05 June 2012

preggy journey : so sweet!


nice gila kan piccy neh!
kalau lah i boleh snap mcm ni kan best.
tapi xboleh,sbb malu tgk badan sendiri dlm gambar.
dh mcm tong drum,tp i suke tgk perut i.heeee.
booolaaattt je.tapi xsanggup nk snap pic cm ni.
hehe.omputih xpelah kan,dorg dh biasa.

tapi seyes,pic ni mmg mempunyai makna yg tersendiri.

16 comments:

Ernie Widhyharti said...

sweeeett! i like :D

Bitt (double IS) said...

i pon ada pic ni...tapi tontonan sendri akekekkekee snap jek u..best...saat2 ni u tahu apa perubahan diri u...

btw, sangat comel background blog u ;)

ieda said...

mana pic nyee dik ??

diana said...

akak pun suka tengok perut sendiri.bukan suka tengok je tapi suka pegAng jugak..
bila jalan ke,berdiri ke,,suka sangt pegang perut..
tak nak terlepas saat2 dia bergerak tu..heheh

onie said...

dah lamaaaaaaaa tak datang blog akak.... kenal lagi dak dengan meaw ni?hihi.... btw, akak dah pregnant? tahniah akak :D


sweet lak amik gambar gitu, boleh nampak perubahan setiap bulan kan,hihi

Ardini Humaira said...

hehe dni snap sambil pakai baju.. kalau nampak perut cemtu risau nanti terlepas kat orang lain tengok lak. ngeee :D

✿ pink velvet ✿ said...

alolo~ comei sgt perot mommy preggy :)

mia izzati said...

aha sweet tapi omputih boleh la kak..cer kita buat mau kecoh dalam suwat kabo hehe

Syima Syaz said...

sangat comelll.....
tp dh lambat la nak buat..haha

Sue Echan said...

hehe.. mmg sweet....

erna said...

semoga baby sihat selalu.. :) mommie baby juga ye..

Cik Saila said...

snap utk simpanan sndiri :)
tp sy dpt rasakan msti best bila tgk perut yg membolat dgn jayanya :)) hehe..

Yana Libra said...

kreatif~~ :)

kaklong said...

Ya Allah, JELEEEESSS nyer kak long....

Ya Allah, Kau perkenankan la doa hambamu ini semoga Kau kurniakan aku zuriat yg comel dan sihat...amin! :)

erin moshimoshi said...

sweet giler ehhehe

cik najihah said...

jadi kenangan..
besnye..dpt tengok perkembangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...