15 June 2012

hospital bersalin Hello Kitty









salam jumaat,rini xbanyak idea nk update.
i banyak BW n baca pengalaman bersalin org je.
heee~ maybe i mcm M2B yg lain,xde idea.
tapi bila dtg idea mcm mcm nk taip.

tapi untuk harini korg layan pic ni jelah eh.
i actually xminat sgt Hello Kitty,
maksu i je yg minat sgt! tp yg i suke sbb pink!

walau pon masa preggy ni i tak minat sgt pink,
i tetap akan pilih barang kaler pink,ntah lah,
maybe sbb dh terbiasa kot.

and for my Princess nt pon pasti semua nya pink!
of course!

tp rasa nk add on kaler lain jugak untuk Princess.
rasa nya turqoise ok kot utk all stuff dye.
sbb baby kan mmg suke tgk kaler kaler striking.

hospital hello kitty ni ada kat hong kong ke korea,
ntah lah lupa dh.tapi yg pasti takde lg kat malaysia,
kalau ada kat malaysia best kan.mst tenang je rasa hati
lepas bersalin.

22 comments:

Sally Yatiey said...

Cantiknya! Best kalau ada kat Malaysia ni. ^_^

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kalau ada akak x pasti akak nak bersalin kat situ.. kekekekeke. almaklum la akak ni jenis lain skit. akak x blh sgt di dampingi byk benda2 pink & sweet2 mcm tu..

Gadis Gingsul said...

waahhhh bestnyee

Bazilah said...

waaa, comel gile. rara buatla bilik baby camni hihi

Syazlina Khairuddin said...

hihihi..kiutnya..pinky habes!

Yana Libra said...

pink sangat hospital tu..huhu~

shaFazie said...

tk nk balik dh terus menetap dekat ctue..

chtik hospital nie..:D

~misshuny~ said...

comelnyerrr...

maszmadi said...

cantiknyaaaaa

agak2 sakit x bersalin kat sepital ni, kalu x sakit boleh gak try... hehe

puan.mila said...

Comelnya..klu cmni xbalik rumh pun xpe..hehe

kaklong said...

sweet PINK!! :)

ieda said...

ya tuhannn
sweet nyee macam gule2 lah pulak kann
semua pink ekeke ;)
adehhh dr dia pun pakai apron hello kitty ;)

lepas nie sure ada ultraman lakk ekeke ;)

siti kektus said...

kalau ada kat malaysia, kkos nya pon mesti lebih sikit kan kak. :D

tapi, tetap comel hello kitty. :D

deno said...

cantiknya!!! ada jugak hosp mcm ni... huhu

aimi said...

ade mmbr suke sgt h.k nie..... kalo dy tga pegent mst dy nk bsalin kt cini hohihiihih

.nana. said...

aaaaaa comel2! bestnye hospital ni. nak kerja kat situlah! hahaha.

Yaya Azura aka Naz Azra said...

wow...pink semua..org yg suka pink beruntung la..terapi...senang nk beranak...hihi

kakchik@ella said...

Oh Myyyyy .. canteknya. kalau lah ada d tmpt kita ..

kakchik@ella said...

Oh Myyyyy .. canteknya. kalau lah ada d tmpt kita ..

♥e'in♥ said...

cantik gile seh hospital nie.. huhu.. same dgn e'in laa suke pink! hehe

Cik tikah said...

alahai.. comelnyaa!!! :)

erna said...

kalau best mcm ni..bersalin setiap tahun la.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...