Image and video hosting by TinyPic

10 July 2012

Beg baby dah sampai!


disebabkan i dh nk masuk 8 bulan.
so my mom,nurse n kawan kawan dh pesan
kena get ready beg baby.in case kalau kite terberanak
awal kan,so kita boleh je hangkut trus beg beg
baby n ibu terus masuk kete kan.
xde lah dan dan tu baru nk cekau brg baby.
dan i boleh jangka,utk anak sulung ni mst ibu ibu excited lebay
nk kemas brg baby kan kan kan.betul x?

i pon excited gila!
tapi beg baby xde lagik,so lepas
mencarik carik beg baby kat mall xde yg pekenan,
ada yg kecik,mahal lak tu.so i decide bli kat FB je lah.
i pilih beg yg cm dlm gambar kat atas tu.heee.
dh tau baby girl kan.opcoz lah nk pink sajeee.
mula nk amik kaler turqoise,tapi x leh.
dye nk jugak grab yg pink! ich sabo jelah kan.

i punya cari cari yg murah,
kadang kadang kat FB ni,kite kena pandai cr kedai.
ada kedai yg jual brg yg sama,tapi mahal.kdg kdg mahal nk
dekat 10rm.kadang murah 10rm dr harga asal.
so follow mcm saya,survey sebanyak mana yg mampu ya.
hehehe.mcm beg yg i bli ni.murah je. rm55 termasuk postage,
murah kan.heee tu yg i syg peniaga ni.

ada yg i jumpa page lain jual sampai 60rm,
tambah postage 10rm dh 70rm.bila tgk page ni jual 55rm
je apa lagik,trus lah cimb click je kan.kalau tgu lg risau habes.

so beg baby dh ada,
minggu ni misi mencuci baju baby pulak lah.
heee suka nya.best best.

in real.ok lah beg ni utk bawak ke spital nt.

p/s : kalau korg nk cr beg jugak.klik sini eh.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 comments:

  1. Haruslah pinky! Ida suka pink... hehehhee~~

    ReplyDelete
  2. cutenye beg baby, pink gitu..hihi. Excited ye rara, mesti best kan anak sulong ni..semoga semuanye berjalan lncar..:)

    ReplyDelete
  3. kalau girl..mesti pink kan....cute..:)

    ReplyDelete
  4. baby girl ek.. beg kaler pink comey... ade ladybird..

    ReplyDelete
  5. mesti xsabar tunggu baby kuar kan.. hihi

    ReplyDelete
  6. pink kaler..so cute lah..take care ;)

    ReplyDelete
  7. comel! tp i tak beli pon coz dlm pantang ada 3 org bg hadiah ni...hehe

    ReplyDelete
  8. comellll...tp klu beli beg mst tktau nk letak ape...last2 hnbag mamanye je sumbat ngn drypers segale bagai...hihi

    ReplyDelete
  9. anak gegel mmg kenan kaler pink sesaja, comel kan :)

    : murah la RM55 masuk postage.

    ReplyDelete
  10. plan mmg nak beli tp sampai skang still lg hold.hehehe

    ReplyDelete
  11. wah siap set ekk....murah lah tu RM55 dpr 3 beg.

    ReplyDelete
  12. waa..belum ade bag utk mamanye ke hosp..mggu depan kena start packing ni..(semua nk buat mggu depan la kan)..

    ReplyDelete
  13. cepatnya masa berlalu dah 8 bulan awak mengandung yer... rasa macam baru jer tgk gambar² kawin hari tu.. hihihihihi.. tahniah bakal jadi ibu.. mesti baby girl beg pink...

    ikan duri tu takde duri pun.. tp ade sesunggut.. lupe pulak nak bg tau.. nnt updatelah kat situ hihihihihi....

    ReplyDelete
  14. Comel beg baby tu. Sy tak nah ade beg specific utk Aydin. Hatta da besar anta bbysitter pun, pki non-woven biase. Hahahahah! Teruk betul sy ni.

    ReplyDelete
  15. gudluck.... semoga dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  16. wah beli on9..express hihi
    x sabarnye nk tunggu akak bersalin

    ReplyDelete
  17. cumell beg baby tu pink colour.

    ReplyDelete
  18. cantik yer beg rara... :D
    beg baby ju pun dah ada..beli kat sogo...tema hijau mudaaaaaaa...hbslah satu bilik baby jadi tema hijau muda kekkeke...best kan rara...selamat berpacking barang2 baby tau :D

    ReplyDelete
  19. cute nyer kaler pink..!! besar tak rara..?? aty nak beli lagi satu 'bag sekolah' tuk qaleef ar..nak letak barang tuk hantar pade baby sitter..

    ReplyDelete
  20. pernah akak tgk org jual kt FB beg baby. dia jual mcm pakej.. rm70 2 beg padahal beg yg sama akak beli tu 1 baru rm20. tp akak beli kt supermarket je..

    ReplyDelete
  21. olololo.. baby girl eh. comelnya :)

    ReplyDelete
  22. asal bby grl je mst pink.. mesti mak aimi dulu suke kaler biru sb 2 smpi skrg aimi jarang nk ambik kaler pink even aimi sorang ank perempuan =)

    ReplyDelete
  23. beg baby kita sama.. :)

    ari tu moon g hospital pun bawa beg ni.. tapi bawa satu beg je la.. yg besar tu.. sumbat sekali baju moon dalam tu.. sepasang je pun.. hehehe..

    ReplyDelete
  24. betul2. nak puas hati mmg kena survey byk tempat. kalau tak, dah terbeli nampak yg lagi murah, dah sedih. hehe :D

    ReplyDelete
  25. nk beli beg COACH?

    feel free,check out blog sy yea do support me!;D
    http://coachku.blogspot.com/

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com