06 June 2012

kalau nak anak comels!


currently this is my desktop background.
org kata kalau nk anak comels,tgk gambar yg comel comel tiap hari.
InsyaAllah anak comels.yeke? heee~
wallahualam,org tua tua yg kata.
*selalunksalahkanorgtua

tapi yelah kan,apa salahnya sepanjang 9bulan
kita preggy ni,tgk benda cantik cantik,manis manis,lawa lawa.
sedikit sebanyak anak dlm perut mst ikut,perangai pon kena lawa.
i sepanjang preggy ni,bila ada terniat nk buat jahat sket mesti i ingat baby.
contoh mcm i pegang tisu,nk buang atas tanah,i mesti ingat,
eh aku buat camni,nt anak aku mst ikut.
muahahahah,sabo jelah kan.

tapi betul.apa yg aku nk buat mst ingat baby.
kalau boleh xnk lah baby ikut perangai noty aku ni kan.
hee.ada noty noty manja xpelah kot.

actually xtau nk buat topik apa pg ni,
sbb mcm xde benda je yg nk dibincang kan.
cuma yg i dgr pg td kat hotFM,KRU menyambut ulang tahunnya
yg ke 20tahun,huh mereka mmg hebat dan berjaya kan.
congrats KRU!



19 comments:

Riny said...

betol2...selalu dgr org cakap.....nak buat jugak.....ne tau kuar nnt sebijik mcm ank org putih tu..hik3

Yaya Azura aka Naz Azra said...

kawan akak pun ada yg letak pic baby comel2 time preggy..
ape pun semoga anak yg bakal lahir nanti sihat dan cergas..amin..

LiNda said...

hehe..memang betul pon, kene tgok bende yang comel2, n cantik2. Perangai pon kene jage. Tapi rara memang dah comeiiii mesti la ank pun comei gak..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

apa slhnya ikutkan..mana tau btoi2 kak.. secomel ibu dan bapanya nanti..hihi.

Pok Amai-Amai said...

Rara, takmolah tgk pic baby tu. Comel mmg comel tp mata sepet. Hahahahahaha!


Gurau je.

diana said...

betul la..
masa akak ngandung kali ni
mudah sangt menyampah kat orang..
sebab tu akak malas sikit nak bergaul dengan orang keliling waktu2 macam ni..lebih suka buat halsendiri je..


takut anak ikut!
heheheh

ieda said...

aah dikk
salah satu petua dan amalan lahh
sertakan dgn alunan ayat2 surah maryam dan yusuf ..
akk selalu buat
letak pic anak omputih ekeke ..
sib baik masa tuu x ingat nak letak pic anak hindustant
kalau tidak harus anak akk seman pelakon2 sana ekekek ;)

MizzTina said...

moga nt anak² rara comel mcm akak..hahaha

KhaiRin : anies said...

semua baby comel.. yg penting ianya sihat dan tiada caca cela

caera puttih said...

pernah juga terbaca .. kalau nak zuriat dan keturunan baik rupa dan akhlaknya .. amalkan bacaan alquran .. terutamanya surah yusuf .. insyaAllah .. Allah permudahkan .. <3

Yana Libra said...

betul2..tengok gambar2 yg comel2 aje ok~~

jgn tgk benda2 yg menggelikan~

merahitujambu said...

insyaALLAH..yang penting kita terima seadanya..=)

Munnafendy said...

meh letak gmbr sy meh...hahahaha

azrinna said...

Selalu juga dengar macam tu, paling penting baby yang akan lahir sihat. Alhamdulillah!

e k i n ♥ y u s r i said...

sepanjang ekin pregnant nie,ekin slalu tenung muke suami ekin....
hehehehehe
biar muke cm papa die....
hidung mancung skit

Syira Blog said...

salam..

comel jatuh nombor 2 , y penting sihat dan beriman. ;)

Shakina Farhan said...

betul3..masa preggy ni kena jaga betul perangai..sbb baby ikut sekali..dekat wallpaper hp pun letak gmbr adik spupu yg paling comel + dok tgk muka suami supaya comel mcm dorg..amin..

shaFazie said...

betoi2...
kita pon doakan moga rara dpt bby cute2 jugak...

cik najihah said...

semoga dpt baby yg comel & sooleh solehah kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...