30 July 2012

10 Ramadhan

Alhamdulillah,dh masuk ramadhan ke 10.
setakat ni x tinggal lg puasa,makin hari makin bersemangat puasa.
Alhamdulillah,kesihatan pon baik baik je,tahun ni paling berhati hati
masa mkn waktu berbuka sbb x nk jd mcm tahun lepas,
asek kena food poisoning jeeee.

harini isnin kan?
xtau nk update apa sgt.
now yg hot pon pasal olimpik,
tapi i x minat sgt sukan,just amik tau cm tu je.
heee teruk kan,

tapi yang penting Suriani penembak negara tu
dh terkeluar,sedih gak dye x dpt ke peringkat seterusnya,
tapi nk buat cane,bukan rezeki dye kot kan.

g London jalan jalan je lah yeee.
heee best nya,xsbr nk g london pulak pas ni.


pagi ni semangat nk g keje,
tapi x de mood sbb baju nk g keje sume xde.
ketat dh sume! sedih!

15 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

samala. tak minat olimpik ni..hihi..

KhaiRin : anies said...

go rara go!

MizzTina said...

beli baju baruuuu

Asz Miza said...

Hehe..i pun tak minat sports sangat..layan2 cmtu je la kalau husband tgh tgk..Pagi2 selalu termenung depan almari tatau nk pakai baju apa+malas nk iron. :P

Every monday is monday blues for me..huarghhh..in fact i rasa everyday kot. Haha. Berbuka kali ni sume mkn dlm kuantiti yg sikit sebab perut dah penuh..

Miss Sunshine said...

dah 10 ramadhan...
cepat kan masa berlalu..

mama aleen said...

hehe.. gi sopping baju baru cepat.. :) beli skirt pregnant tu.. selesa pakai..

LiNda said...

sekejap je dah 10 ramadhan kan rara,hehe..xpe baju dah ketat sebab lepas ni boleh kurus balik. dah tak lame kan nak bersalin..

With Julia said...

mummy rara...mummy juju ye baju semua pun dah ketat2 tau..baru je nak serika baju keje ari sabtu..saje2 nak test x muattttttt uwaaaaaaaa...nanges! uhuk2 pastu ajak hubby pi semua house pi borong baju mengandung tomey2...ada harga sale...sonok sgt sbb santek2 blouse ibu mengandung leh melaram ngan skirt2...x suka bju mengandung yg panjang tuh rara...ntahlah napa julia neh speacies lain tikit...ahahha nanti pi lah ada masa semua house santek2 dan murah2 baju dia...

p/s pagi neh mummy julia melaram baju pregannt baru tema oren hitammmm weeeeeeee ;)

faraherda. razalan said...

Ketat sementara je Rara. Selamat Hari Isnin!

mama aleen said...

rara.. gi kat jusco bahagian maternity mesti ada punya.. suar jeans untk pregnant pun ada tau..
scarlet maternity rasanya

Saya Punye said...

shopping baju baru.. hihihihi...

e k i n ♥ y u s r i said...

zara suke wat muke dan aksi cm2 ms tido...hehehehe

Ardini Humaira said...

tu lah skang ni hot pasal olimpik tu kan.. dni tak baca sangat hehe sebab tak minat sukan

miss she said...

noleh beli baju baru.. yeay!!

diana said...

tu satu sebab kenapa akak malas nak jalan2 kalau suami ajak..nak pilih baju tu..
bukan tak beli baju ngandung.tapi baju ngandung tu pun dah rasa ketat kat ketiak ni..
tak kan tetiap bulan nak beli baju ngandung..kan??
ada jugak baju ngandung yang muat tapi boring la asyik pakai baju yang 3,4 helai tu je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...