25 June 2012

kawan kawan blogger dh bersalin.

pg pg bukak fb tgk anak blogger moon,Ya Allah sgt tembam,
putih gebu mcm ibu nya,moon pon kalau tgk dr picnya mmg putih.
kecik kecik moon pon baby dye 3kg ++ jugak.tahniah moon.
im hepy for u,nk pinjam pic baby eh.heee~


lepas tu borak dgn sista yg i kenal tru fb lak,
dye due 27june ni.lg 2 hari nk due date.
sgt hepy untuk dye,dye pon mcm i,hidup pjj ngan hubby.
sgt kena berdikari,g check up harini pon sorg sorg.
moga k.aty ok ok je,n dpt bersalin dgn mudah oke!
bila sembang sembang pasal nk bersalin,i pulak yg over excited.
nk kata takut x jugak,nk kata x takut,xjugak.just excited nk
tgk baby kecik yg selalu tendang tendang kita ni.heee.

td baru baca blog ekin n liyana.
liyana dh 40 minggu,tapi x bersalin ag.
baby dye masih bersenang lenang ag dlm perut.
kalau x bersalin jugak nk kena induce,huaaaa takut.
mereka mereka kata sakit.to liyana,jgn dgr ckp org.
maybe bila turn u x sakit.gud luck liyana!

ekin pulak dh bukak 1.5cm.
kalau xde pape sok dh boleh bersalin,
senang nya ekin,best nya ekin dh nk bersalin,
ekin i kenal lama jugak,dr mula mula dye lepas kawen.
sampai dh nk bersalin,banyak info from ekin.
alih alih dh nk bersalin kan.cepat nya masa berlalu.
sob sob! sedih pulak rasa.

i pulak,rabu ni dh masuk 7bulan.
2bulan lg nk jumpa si princess noty ibu ni.
moga princess ibu sihat sihat je kat dlm tu.
ibuu sayang awak!



16 comments:

man yusoef said...

ha ah..tahun ni ramai betul perasan blogger2 dapat anak...orang keliling pulak ramai dah kawen..err

semoga semakin murah rezeki :)

Cik Aish said...

huhu tahniah rara... hope semuanya okay! :)

ieda said...

rasa x sabar kan ;)

Umie Naziera said...

mummy rara pon akan smpai masanya nanty,hope semua okay :)

Ardini Humaira said...

nevesnye dni bulan 9 nanti nak bersalin :D

Harith Iskandar said...

tahniah :)

Liyana said...

tq rara.. doakan kite eh.. seram ni.. xnk lmbt sgt.. tkt bby besar sgt byk plk koyak nt.. huhu

cik najihah said...

waa terujanya kak

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Semoga di permudahkan waktu bersalin. Insyaallah berkat restu & doa2 org tersayang segalanya takde masalah. Hope puteri rara ni baik mcm lala jugak. senang bersalin. :D

Asyiqin Haulisah said...

wah tak sabar tgok baby akak. akak cantik, baby msti comel.

Liyana Zahim said...

Sis rara pun tak lama lg will have a baby.. Serunutnyeee!

Asz Miza said...

Hoho...comelnya itu budak kecik. :D TEmbammm!

Ekin best kan, tau2 je dah contraction kerap tp tak terasa. Insyaallah dia bersalin dengan selamat today. Sama2 la kita doakan. Turn kita tak lama lagi Rara. Cuak jugak ni. :D

Semoga Allah permudahkan urusan kita nanti. :)

aTy _faRed~ said...

comelnyer anak die...!!! :)

ekin ngan liyana pon i kenal lame gak..dari bujang sampai ar dah nak jadi mak...!! doakan yang terbaik tuk mereka...alaa rara..tak lame dah lagi tu...kalau menunggu2 memang rase lame..tengok org lain rase macam kejap jer kan..heheh..

Aeen said...

antara aeen ngn rara xtau sape dulu yg bersalin...hehehe....jarak usia kandungan kite pun xde la jaoh sgt kn..heheh.

anismelon said...

comey nye baby nie..baby sis rara pon msti comey gak kan..ala ala mix gitu..

mia-ina said...

jap je ms berlalu kan..rara pun lg 2 bulan je kan...kte ni nk dpt baby dekat2x rupanya..hehe :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...