Image and video hosting by TinyPic

11 July 2012

fisher price ROCKER milikku!


awal awal lg preggy i dh pekenan ngan rocker ni,
alasannya,cantik,menarik,kau mmg da boom.
heee,bukan lah.rocker ni dye mcm buai kan,kita boleh enjut enjut
anak dlm tu kalau dye merengek nk titon kan.
xpayah lah kita susah susah payah nk masukkan dlm buai.
and + kalau baby tgk tidur,and ada org dtg melawat,
boleh lah kita usung je rocker tu,xyah nk angkat angkat baby.
heeee *verangan!

mlm sabtu lepas i janji dgn blogger Alyn utk amik
rocker ni kat Danau Kota.around kul 10pm kami jumpa.
sian alyn penat penat kenduri kena dtg danau lak anta rocker,
jasa mu sgt dikenang alyn!

i bli kat alyn sbb murah,
alyn amik dgn harga borong sbb dye pon bli borong.
and satu yg baik nya tentang alyn ni,dye x amik untung langsung.
mmg satu sen pon x amik,and bila sembang sembang dgn
suami,rasa cm alyn rugi pulak balik,rugi minyak n masa
sbb x amik untung pon tolong jual kat kawan kawan.
moga Allah balas jasa baik kamu alyn!

and sape yg nk order lg rocker ni,korg tanya lah alyn eh.
mana tau dye nk amik order lg.gegege~

so,lepas dpt rocker tu,
i trus suruh suami bukak lepas dh sampai umah.
bukak bukak tu sgt teruja,ingat nk suruh suami pasang trus,
tapi suami kata x payah lah kot.nt baby lahir baru pasang.
huh kecewa.xsbr sebenarnya nk tgk baby duk atas tu.mst comels kan.
heee.sbr sbr,2 bulan je lagik.

saya dah bli rocker,anda bila lagik?
hehehe~

BIG THANKS to ALYN!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 comments:

  1. anda bila lagik?? tggu akak kawen dl n preggy mcm rara.. hehe

    ReplyDelete
  2. bestnya dah beli macam2 barang baby.. akak belum lagi, maklumlah awal lagi kan? heheheee

    ReplyDelete
  3. so sweet... hehe kalu masz dapat pon mesti x sabar nak bukak n nak test kan..

    ReplyDelete
  4. Ida? Bila ALLAH mengizinkan ida untuk merasa moment ini... Rara doakan ye~ =)

    ReplyDelete
  5. dlm proses mengusha rocker ni jgk...hihi...:p

    ReplyDelete
  6. belum beli lagi... memang tengah survey pn :)

    ReplyDelete
  7. hehehe...u're welcome dear.. :)
    glad u like the rocker..

    hubby plak xsbr2 masa dpt rocker tu.sampai umah terus pasang.pastu xreti nak bukak.bila da dpt bukak xmuat masuk kotak pulakkkk...ni xtaula camne rupenye nak bwk blk jb.hehehe..

    Insyaallah kalau rajin mungkin bkk blk order ni.tapi harga da xsama cm rara dpt r..itu harga special! *winks* ;)

    ReplyDelete
  8. lg 2 bulan sy baru nak kawin.... hehehe....

    ReplyDelete
  9. AKK XPENAH BELI BBY ROCKER... HEHEE... NAK PAKSA BBY CEPAT PANDAI MENIARAP, MERANGKAK....

    ReplyDelete
  10. comelnya...teringin nak benda ni..isk!

    ReplyDelete
  11. julia pun dah beli rocker...heheh tp rocker at manjaku je rara..janji rocker ehhehe...best kan leh buh dlm rocker tuh..nanti org nak dtg melawat x yah usung katil baby...weeeeeee :)

    ReplyDelete
  12. sebelum ni ada gak niat nak beli but en.abg kata xyah.. huhuhu..

    ReplyDelete
  13. CANTIK.. akak benda2 ni semua beli lepas lala lahir je. dia meragam je tambah 1 barang. meragam lagi try 1 barang. sblm lahir cuma prepare tilam je. last2 guna sekejab je lepas tu semua jd penghuni stor. cuma buaian je still guna lagi...

    ReplyDelete
  14. tengah berkira2 nak beli ke x, sbb kndungan awl lg..hehehe

    ReplyDelete
  15. Yana selalu berangan jugak nak beli tu ini untuk baby, tapi babyy nya pun belum nampak jadi tangguhkan dulu..
    lagipun takde tempat nak simpan.. =(

    ReplyDelete
  16. nanti nk beli la utk future baby i huhu

    ReplyDelete
  17. naty, ble dh letak baby atas rocker tuh lg bes...hehe...rara, mang berbaloi bli rocker ni...m2b yg len pun kalo ada rezeki lebih, beli je..seyes, baby duduk dalam tu nampak selesa je..tido pun nyenyak...hehe..anis balik keje, msk umah, ltk airiell trus dalam rocker die...xyah nk kalot2 cari bantal, tilam bagai... :)

    ReplyDelete
  18. amboi, tunggu kite dah kawen n dah ada anak lah baru verangan nak beli ni. kalau beli skang, mau reput kang. haha :D

    ReplyDelete
  19. nanti amik pic baby duduk dalam rocer tu tau ! hehe

    ReplyDelete
  20. i beli bende ni 3 minggu lepas beranak..ingat nak tunggu 2 bulan kononnnyer..tapi anak meragam nak tidor berbuai...huhu...tapi tak mase tak gune...die tak mo gak duduk lame2 dalam tu...terus beli buai...sekarang masuk 2 bulan baru betul2 berguna..memang setiap kali pon i letak dalam ni jer biler i nak buat keje lain..:)-ha rara..jangan pasang lagi...nanti amik space..huhu

    ReplyDelete
  21. Ambo ado jual baby rocker ni...ambo beli borong byk2...sape2 nak beli harga rm165...ape2 info bolei baca di http://bagaimana.com.my/fisher-price-rocker-murah-newborn-to-toddler/

    ReplyDelete
  22. Ambo ado jual baby rocker ni...ambo beli borong byk2...sape2 nak beli harga rm165...ape2 info bolei baca di http://bagaimana.com.my/fisher-price-rocker-murah-newborn-to-toddler/

    ReplyDelete
  23. Salam, hi rara..tumpang iklan ye..hehe :)

    Kalau ada sesiapa nak beli fisher price rocker murah, hanya RM155 sahaja!!! Green/Blue (Ready Stock)..

    PM inbox or SMS/whatsapp 019-3218408..!

    Untuk lebih detail boleh lawati laman promosi ni: http://eyeteamama.blogspot.com/p/fisher-price-newborn-to-toddler.html

    TQ!

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com