08 June 2012

kerenah 2nd trimester aku!

yeah~ 1st trimester dulu amat lah teruk bg aku.
masa tu xboleh nk mkn nasi,bukan saja tak leh makan,
tgk nasi pon rasa nk muntah,seyes!

bila dh masuk 2nd trimester,
dh boleh mkn nasi,mkn ayam,and makan mcm biasa.
malah dh terlebih lebih lak berat aku naik.

aku ingat lagik masa 1st trimester yg aku mmg xboleh tgk blog masa tu.
rasa mcm nk tergelak pon hade,ada ke org alah tgk blog.
ADE! aku lah org nya,tgk blog rasa nk muntah,tgk blog mcm nk pitam.
dan masa tu aku gila main game.sume game aku main.
tapi bila dh masuk 2nd trimester,aku dh boleh bukak blog,
dh boleh update blog balik,dan seperti anda anda lihat,
saya dh boleh update 3 entry sehari.hebat kan.heee.

nk update 6 entry sehari mcm dulu x lalu lah.
sbb rasa mcm xde topik nk dibincangkan.
kalau cite xde isi,basi basi je wat pe kan.baik xyah update.

and now,dh masuk 25weeks,aku dh tinggal kan game sepenuhnya.
aku dh xnk main game dh.im back as a blogger.blogger tegar.hehehe.
dan skrg ni tgh gila balik tgk cite korea.PASTA!


sape penah tgh cite PASTA,i rasa pasta ni cite lama.
tp aku mmg suke tgk cite lama,bila org dh suggest kata best best,
baru ada feel nk tgk.kalau x,nan hado.n mana lah tau kalau 
anak aku putih dan comels mcm org korea kan.keh3
( berangan bg kat aku )

and lagik satu,now kaki aku dh mula bengkak.
buku lali aku dh xnmpk dh.adakah tu bengkak masa mengandung tu.
tapi aku tak rasa sakit pon kaki ni.rasa biasa je.tp mmg nmpk cm bengkak.
kasut pon mcm dh xmuat.hehehe.

ok lah,nk sambung tgk pasta! jom.

mereka comels!

9 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh tgk kak xiter ni..haaa..pasan pasal akk xupdate blog tu.

Suria said...

suria tgk cite Pasta tu tv2, 2 @ 3 bln lps..heheee

::EIDA:: said...

Ehem..ehem... jelas sangat! Ida suka baca.... heeee~ Thanks rara... =)

ieda said...

aduhhh akk lagilah x tgk citer korea2 nie .. dok dan sokmooo uhuh

cikpuanputeri said...

comel je tgok cite pasta..hee. dulu masa 1st tri mmg malas nak update blog jugak..hee

THE LEKAT LEKIT STORY said...

akak dulu mula2 pn sama... xde selera dgn nasi. lepas tu xde selera nk makan masakan sendiri. bengkak kaki tu jadi dh sarat. dh masuk 7++ jer..

amal said...

hehe macam2 kan bila beralih trimester ni. sy dlu pun masa pregnant suka sgt tgk cite korea. pastu suka tgk cite masak2 hehehe

siti kektus said...

pasta kite tak pernah tengok. skg member tengok seronok tengok rooftop prince. tp, kite tak tengok lagi, kalau dah mngadap, alamtnya, kelaut lah nanti. :D

Azza Azman said...

perghhh rasa baru lagi tgk gambar tunang awak.. tup tup dah berisi.... waaa bestnye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...