18 June 2012

Tolong jgn letak gambar MAKANAN!

hehehehe apekah???? suka hati lah nk letak pic apa pun dlm blog kan.
heee~ ala tapi jgn lah letak,kalau korg letak nt mesti i terliur.
actually harini i puasa,banyak lh yg belum berganti,dh lah last year 
paling banyak i xpuasa sbb asek kena food poisoning je,
masuk tahun ni lak preggy.masa awal awal preggy dulu mcm takut nk 
puasa sbb asek lapa je memanjang,n now baru lah kelam kabut nk puasa sbb
mcm dh lewat sgt dh nk mengganti.

mlm td i dh pesan awal awal kat baby,
" baby,sok ibu nk puasa,baby jgn mintak mkn ya,ibu sahur,then mlm baru mkn,oke ? "
heee~ saje nk pujuk dye,takut dye terkejut lak knp i xmkn tetiba.selalu mkn je.
pg td dlm kul 5.15am i bangun sahur,minum susu n roti 3keping.3keping kauuuu~
hehehe.now dh kul 10 lebih i rasa ok lagik,tapi baby tendang lain mcm jugak td,
nk tergelak rasa,dh biasa mkn kul 9am,tetiba ibu nya buat bodoh je pulak.
mengamuk kot,tp dh tidur balik dh tu.

hope rini i berjaya habis kan puasa,
dorg ckp insyaAllah ok,cuma i kena kuat semangat lah.
MIL i kata xpe,kalau xlarat bukak je,jgn paksa.
yg i takut sbb i ada gastrik.tapi hope Allah permudahkan jalan i.
Amin,cepat lah kul 7.hehehehe~

p/s : xnk tgk pic makanan!

19 comments:

Mrs. Norrie said...

Insya Allah berjaya nnti sampai waktu berbuka. tetapi klu tak tahan, jgn dipaksa...kesian kat bb...

Salam BW dipagi isnin yg boring
salam ukhwah

Wawa said...

la yeke...ok nti i upload byk2 pic mknn...eh...??hihi...selamat berpuase...:)

fizafantagirO said...

hiksss.. ingat sebab apa .ngehh , br nk post makanan nih :p

Yaya Azura aka Naz Azra said...

banyak hari lg ke rara?
Insya Allah berjaya habiskn puasa ganti tu..

ieda said...

ahahhaha kejam kan
akk suke kejam2 nie .. nak2 ngan rara .. lalalalala ;)

mira maisara said...

hehe . nanti makan la puas2x bila berbuka.. nyumm nyuumm

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kalau cm tu akk masuk je blog aku ni kak oi.. blog ak memang langsung xde entry pasal makanan.. hahaha

Bunga said...

haha sabar kak rara .
baby faham tuu , ibu dia tengah puasa ^^

azizah :) said...

peh sedapnya bubur durian jijah makan hari ni... hahaha :P

Gadis Gingsul said...

akak rara jjalan k blog gadis aja...nggak ada makanan hehheeh...
semoga akak sehat sllu yah..

pok amai-amai said...

Caiyok! Mst boleh habiskan pose tu.

cik najihah said...

sbr kak..hhihi
samelah kite puase

shera haifa said...

hek3x. org gigih dh nak raya baru nak ganti pose.
:)

kaklong said...

jgn tgk blog kak long...sbb ngah upload gambar makanan tau...kesian nnt ibu baby pink ni kan...:)

mia-ina said...

jgn paksa ye rara..klu larat, teruskan

merahitujambu said...

jg2 mak limah..kang baby domok kang..XD..x sbr nk tgu baby dia

mOoN said...

tahun ni pantang time puasa.. tahun depan sebulan la kena ganti nampaknya.. huhu

Bazilah (^0^) said...

selamat berbuka puan rara. pasni lehla letak gmbr mknn hehe

aTy _faRed~ said...

mase pegnan pon satu hal..biler dah ade baby pon same gak..sebab byusukan baby..ai ade agi 2 hari nak ganti pose..ngah kuatkan semangat nih..kene gigih...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...