02 June 2012

JELES tgk blog comei comei!

sape perasan i punye header baru.muahahahaha.
aku ni xabes abes buat header baru.ntah pape jekan.xde keje sgt dh.
yelah aku selalu bosan ngan header aku,tambah lagik bila tgk blog MK kite
neh dh lain sgt.comeiii yg hamat,masuk blog mommy ekin pon sama.
suci dan murni je rasa dye punya blog,ahhhhh suke.jeles.

Blog MizzTina


bila masuk balik blog i,alahaiiii suram nya,xbest nya rasa.
so nekad,nk tukar lagik template.dan selama 2 hari i renovate balik blog.
muahahaha,skrg ni lah hasil nya.nampak mcm biasa je kan.
header je lain kan.lantak lah,naik pening aku tukar tukar,tp xsedap mata
memandang,so tukar lagik.so minggu depan buat lg sbb weekend ni bz.
heeee.

mula nya ingat nk tempah je template.
tapi blogger blogger yg buat template sume bz.
waiting list panjang ag.so terpaksa lah buat sendiri,
sape yg tau designer template canti cantik sila suggest eh.
ok lah bye~ 



9 comments:

Hafizin Jamil said...

tolong renovote skali la..boleh tak kak??haha

ieda said...

comei ape dikk
blog ibu ngandung nie .. ;)

Cik tikah said...

cik tikah pun nk tukar header blog tpi tunggu bila dh bosan la. hehe

Farah Shamsudin said...

yerlah, dah tuka header baru.. cantik jee...:)

cikpingu said...

nak jugak template baru n comei.....

una imana said...

comel..ni pun chantek..

erin moshimoshi said...

sama je kite sygg

cik najihah said...

blog akak pun comel :)

MizzTina said...

erkk, baru pasan entry ni..hikhik..

dear, blog kamu pun comel.. blog mommy to be kan.. cute sgt!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...