Image and video hosting by TinyPic

11 June 2012

hati menangis gembira.

lepas scan baby mlm sabtu ritu i tak nanges,
malah i n suami terkekek keke gelak,
and asek senyum je sepanjang mlm sbb terkenangkan gelagat baby kami.
i saje letakkan pic baby atas almari make sbb bila i bangun dr katil or
masuk bilik i akan selalu nampak pic baby kat almari makeup.

tapi harini,lepas beberapa hari tenung pic baby,
i still rasa x jemu,i merasakan sesuatu yg sangat menakjubkan.
dan sampai lah tgh hari tadi,i msg sesuatu kat suami.

i msg dye yg i sgt hepy,i hepy dan sgt sgt bahagia.
sampai mengalir air mata ni sambil menaip msg,
bukan menanges sedih,tp menanges gembira,
YA! air mata gembira,sgt gembira sbb kami dikurnia kan 
seorg Princess yg comels sihat dan sempurna.
keadaan baby pon normal.Alhamdulillah.
aku memanjat 1000 kali syukur kepada Allah.

suami aku pon terkejut baca msg mcm tu dr aku.
tapi xtau nk diluahkan bagaimana rasa bahagia tu bila anak
kita sihat,ya,skrg baru rasa nk nanges.sebelum ni xrasa pon.
heeee.

# ada kah mom to be lain pon rasa yg sama mcm i rasa?

Photo: lepas scan baby trus g bli baju girlishh girlishh untuk baby.muahahaha.boleh gitu!!! http://instagr.am/p/LuDiHXJYQF/
lepas tau bb gurls.trus cr baju pink.heee~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments:

  1. air mata seorang bakal ibu.. hehe.. hope semua akan berjalan dengan lancar ye kak :)

    ReplyDelete
  2. selamat kak ....


    aish teruja lak sy

    ReplyDelete
  3. sayu je kn bila taU dikurniakan baby....rasa bsyukur n btuah sgt2 kn..:)

    ReplyDelete
  4. wah gegirl eh rara... mst comel mcm ibu nye... :)

    ReplyDelete
  5. samaaaaaaaa... plus hubby hana kg excited nak gegirl, semuanya baju gegirl tu dia yg belikan.

    ReplyDelete
  6. tahniah :) kiut je baju2 baby tuh..

    ReplyDelete
  7. smlm xsempat nak bc entry rara psl scanning.. bakal dpt baby girl ke rara? sukanya baby girl..boleh hias mcm2 kat baby nnt..hehehe :D

    ReplyDelete
  8. Sy pun mcm tu. Rs touching je. Hepi sgt2. Mcm tak percaya yg kite sdg membina keluarga. Kan? Tp kan awak...t bile anak dah makin membsr, lagi kite rs bertuah sbb kite ade satu keluarga yg hepi n bahagia!

    ReplyDelete
  9. TAHNIAH. IM HEPI 4 U TOO :)

    ReplyDelete
  10. bila dah lahir dan dapat memeluk serta mencium anak yang kita kandung selama 9 bulan tu nanti, pasti lebih teruja dan rasa sayu. Seronok dan tumpang gembira untuk rara dan suami. Moga rara dan baby sihat-sihat sentiasa ya....

    ReplyDelete
  11. heheheee
    mestilah hepi kak nak dapat baby kan. :))

    ReplyDelete
  12. kak long mcm nak nagis kegembiraan jer, tgk kebahagiaan rara sekarang..

    smg Allah makbulkan doa rara demi kesihatan baby rara dan rara jugak yer sayang...

    (doakan kak long cepat dpt baby yer) heheheh

    ReplyDelete
  13. hati seorang ibu mmg mudah tersentuh...

    ReplyDelete
  14. tahniah rara..maaf lambat jengah sini. Tahniah da tau baby gegurl, mesti comel macam rara. Linda doakan rara n baby sihat..x sbar nk tggu baby rara kuar..rara jr..:)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com