Image and video hosting by TinyPic

30 May 2012

mengidam RED VELVET

ohhhh sepanjang masa i preggy ni mmg suka makanan manis.


padahal masa anak dara xsuke sgt makanan manis.rasa melekat kat tekak.
xsuke,but now,sepanjang 6bulan preggy,i mmg craving for chocolate,cake,air manis,
semua lah yg manis manis.i pon tak tau lah knp.huh! *tu yg badan naik bagaikan juara tu.

and baru baru ni pulak i tetiba teringin kan RED VELVET




ni lah red velvet yg di idam idam kan tu.and yg i nk hanya lah CIKMIN macaroon
punya red velvet,yg lain i xpenah nk terliur lak.aduhhhhhh mmg jenuh!

n pg td i bukak FB tetibe tgk cik min ckp this week dye akan buat delivery kat
tesco ampang n giant batu cave,wow rasa nk melompat.pk gak 2 3 kali,
nk bli ke x nk bli ke x.last last bila pk masa preggy ni lah bila teringin mst nk dapatkan.
kalau xpreggy mungkin akan tertangguh lg.lg pun kalau bab makan rasanya suami i takkan bising kot.
heee.dye selalu kata,kalau untuk makan xpelah berhabes sket.lg pon bukan selalu 
nk dpt mkn cm ni.kalau selalu mau kencing manis aku kang.

so chat chat ngan cik min,n confirm order RV neh.muahahahaha puas hati aku.
tgu ahad ni lah amik kat tesco ampang,tak sbr rasanya! 

wahai tekak perut n baby,sabar lah menanti ahad ni untuk menikmati RV neh eh.
huaaaaaaaaaaaaaaa xsbr.





another product from cikmin.wahhhh sgt teringin nk rasa macaroon dye!
nk tempah? ni cik min punya link FB.sila KELIK!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments:

  1. terliukkk..ape la rase macaroon ni kan..cik fadh xpenah rase ;(

    ReplyDelete
  2. yui terngin nak pavlova..agak2 ada ke tak yg buat kat ipoh ni..aduhai..

    ReplyDelete
  3. macaron hasil tangan cikmin mmg terbaik rara. sekali order, teringat selamanya. chewah!! hehe.

    ReplyDelete
  4. wahh teringin nak macaron gak.tgu berat akak turun sket lg br berani nak order.terliurrrr...pasti akak akan ngap byk nnt.

    ReplyDelete
  5. terliur la jgk tgk redvelvet ni....nyummmyyy..aeen pn suke mkn manis2 gak...kalo x tekak ni rase tawar je...hehe

    ReplyDelete
  6. slalunye time preggy kite akan suka menda yg kita tak suka or tak penah makan...but itulah istimewanya...hayatilah setiap detik mase preggy cos tak slalu kite dpt alaminya.

    ReplyDelete
  7. Hehe...sedap ke red velvet? Tapi better rara gi beli, bukan selalu nak ngidam kan. Rara, kek cikmin tu harge dia ok x? linda ngah survey cupcake untuk hantaran tunang.

    ReplyDelete
  8. salam..meriahnya lah gambar kat sini..pandai pulak tu dia pilih yang santek2 anglenya..hihihi..insya'ALLAH ada rezeki u ahad nanti..sabar ya tetak mummy...sabar ye baby.. :)

    Terima kasih sudi promo2 kat sini... :)

    ReplyDelete
  9. teringin sgt nk mkn pavlova tu..ape rase die eh?

    ReplyDelete
  10. sedapkan red velvet !
    now tengah trend eh cake in jar. comel betul. huhuhu

    ReplyDelete
  11. x suke mkn manis2 dr zmn ank dara smpai la dh nk bersalin ni... hehe.. tp sgt suke makanan yg masin2 n pedas2! hehe

    ReplyDelete
  12. sedap sangat ke red velvet ni? huhu~~

    ReplyDelete
  13. tak pernah merasa macaroons ni.. jangan makan manis2 sangat rara.. takut kena kencing manis pulaa..

    ReplyDelete
  14. wahh y xprgnant pn teringin..haha..

    suka tgk RV y dlm bekas kaca tu..sgt comellllllll!heee

    kat ampang je ke buat delivery?ahha..puchong xda ke?;p

    ReplyDelete
  15. sedapnye tgk RV tu....peberet akak nie...ermmm yummienye

    ReplyDelete
  16. nk mkn macaroon 2.... xdpt2 ag mkn.....

    ReplyDelete
  17. perghh nyesal pulok bace blog rara malam2, kan dah teringin red velvet dah ni adui

    ReplyDelete
  18. Kalau mengidam tu baby yg nk mkn.. Betul ke tak fakta ni smpai skrg tatau.. Hihihih.. Neway take care sis.. :)

    ReplyDelete
  19. wahhhh dapnyeeee. nak RV lagi plssss. hehe :D

    ReplyDelete
  20. yang ni nak dr haritu xdapat2 :( tetibe rase sedih giler.. tp still boleh saba lagi, hope nnt jumpe lah..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com