Image and video hosting by TinyPic

01 June 2012

1JUNE! hari pernikahan mereka!

Assalammualaikum,salam Jumaat!



hari pasti hari yg paling bahagia bg pasangan yg bercinta kan.
hari mereka akan di Ijab Kabul kan.
Alhamdulillah,setelah mengharungi jerih perih saat bercinta,
akhirnya disatukan,pada yg tidak berjaya,anggap lah tiada jodoh antara kamu!
yang penting kamu telah berusaha.

neway,sepatutnya i mendapat 5 jemputan,actually 6 termasuk sepupu i,
but sepupu i nikah esok,tapi malangnya i tak dpt nk balik IPOH
untuk attend kenduri all my friends.sorrryyyyy sgt sgt.

sbb pertama : i baru je balik dr hatyai seminggu lepas,i dh xlarat nk naik bus,
tau lah bus mcm mana dye bawak kan,balik ipoh mst nk kena naik bus lagi.
ohhh really tired,xsanggup rasanya,nk drive sendiri mampos suami aku x bg dh.

sbb kedua : tomorrow i nk g PWTC cari barang baby,ada baby n mom expo kat sana.
over than 600 booth dorg kata,so i kena amik kesempatan ni g expo,sbb lepas ni
kita dh nk puasa,then raya,i maybe dh xlarat sgt nk berjalan sgt masa tu.
kebetulan suami pulak cuti sok,so dye akan balik mlm ni.mmg kena g lah expo tu.

tak banyak pon sebab xdpt nk hadir,tp xde rezeki kot nk mkn nasi minyak kawan kawan.
heee. ( skrg ni x ramai dh org buat nasi minyak kan ) 

but ! saya tetap iringkan kalian dgn doa saya,saya doa kan kawan kawan yg akan
mendiri kan rumah tangga harini akan kekal hingga ke akhir hayat.moga menjadi suami dan isteri yg soleh
dan solehah.moga medapat baby yg comels comels.harungi lah alam rumah tangga yg sgt bahagia.

saat dinikahkan adalah saat yg paling indah in a whole life.i takkan lupa saat i
menjadi isteri kepada suami i.moga kawan kawan dpt rasa kan pengalaman tu.
saat tu air mata mengalir mcm nk pecah mata,sebak hati.Ya Allah,xtau nk describe,
korg rasa lah sendiri nt eh.neway! gud luck! saya nanti lah lovely piccy from korg.

SELAMAT PENGANTIN BARU!





p/s : kenangan masa nikah.heee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. wah..seronohnya tgk gambar tu~~

    nak nikah jugak..hehe~ :p

    ReplyDelete
  2. tak dapat gi baby expo sok, bertolak ke utara pagi2 esok :(

    ReplyDelete
  3. rara g ea PWTC tue?
    huhuhu....x dpt nak g...
    nak kirim boleh?
    hehe

    ReplyDelete
  4. yeayyy rara...esok aeen pn gi pwtc jugak..leh la jumpe kan..hehehe...

    ReplyDelete
  5. Amiiieenn :)
    Hope Allah will send me a wise and handsome man :p

    The bride is so beautiful <3

    ReplyDelete
  6. bestnye tgok gmbar nikah tu, serius rara sgt cntik. Linda suke la style tudung rara pkai tu. Haiiishhh...x sbar pulak nak kawin

    ReplyDelete
  7. tgk org kawen rasa nak kawen lg sekali haha

    ReplyDelete
  8. sweet la gmbr rara....sebak eh? ahha!

    ReplyDelete
  9. ms time ni, jantung dup dap dup dap x?

    ReplyDelete
  10. elok la rara shopping barang2 baby time ni.. akak dulu 6 bln start membeli dah.. bukan apa takut terbesalin awal ker.. lgpun bila time sarat nnti kudrat dh makin krg.

    ReplyDelete
  11. bestnye...
    rasa nk kawen je skrg hehee:D

    ReplyDelete
  12. bile tgk saat rara diijabkabulkan mcm nak buat lagi sekali je kan.....saat paling bahagia kita pabile lafaz nikah disebuat...btl x? :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com