Image and video hosting by TinyPic

15 June 2012

apa yg kamu suka pada org yg kamu cinta ?!

kalau ditanya pada aku,siapa yg aku cinta,
mestilah suami,sape lg lah yg kita nk cinta selain suami kan.
( cinta dan sayang pada Allah dan family tu sudah pasti )
pg pg mcm biasa lah,hot chat,cite pasal cinta,apa yg kamu suka
pada insan yang kamu cinta,dlm hati terus tersenyum.
apa yg ada pada suami aku? dan knp aku cinta dia?

satu ketika dulu,masa kami mula mula bercinta.
kami rasa kami lah pasangan yg bahagia,bercinta satu kelas.
i and suami satu kelas masa belajar dulu,g kelas sama sama,
balik kelas sama sama,makan sama sama,study sama sama,
semua sama sama lah senang cite.

1st impression yg buat aku suka pd suami aku adalah sbb dye peramah.
dye sgt peramah n banyak mulut,suka buat lawak bodoh.dan yang paling penting
masa aku kenal dye dulu dye kurus! not really kurus lah,but sedap sedap.
sbb nya i xsuke org yg kurus sgt,rasa xselamat bila bersama dgn org yg kurus sgt ni.
hehehe.jgn marah eh!

sifat dia pulak,dye adalah +ve bg i yg negative ni.
korg paham x? maksud nya,sikap i yg negative,
sume dibaiki oleh dye yg +ve. i jenis org yg suka marah marah,
dan dye org yg sgt cool dan xsuka marah marah.
i sorg yg sgt boros dan suka membazir,tapi dye tak,dye akan kaji
sedalam dalam nya benda tu elok atau x untuk digunakan kemudian hari.
dan kalau suami i -ve,i pulak jd +ve.mcm tu lah kami.

biasa lah,manusia kan x perfect,
so senang cite like kami complete each other lah.
heeee~ ni bukan sesi puji suami eh.hehehe.

dan paling i suke bila dye akan cuba sedaya upaya 
untuk memenuhi kehendak i,tu yg paling i suka.sape x suke kan.
mesti semua org suka.dan kalau dye x mampu nk lakukan sesuatu,
dye akan bg tahu awal awal.dan xmemberi harapan palsu.
moga cinta kami kekal ke akhir hayat.

walaupon badan syg dh terlebih sedap dr dulu.
i still love u.heee~

zaman bercinta dolu dolu.hehehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. ooo cinta 1 kelas la ni yekkk...semoga berbahagia selalu!

    ReplyDelete
  2. so sweet..semoga rara n husband kekal bahgia ke akhir hayat. Best kan kalo bercinta dr zaman study, same mcm linda n raja..semua bnde nk wat smae2..:)

    ReplyDelete
  3. Waahhh! Teringat zaman bercinta ye? Heeee!

    Semoga berbahagia!

    ReplyDelete
  4. semoga kekal hingga ke akhir hayat....:)

    ReplyDelete
  5. owh..bercinta zaman belajar ye..

    sama la kita rara..kenal suami dari dia kurus samapi sekarang dah jadi besar! ahha

    ReplyDelete
  6. muga kekal selamanya kan? akak bercinta dr zaman study gak tapi akak sorg je yg study... huhuu

    ReplyDelete
  7. waaahhh...
    bahaginya,,,soo happy slalu akak

    ReplyDelete
  8. cuweeetttttt.. smoge kekal hingga ke akhirnye... :)

    ReplyDelete
  9. pika n husband pon kwn 1 class jugak..semoga rara n asben berbahagia smpai ke syurga..insyaAllah..dh ada bby nnti mesti bertambah bahagiakan..=)

    ReplyDelete
  10. semoga berbahagia hingga akhir hayat. amin..

    take care ye!

    ReplyDelete
  11. sbb die pemalu..sy terlebih peramah haha

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com