Image and video hosting by TinyPic

24 July 2012

Makruh menunjuk makanan lazat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments:

  1. kalau post gambar tak lazat mcm mane plak... hehehe...

    ReplyDelete
  2. ala.. baru je upload gambar pavlova.. huhu

    ReplyDelete
  3. hahhaa.. mmg ramai yg post.. tgh ari je da lapa..huu

    ReplyDelete
  4. mmg mnguji iman kalau tgk picha2 mknan ni.. :(

    ReplyDelete
  5. kdg2 akak ni sendiri yg g cari gambar makanan sebab nak tgk resepi apa best utk masak berbuka..hehe acaner tu

    ReplyDelete
  6. bagus bagus bagus..nice info utk dikongsi bersama :)

    ReplyDelete
  7. haha.. almk..terkongsi resepi.. kena update pas buka or dah nak buka la gtu..setting time =)

    ReplyDelete
  8. info yg bagus.
    tapi kalau nak share sekadar untuk beri idea pada kawan2 macammane? huhu

    ReplyDelete
  9. betul tu...bleh membuatkan kita tergoda

    ReplyDelete
  10. iyerlah kan. mengugat iman dibuatnya...

    ReplyDelete
  11. hehehe...thanks for sharing dear..

    ReplyDelete
  12. alahai..ye ke.thankz linda pon baru tau ni. da la semalam post entry psal makanan

    ReplyDelete
  13. ramai yang suka post2 gambar nmakan di bulan posa ni.alasan ??nak kongsi menu dengan kawan2...kalau nak kongsi pekata tulis je nama menu tu..tak payah letak gambar..kan senang...hehehh

    ReplyDelete
  14. Ermm sometimes bergantung kepada niat si pengepost...kalau niat nak menunjuk2 mmg makruh pun kan..kalo niat nak kongsi resepi or niat baik x menjadi masalah...Allah sendiri x memberatkan umatnya kan...

    p/s cm mana plak yg dok tayang makanan kt bazaar ramadan tuh...bukannya sikit banyak oooo...adakah itu juga layak dikatakan makruh huhuhu...baik kaji lebih mendalam isu ni :)

    ReplyDelete
  15. heheheh...betul lar...yang bertanyer tu pon bagus...:)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com