11 June 2012

Alhamdulillah,masih bernafas.

salam pagi,salam isnin,salam keberkatan.Alhamdulillah kita masih sihat,kuat cergas
dan masih bernafas dibumi Allah kan.

knp i bermadah pg pg ni? actually mlm td ada perkara yg tak diingini terjadi.
abg n kakak ipar i terlibat dlm kemalangan,dan Alhamdulillah tak de pape,
just kereta je xboleh jalan.masa tu dorg otw balik rumah,BIL i mengantok dan maybe hanya
terlelap beberapa second je,dye dh langgar divider.dah lah masa tu ada zara ( anak sedara i )
zara n SIL i tidur masa tu,and masa accident tu dorg terkejut dan terus terjaga.

Ya Allah,masa tu kami mmg terkejut gila.
kebetulan i n suami x de kat rumah,kami g tapau makan,
dan dan masa tu jugak lah i tak bawak fon,selalu i akan bawa fon kemana
mana je i g,tapi dan dan tak bawak.ptt lah rasa x sdap je hati.
balik rumah,rumah dh berkunci sume,suami i trus g tgk fon dye,
tgk tgk ada banyak miss call.kami dh cuak dh masa tu.
dlm fikiran macam macam ada.

bila dh tau apa yg jadi,kami trus g tempat accident.
tgk sume ok.Alhamdulillah.Ya Allah mmg takut sgt.
perut i rasa dh sakit dh masa tu.maybe sbb tekanan kan.
baby i pon masa tu diam je.maybe dye pon risau kot.heee.

dan skrg kakak ipar i masih ag fobia dye kata.
mau x fobia,kalau i pon i fobia gila.ichhhh.takut sgt.

lepas ni beringat lah masing masing,kalau drive,
dan rasa mengantuk,berhenti lah,tidur ke.
sama sama lah kita beringat ya!

p/s : pagi ni jalan jem,sbb dh start sekolah kan.
tapi even jem pon,i tetap hepy sbb dh tau gender baby.heee.


11 comments:

Bazilah (^0^) said...

alhamdulillah xde pape teruk jadi..dah tahu gender? gegirl? hehe

Yaya Azura aka Naz Azra said...

Alhamdulillah semua selamat...
even terlelap beberapa saat tp membahayakan...

Syazlina Khairuddin said...

Alhamdulillah semuanya selamat =)

pok amai-amai said...

Ish...Alhamdulillah. Tak dtg ape2 musibah. Tp mcm ne pun, sy seram gak. Penangan mengantuk ms memandu. mmg bahaya btul. Aishhh!

LiNda said...

Alhamdulillah semua selamat,isaunye dgr excident2 ni. Waahhh...gegirl ke boboy..?

deno said...

alhamdulillah takde apa2 :)

εïз mummyHaza εïз said...

bahaya kan.. haza pernah sekali accdnt masa 8++mon preggy hari tu... fobia 1 macam rasanye...

Daddylicious said...

lain kali kena pakai batang mancis letak kat mata tu..hehe

Cik Ecah said...

Alhamdulillah,,,semua selamat...:)

siti kektus said...

kawan kite ponpernah acident langgar divider kak. sebab mengantok jugk lah. lepas makan nasi lemak terus drive. mana tak ngantok. nasib baik selamat jugak. :D

Yana Libra said...

nasib baik takde pape..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...