancy!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...