24 July 2012

Makruh menunjuk makanan lazat!

21 comments:

careno said...

kalau post gambar tak lazat mcm mane plak... hehehe...

InaAchik said...

rara, akak nak share yer...

InaAchik said...

rara, akak nak share yer...

mama aleen said...

ala.. baru je upload gambar pavlova.. huhu

Cik Tqah said...

hahhaa.. mmg ramai yg post.. tgh ari je da lapa..huu

Cik Saila said...

mmg mnguji iman kalau tgk picha2 mknan ni.. :(

KhaiRin : anies said...

khas utk blogger tu ;-)

mama aryan said...

kdg2 akak ni sendiri yg g cari gambar makanan sebab nak tgk resepi apa best utk masak berbuka..hehe acaner tu

Sue-Rya Qistina said...

bagus bagus bagus..nice info utk dikongsi bersama :)

Munnafendy said...

setuju sgtttttt :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha.. almk..terkongsi resepi.. kena update pas buka or dah nak buka la gtu..setting time =)

izla said...

info yg bagus.
tapi kalau nak share sekadar untuk beri idea pada kawan2 macammane? huhu

Golden Rose said...

betul tu...bleh membuatkan kita tergoda

Masya said...

iyerlah kan. mengugat iman dibuatnya...

SURIA AMANDA said...

hehehe...thanks for sharing dear..

LiNda said...

alahai..ye ke.thankz linda pon baru tau ni. da la semalam post entry psal makanan

diana said...

ramai yang suka post2 gambar nmakan di bulan posa ni.alasan ??nak kongsi menu dengan kawan2...kalau nak kongsi pekata tulis je nama menu tu..tak payah letak gambar..kan senang...hehehh

msredcheesecake said...

KENA ELAKKAN NI...

With Julia said...

Ermm sometimes bergantung kepada niat si pengepost...kalau niat nak menunjuk2 mmg makruh pun kan..kalo niat nak kongsi resepi or niat baik x menjadi masalah...Allah sendiri x memberatkan umatnya kan...

p/s cm mana plak yg dok tayang makanan kt bazaar ramadan tuh...bukannya sikit banyak oooo...adakah itu juga layak dikatakan makruh huhuhu...baik kaji lebih mendalam isu ni :)

Yaya Azura aka Naz Azra said...

betul 3X..

aTy _faRed~ said...

heheheh...betul lar...yang bertanyer tu pon bagus...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...