04 July 2012

malam nisfu syaaban vs final kilauan emas

lepas magrib td.rasa sebak sgt hati ni.lepas solat n bc yassin.rasa mcm nk mengalir air mata.rasa sebak.terkenangkan dosa dosa silam aku.betapa banyak dosa yg aku lakukan.harap harap lepas ni kurang lah dosa dan beringat lah kita sesama sendiri.


tp bila turun bawak.bukak tv.tetiba tgk FINAL KILAUAN EMAS.ada pakcik pakcik and makcik makcik yg berjogett jogett n makeup 3inci untuk persembahan yg mantop kejap lg.aku xkata aku ni baik sgt.tapi sedih melihat keadaan makcik makcik n pakcik pakcik yg sepatutnya membaca yasin di surau.tapiiiiii.....


ntah lah.harap mereka berbahagia.


Published with Blogger-droid v2.0.4

7 comments:

Rara Nasiha said...

tak pernah tengok kilauan emas. btw, salam nisfu syaaban :)

deno said...

tadi selepas mghrib deno dan famili baca yassin ramai-ramai.. anak buah pun sekali duduk dengar kitaorang baca yassin... :)

Ezza Z said...

Show kilauan emas tu tak relevan langsung.
Da tua2 pun nak nyanyi2 lg.
tak paham la.

nuyui a.k.a miss YUI said...

xtau kata apa..

kaklong said...

kak long pulak lepas baca post rara ni, mcm nak tulis no komen jer...wpun dah tulis panjang lebar ni kan...ahaks! semoga mereka dikategorikan org yg baik2 k :)

Saya Punye said...

moga mereka dikalangan org2 baik. kita pn ada krgnya. tp.. no komen lah.. hihihi

mia izzati said...

teringat dalam paper orang komplen..yang muda2 jadi imam muda..yang tua2 masuk kilauan emas huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...