Image and video hosting by TinyPic

02 June 2012

JELES tgk blog comei comei!

sape perasan i punye header baru.muahahahaha.
aku ni xabes abes buat header baru.ntah pape jekan.xde keje sgt dh.
yelah aku selalu bosan ngan header aku,tambah lagik bila tgk blog MK kite
neh dh lain sgt.comeiii yg hamat,masuk blog mommy ekin pon sama.
suci dan murni je rasa dye punya blog,ahhhhh suke.jeles.

Blog MizzTina


bila masuk balik blog i,alahaiiii suram nya,xbest nya rasa.
so nekad,nk tukar lagik template.dan selama 2 hari i renovate balik blog.
muahahaha,skrg ni lah hasil nya.nampak mcm biasa je kan.
header je lain kan.lantak lah,naik pening aku tukar tukar,tp xsedap mata
memandang,so tukar lagik.so minggu depan buat lg sbb weekend ni bz.
heeee.

mula nya ingat nk tempah je template.
tapi blogger blogger yg buat template sume bz.
waiting list panjang ag.so terpaksa lah buat sendiri,
sape yg tau designer template canti cantik sila suggest eh.
ok lah bye~ 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. tolong renovote skali la..boleh tak kak??haha

    ReplyDelete
  2. comei ape dikk
    blog ibu ngandung nie .. ;)

    ReplyDelete
  3. cik tikah pun nk tukar header blog tpi tunggu bila dh bosan la. hehe

    ReplyDelete
  4. yerlah, dah tuka header baru.. cantik jee...:)

    ReplyDelete
  5. nak jugak template baru n comei.....

    ReplyDelete
  6. erkk, baru pasan entry ni..hikhik..

    dear, blog kamu pun comel.. blog mommy to be kan.. cute sgt!!

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com