Image and video hosting by TinyPic

07 June 2012

now everyone can wear Rizalman!

vahhhhhhhhhhhhhh jgn tak percaya,


baju rizalman boleh didapati di TESCO berdekatan dgn rumah anda.
texco ok.tesco,bukan giant dan bukan mydin.hehehehe.
rizalman lah kata,aku xkata,korg xcaye leh lah g usha blog dye sendiri eh.

sempena ulang tahun kerjayanya yg ke 20tahun,
dye kata dye nk bg semua rakyat Malaysia mampu milik baju
dye walaupon sehelai,ich aku mcm xpercaya.
korg tau kan baju dye sepasang pon bape K,
ni punya lah baik hati nk jual kat tesco.ich ni yg mula nk bangga
bila ada rakyat Malaysia yg baik hati cm ni neh!

so to suami ku,baju raya sayang tahun ni kite bli kat tesco jelah eh.
baju by Rizalman lg.kau hado!
lagipon sayang kan suke g tesco!muahahaha

p/s : kalau nk tau,suami saya adalah
pengunjung tetap tesco.heeee~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. Umah ida jauh sikit dengan Tesco. Tapi tiap2 bulan ke sana sbb nak beli pasir kucing brand Tesco! heheheeeee

    ReplyDelete
  2. hahaha..masa dok melaka dulu tesco tu wajib pegi tiap minggu..kirim baju rizalman 1..haha

    ReplyDelete
  3. waahhh curlasss baju dia jual kt tesco....hehehe..

    ReplyDelete
  4. wah .. speechless akk nie ;)

    ReplyDelete
  5. wah bestnya..klu x beli pon kena usha nie..hihi

    ReplyDelete
  6. tp mstia die gna kain jns biasa2 je kan..tag kat baju je rizalman...

    ReplyDelete
  7. waaaa~ ni nak g usya ni :p hehehe~

    ReplyDelete
  8. hraga baju range rm180-250 kalau tak silap..google.ada org buat artikel pasal rizalman punya baju ni

    ReplyDelete
  9. wah...biar betul.. ken cepat2 terjah Tesco ni.. hehehe...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com