07 June 2012

AKHIRNYA! dapat jugak scan baby~


lihat lah.lihat lah...............
huaaaaa terharu nya,sbb berjaya pujuk suami dan
berjaya buat dye bersetuju untuk scan baby kami.
sabtu ni nk g scan,ahhhhhh xterucap rasanya seronok hati ni.
actually kami nk buat kat vision college sbb dorg ramai suggest kat situ.
but VC ni bukak weekday je.i xleh g weekday sbb suami keje jauh.
so tolak ketepi VC neh.then bila search search kat tenet.
dorg suh tgk kat FB 3D/4D scan malaysia.

actually ritu i dh g bukak website dye,
tp not available sume,ada pon hari rabu,mmg sah sah lah xboleh.
tapi bila terbukak td,tgk tgk hari sabtu ni ada kosong.trus call suami.
mula mula dye xangkat call.mula nk hangin.then call lg.
baru dye angkat,rupanya otw balik bilik dye.heee~
tu lah kan,dasar bini yg tak menyabar bila nk sesuatu.mcm ni lah.
tanpa melengah kan masa trus ckp kat dye sabtu ni ada kosong.
mula dye kata tak nk,then i kata ni murah je,100rm je.
dye kata nk tgu jugak lepas i cek kat kkia,
then dye nk scan kat hospital pantai,i kata lah pantai mahal.
buat apa nk g tempat mahal sedangkan ada tempat murah 
dan bagus kan,lepas jet jet sket trus dye kata ok.muhahahaha.

trus i klik make appointment. huaaaaaa~
*tahap ketidak sabaran dh memuncak mana neh.
i buat appointment 9/06 jam 8.30PM,
dlm 20mint cam tu dorg reply confirm.
huaaaaaaaaaaaaa best nya lah.
rasa x sabar nk tgu sabtu.xpelah,sabar sabar.
sabtu akan datang jugak nanti.heeee.

baby! tgu ibu k.ibu nk intai baby sabtu neh~

muah muah muah.

p/s : selamat pagi khamis,ni entry draft.kelmarin dh buat.hehe.tp rini baru publish.
sabo jelah.


22 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin stiap kali checkup kat pusrawi, scan 3D/4D....
alhamdulillah
ade kemudahan free
so gnekan sebaiknyee...

:: Mrs.Eady :: said...

suke :) suke :) weee ~

leeza said...

arghh! kite pulak makin xsaba nak wat 4D :D tapi 22hb nnt kt VC :( lamenye.. xsaba xsaba :(

Yaya Azura aka Naz Azra said...

sabar rara...sabar..
nanti bila dah scan kurang sikit pening nak memilih nama dan baju anak kan..

LiNda said...

yeay..bestnyer. linda pulak yg excited. takpe, sekejap je da nak sabtu. :)

Hana Soffelia said...

Memang excited sgt bla plan nk g scan baby. Memang xsbr lah nak jmpa baby. hehe

Puan Gojes said...

taniah syg. wa, tak sabar gak nak tahu baby girl or baby boy :) semoga segalanya berjalan dengan lancar ya :)

ieda said...

yehaaaaaaaaaa akhirnya dpt juga tgk bb rara ... xcited terlebey lakksss !!!! .. ;)

x sabar kan .. sabar dik .. sabarrrr
kira murah tuu , akk dulu 150 dikk tapi 4D lah , pueh hati ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,nak tgk bby gak..nak3..hihi.

::EIDA:: said...

Finally dapat jugak!! YEAHHHH~~

Cinta Boolat said...

cik puan rara msti x sabarkan...kat pantai kat ipoh nie rm70 jew..doktor pun sgtsgt baik..kim slm kat bb nnti..

Nor Suhaiza said...

huaaaaaaaaaa...jeleznyer dpt wat 4d scan....kt sabah xda...ada pon 3d scan je...tu pon kna pi private sepital.dh sah2 mhl...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wah..nnti dah leh tau gender baby kan rara?

mOoN said...

weee~ moon pun scan 3D4D ngan jez jugak ri tu.. seyes terbaik!! dia pandai pujuk baby... :)

Pok Amai-Amai said...

Wahh! Sukenye die.

Dulu sy dpt scan free sbb ade student tu nak siapkan assignment die (as sonographer). Weeeeeee~

Pn. Sheila@CC said...

seronok dpt scan 3D/4D free... 1st baby akak start dr 7 bln sampai 9 bulan p scan 4D... kat tempat akak just RM35 sahaja... mula2 mmg shock murah...

tp skang doktor pakar tu dah pindah hospital, ssh sikit la nk scan 4D...

sabar tau rara.... hehehe

MizzTina said...

baby..auntie pun nk tgk baby ye.. ehh?? hehehe

cik najihah said...

wah..x sbr nak tau

Cik Saila said...

mcm tu eh perasaan nak scan baby.. hehehehe.. saila pulak yg teruja..huhuhuhu! cpt la sabtu :D

cikpuanputeri said...

yey! tak sabar jgk. nanti share tau!

Liyana said...

bestnye... rase nk buat lg sekali je 3d4d ni... hehe

Prettywrite said...

bestnyaaaaa nk tengok baby..semoga baby sihat2 jer..jangan nyorok pulak nt cian ibu dia nak tengok..heee..tumpang excited..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...