Image and video hosting by TinyPic

22 June 2012

aku tak suka! blogger lelaki update cara lelaki!

huh aku mmg bengang n marah,
xlah marah n bengang sgt,tapi malu n marah sikit,
nk tau pasal apa?

aku tak tau knp ada sorg blogger lelaki ni skrg selalu
sgt update pasal wanita,mula mula update pasal nk banyakkan
susu lah apa lah,pasal preggy lah apa.

now yg terbaru pasal bengkak susu,siap boleh publish 
pic breast yg bengkak tu.mata aku yg tgk jd bengkak sbb malu.

wei MALU tau,benda tu ada kat kita dan di publish kan oleh lelaki.
aku tau ko ada anak bini dh,n rasa nya ko xperlu lah update pasal wanita ye.
bia kami yg wanita wanita ni je yg update,ko tak yah.ko update lah pasal bola
je ke,hape hape benda lain,dulu sebok update pasal bunga lah,buah lah
kebun lah,now sebok pasal ibu ibu lak knp? nk jd search engine ke?

hello brader,kalo dh blog tu x laku,tak yah nk buat entry mcm tu.
yg tak tahan tu kadang kadang blog ni siap buat entry lucah lucah.
aku mula bia je,tp mcm dh melampau sgt,so harus lah ditegur kan.

aku xpaham ngan org cm ni.
org nk buat blog dye pon nk buat blog.
tapi update cara sendiri lah,yg cool.
tak yah nk update pasal ibu ibu sampai nk
letak pic breast n nipple segala!

huh nk unfollow lah.sakit mata!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. blogger mane tu..erm,sesuke ati dia je. Memalukan betul

    ReplyDelete
  2. saper tu?ehehe
    wel mmg xelok lah buat entri mcm tu. kesian kat aurat org suke2 hati je dia nk letak...mmm

    kasi racun sikit...ekekeke :p

    ReplyDelete
  3. setuju2!!!
    sekali sekala mak yung membebel best jugak! :p

    ReplyDelete
  4. kelakar plak tgk rara marah hehhee. sabar yer, tp mmg betul pon kot, ada certain laki mmg suke update mende2 gitu..

    ReplyDelete
  5. Halamak. Mmg tak senonh la. Akak plak tak suka kalau lelaki slalu update psl hal rumahtangga. Cam pompuan lah.

    ReplyDelete
  6. nak tarik org suh baca lah tu untuk dapatkan nuffnang... alahai..taktik kotor

    ReplyDelete
  7. pancing traffic je tu.. x lain x bukan semua gila duit. dia memang la x malu sbb bkn dia pnya dia dok tayang.. setakat nak bg info akak ok lg tp smpai nk tunjuk2 benda2 yg x sepatutnya tu.. org yg x tau malu je akan anggap benda tu open minded.

    ReplyDelete
  8. bg link sikit.. jom serbu dye

    ReplyDelete
  9. adehhh kes berat dah blogger lelaki tuu .. hahaha dah kawinnn .. dah ada anak .. hurmm sah2 ketandusan idea dan nak cepat dpt SOP ekkee ;)

    ReplyDelete
  10. so jom kt pakat balas buat entry pasal lelaki..n letak gamb tutttt lelaki tu..yg senget ke apa ke kan..biar dorang malu lak..hahaha

    sory emo lak..seyes tak leh blah blogger camtu.. bt malu je..

    ReplyDelete
  11. akak pun tak paham dengan blogger lelaki yang macam ni..bila cerita pasal payudara ,dan2 nak letak gambar payudara.perlu ke letak gambar payudara??ada ke orang yang tak kenal apa itu payudara??cerita pasal ponggong,nak letak gambar ponggong.apa punye blogger entah la.nampak sangt tak de niat pun nak berkongsi ilmu..lebih kepada nak kejar traffic je..

    ReplyDelete
  12. takde keje tu .... tak pun idea dia tak macam kita! hik hik

    ReplyDelete
  13. eww.. tikah baca pun tikah geram. bengong je blogger mcm tuh

    ReplyDelete
  14. amboi, melampau la sampai macam tuu.

    ReplyDelete
  15. malunya semua hal perempuan dia nak publish. seo mahu tinggi ke abang oi?

    ReplyDelete
  16. ok,yui ada pasan stu blog org berusia tu..huhu,

    ReplyDelete
  17. sumtimes..we ladies need privacy..kan?

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com