01 June 2012

1JUNE! hari pernikahan mereka!

Assalammualaikum,salam Jumaat!



hari pasti hari yg paling bahagia bg pasangan yg bercinta kan.
hari mereka akan di Ijab Kabul kan.
Alhamdulillah,setelah mengharungi jerih perih saat bercinta,
akhirnya disatukan,pada yg tidak berjaya,anggap lah tiada jodoh antara kamu!
yang penting kamu telah berusaha.

neway,sepatutnya i mendapat 5 jemputan,actually 6 termasuk sepupu i,
but sepupu i nikah esok,tapi malangnya i tak dpt nk balik IPOH
untuk attend kenduri all my friends.sorrryyyyy sgt sgt.

sbb pertama : i baru je balik dr hatyai seminggu lepas,i dh xlarat nk naik bus,
tau lah bus mcm mana dye bawak kan,balik ipoh mst nk kena naik bus lagi.
ohhh really tired,xsanggup rasanya,nk drive sendiri mampos suami aku x bg dh.

sbb kedua : tomorrow i nk g PWTC cari barang baby,ada baby n mom expo kat sana.
over than 600 booth dorg kata,so i kena amik kesempatan ni g expo,sbb lepas ni
kita dh nk puasa,then raya,i maybe dh xlarat sgt nk berjalan sgt masa tu.
kebetulan suami pulak cuti sok,so dye akan balik mlm ni.mmg kena g lah expo tu.

tak banyak pon sebab xdpt nk hadir,tp xde rezeki kot nk mkn nasi minyak kawan kawan.
heee. ( skrg ni x ramai dh org buat nasi minyak kan ) 

but ! saya tetap iringkan kalian dgn doa saya,saya doa kan kawan kawan yg akan
mendiri kan rumah tangga harini akan kekal hingga ke akhir hayat.moga menjadi suami dan isteri yg soleh
dan solehah.moga medapat baby yg comels comels.harungi lah alam rumah tangga yg sgt bahagia.

saat dinikahkan adalah saat yg paling indah in a whole life.i takkan lupa saat i
menjadi isteri kepada suami i.moga kawan kawan dpt rasa kan pengalaman tu.
saat tu air mata mengalir mcm nk pecah mata,sebak hati.Ya Allah,xtau nk describe,
korg rasa lah sendiri nt eh.neway! gud luck! saya nanti lah lovely piccy from korg.

SELAMAT PENGANTIN BARU!





p/s : kenangan masa nikah.heee

14 comments:

Yana Libra said...

wah..seronohnya tgk gambar tu~~

nak nikah jugak..hehe~ :p

izla said...

tak dapat gi baby expo sok, bertolak ke utara pagi2 esok :(

e k i n ♥ y u s r i said...

rara g ea PWTC tue?
huhuhu....x dpt nak g...
nak kirim boleh?
hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

tumpang hppy utk mereka semua..hihi

Aeen said...

yeayyy rara...esok aeen pn gi pwtc jugak..leh la jumpe kan..hehehe...

MizzTina said...

suke tgk picca last..so cute

Annisa mulia said...

Amiiieenn :)
Hope Allah will send me a wise and handsome man :p

The bride is so beautiful <3

LiNda said...

bestnye tgok gmbar nikah tu, serius rara sgt cntik. Linda suke la style tudung rara pkai tu. Haiiishhh...x sbar pulak nak kawin

cha said...

tgk org kawen rasa nak kawen lg sekali haha

Munnafendy said...

sweet la gmbr rara....sebak eh? ahha!

KhaiRin : anies said...

ms time ni, jantung dup dap dup dap x?

THE LEKAT LEKIT STORY said...

elok la rara shopping barang2 baby time ni.. akak dulu 6 bln start membeli dah.. bukan apa takut terbesalin awal ker.. lgpun bila time sarat nnti kudrat dh makin krg.

shaFazie said...

bestnye...
rasa nk kawen je skrg hehee:D

kaklong said...

bile tgk saat rara diijabkabulkan mcm nak buat lagi sekali je kan.....saat paling bahagia kita pabile lafaz nikah disebuat...btl x? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...