22 June 2012

aku tak suka! blogger lelaki update cara lelaki!

huh aku mmg bengang n marah,
xlah marah n bengang sgt,tapi malu n marah sikit,
nk tau pasal apa?

aku tak tau knp ada sorg blogger lelaki ni skrg selalu
sgt update pasal wanita,mula mula update pasal nk banyakkan
susu lah apa lah,pasal preggy lah apa.

now yg terbaru pasal bengkak susu,siap boleh publish 
pic breast yg bengkak tu.mata aku yg tgk jd bengkak sbb malu.

wei MALU tau,benda tu ada kat kita dan di publish kan oleh lelaki.
aku tau ko ada anak bini dh,n rasa nya ko xperlu lah update pasal wanita ye.
bia kami yg wanita wanita ni je yg update,ko tak yah.ko update lah pasal bola
je ke,hape hape benda lain,dulu sebok update pasal bunga lah,buah lah
kebun lah,now sebok pasal ibu ibu lak knp? nk jd search engine ke?

hello brader,kalo dh blog tu x laku,tak yah nk buat entry mcm tu.
yg tak tahan tu kadang kadang blog ni siap buat entry lucah lucah.
aku mula bia je,tp mcm dh melampau sgt,so harus lah ditegur kan.

aku xpaham ngan org cm ni.
org nk buat blog dye pon nk buat blog.
tapi update cara sendiri lah,yg cool.
tak yah nk update pasal ibu ibu sampai nk
letak pic breast n nipple segala!

huh nk unfollow lah.sakit mata!

23 comments:

LiNdaBlogshop said...

blogger mane tu..erm,sesuke ati dia je. Memalukan betul

Harith Iskandar said...

saper tu?ehehe
wel mmg xelok lah buat entri mcm tu. kesian kat aurat org suke2 hati je dia nk letak...mmm

kasi racun sikit...ekekeke :p

InaAchik said...

setuju2!!!
sekali sekala mak yung membebel best jugak! :p

MizzTina said...

sape tu?? bg la link..

Bazilah (^0^) said...

kelakar plak tgk rara marah hehhee. sabar yer, tp mmg betul pon kot, ada certain laki mmg suke update mende2 gitu..

Liza said...

Halamak. Mmg tak senonh la. Akak plak tak suka kalau lelaki slalu update psl hal rumahtangga. Cam pompuan lah.

mira maisara said...

sabar kakk..sabar.. hehe :)

cik najihah said...

sapekah itu..

::EIDA:: said...

Unfolow je rara....

Syima Syaz said...

nak tarik org suh baca lah tu untuk dapatkan nuffnang... alahai..taktik kotor

THE LEKAT LEKIT STORY said...

pancing traffic je tu.. x lain x bukan semua gila duit. dia memang la x malu sbb bkn dia pnya dia dok tayang.. setakat nak bg info akak ok lg tp smpai nk tunjuk2 benda2 yg x sepatutnya tu.. org yg x tau malu je akan anggap benda tu open minded.

Yana Libra said...

ishk..sapekah itu?

aimi said...

bg link sikit.. jom serbu dye

ieda said...

adehhh kes berat dah blogger lelaki tuu .. hahaha dah kawinnn .. dah ada anak .. hurmm sah2 ketandusan idea dan nak cepat dpt SOP ekkee ;)

zuramira said...

amboi. melampau btol...=='

Cik Aish said...

so jom kt pakat balas buat entry pasal lelaki..n letak gamb tutttt lelaki tu..yg senget ke apa ke kan..biar dorang malu lak..hahaha

sory emo lak..seyes tak leh blah blogger camtu.. bt malu je..

diana said...

akak pun tak paham dengan blogger lelaki yang macam ni..bila cerita pasal payudara ,dan2 nak letak gambar payudara.perlu ke letak gambar payudara??ada ke orang yang tak kenal apa itu payudara??cerita pasal ponggong,nak letak gambar ponggong.apa punye blogger entah la.nampak sangt tak de niat pun nak berkongsi ilmu..lebih kepada nak kejar traffic je..

Cik Kamoo said...

takde keje tu .... tak pun idea dia tak macam kita! hik hik

Cik tikah said...

eww.. tikah baca pun tikah geram. bengong je blogger mcm tuh

shedameor said...

amboi, melampau la sampai macam tuu.

Asyiqin Haulisah said...

malunya semua hal perempuan dia nak publish. seo mahu tinggi ke abang oi?

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok,yui ada pasan stu blog org berusia tu..huhu,

SURIA AMANDA said...

sumtimes..we ladies need privacy..kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...