Image and video hosting by TinyPic

05 June 2012

preggy journey : so sweet!


nice gila kan piccy neh!
kalau lah i boleh snap mcm ni kan best.
tapi xboleh,sbb malu tgk badan sendiri dlm gambar.
dh mcm tong drum,tp i suke tgk perut i.heeee.
booolaaattt je.tapi xsanggup nk snap pic cm ni.
hehe.omputih xpelah kan,dorg dh biasa.

tapi seyes,pic ni mmg mempunyai makna yg tersendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. i pon ada pic ni...tapi tontonan sendri akekekkekee snap jek u..best...saat2 ni u tahu apa perubahan diri u...

    btw, sangat comel background blog u ;)

    ReplyDelete
  2. akak pun suka tengok perut sendiri.bukan suka tengok je tapi suka pegAng jugak..
    bila jalan ke,berdiri ke,,suka sangt pegang perut..
    tak nak terlepas saat2 dia bergerak tu..heheh

    ReplyDelete
  3. dah lamaaaaaaaa tak datang blog akak.... kenal lagi dak dengan meaw ni?hihi.... btw, akak dah pregnant? tahniah akak :D


    sweet lak amik gambar gitu, boleh nampak perubahan setiap bulan kan,hihi

    ReplyDelete
  4. hehe dni snap sambil pakai baju.. kalau nampak perut cemtu risau nanti terlepas kat orang lain tengok lak. ngeee :D

    ReplyDelete
  5. alolo~ comei sgt perot mommy preggy :)

    ReplyDelete
  6. aha sweet tapi omputih boleh la kak..cer kita buat mau kecoh dalam suwat kabo hehe

    ReplyDelete
  7. sangat comelll.....
    tp dh lambat la nak buat..haha

    ReplyDelete
  8. semoga baby sihat selalu.. :) mommie baby juga ye..

    ReplyDelete
  9. snap utk simpanan sndiri :)
    tp sy dpt rasakan msti best bila tgk perut yg membolat dgn jayanya :)) hehe..

    ReplyDelete
  10. Ya Allah, JELEEEESSS nyer kak long....

    Ya Allah, Kau perkenankan la doa hambamu ini semoga Kau kurniakan aku zuriat yg comel dan sihat...amin! :)

    ReplyDelete
  11. jadi kenangan..
    besnye..dpt tengok perkembangan

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com