Image and video hosting by TinyPic

15 June 2012

hospital bersalin Hello Kitty









salam jumaat,rini xbanyak idea nk update.
i banyak BW n baca pengalaman bersalin org je.
heee~ maybe i mcm M2B yg lain,xde idea.
tapi bila dtg idea mcm mcm nk taip.

tapi untuk harini korg layan pic ni jelah eh.
i actually xminat sgt Hello Kitty,
maksu i je yg minat sgt! tp yg i suke sbb pink!

walau pon masa preggy ni i tak minat sgt pink,
i tetap akan pilih barang kaler pink,ntah lah,
maybe sbb dh terbiasa kot.

and for my Princess nt pon pasti semua nya pink!
of course!

tp rasa nk add on kaler lain jugak untuk Princess.
rasa nya turqoise ok kot utk all stuff dye.
sbb baby kan mmg suke tgk kaler kaler striking.

hospital hello kitty ni ada kat hong kong ke korea,
ntah lah lupa dh.tapi yg pasti takde lg kat malaysia,
kalau ada kat malaysia best kan.mst tenang je rasa hati
lepas bersalin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments:

  1. Cantiknya! Best kalau ada kat Malaysia ni. ^_^

    ReplyDelete
  2. kalau ada akak x pasti akak nak bersalin kat situ.. kekekekeke. almaklum la akak ni jenis lain skit. akak x blh sgt di dampingi byk benda2 pink & sweet2 mcm tu..

    ReplyDelete
  3. waaa, comel gile. rara buatla bilik baby camni hihi

    ReplyDelete
  4. pink sangat hospital tu..huhu~

    ReplyDelete
  5. tk nk balik dh terus menetap dekat ctue..

    chtik hospital nie..:D

    ReplyDelete
  6. cantiknyaaaaa

    agak2 sakit x bersalin kat sepital ni, kalu x sakit boleh gak try... hehe

    ReplyDelete
  7. Comelnya..klu cmni xbalik rumh pun xpe..hehe

    ReplyDelete
  8. ya tuhannn
    sweet nyee macam gule2 lah pulak kann
    semua pink ekeke ;)
    adehhh dr dia pun pakai apron hello kitty ;)

    lepas nie sure ada ultraman lakk ekeke ;)

    ReplyDelete
  9. kalau ada kat malaysia, kkos nya pon mesti lebih sikit kan kak. :D

    tapi, tetap comel hello kitty. :D

    ReplyDelete
  10. cantiknya!!! ada jugak hosp mcm ni... huhu

    ReplyDelete
  11. ade mmbr suke sgt h.k nie..... kalo dy tga pegent mst dy nk bsalin kt cini hohihiihih

    ReplyDelete
  12. aaaaaa comel2! bestnye hospital ni. nak kerja kat situlah! hahaha.

    ReplyDelete
  13. wow...pink semua..org yg suka pink beruntung la..terapi...senang nk beranak...hihi

    ReplyDelete
  14. Oh Myyyyy .. canteknya. kalau lah ada d tmpt kita ..

    ReplyDelete
  15. Oh Myyyyy .. canteknya. kalau lah ada d tmpt kita ..

    ReplyDelete
  16. cantik gile seh hospital nie.. huhu.. same dgn e'in laa suke pink! hehe

    ReplyDelete
  17. kalau best mcm ni..bersalin setiap tahun la.hehehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com