Image and video hosting by TinyPic

31 July 2012

Pecan Butterscotch Secret Recipe.yummeeehhh~


dlm list menu mengidam last entry i ada sebut nk mkn kek secret recipe kan.
last week 1ramadhan,suami balik sabtu tu sampai awal,sbb dye drive,so
sempat berbuka ngan kami sekali.sgt best dpt berbuka dgn
suami 1ramadhan,walaupun jauh,tp kalau dpt bersama
di hari hari penting cm tu mmg rasa hepy sgt.

lepas dh berbuka,solat n bersantai,
suami ajak g bli kek Secret,sbb i asek sebut sebut je.
mulut jgn ckp lah.mmg dh terasa rasa dh pon.dlm kepala otak dh
pk dh nk bli kek apa,mmg nk try sgt Pecan butterscotch ni.dan dlm
masa yang sama nk jugak mkn choclate Indulgence.so i bli je 2 2.

sampai sampai rumah mmg terus mkn Pecan Butterscotch,
mula mula risau gak x sedap,tapi masa kat secret tu,Pecan tinggal 1 slice je lg.
nmpk sgt kek tu sedap kan ramai yg suke,mmg ramai gak yg post pic kek Pecan ni.
i x tau sama ada kek tu baru lg or dh lama,tp before ni mmg x fofular pon
i rasa,skrg ni baru nmpk ramai org makan.ke i yg ketinggalan.hehehe.

so apa rasanya???
mmg sedap! seyes sedap! i xtau nk describe 
mcm mana rasanya,tapi mmg sedap.nk kata manis sgt pon x,
tp mmg sedap lah! yang kuning kuning cream tu i tak tau apa dye,
tapi dlm kek yg super lembut tu ada kekacang like badam.
tapi bukan badam rasanya,tak tau apa benda.hehehe  teruk kan.
1 slice kek i habeskan sorg,tapi dlm masa 2 hari lah.

dan rasanya minggu ni nk beli lagik lah
Pecan Butterscotch,sedapppppppppppp!
jom lah try sama!

p/s : 1slice 7rm je,berbaloi!

p/s : maaf entry dlm draft.hehehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. masih ngidam ye..akak
    tak de dah rasa ngidam..semua dah dapat..heheheh..

    ReplyDelete
  2. sy pun suka ni sbb white choc..asik nak makan manis2 jer tekak ni

    ReplyDelete
  3. kegemaran onieeeeeeeeeeee! salam ramadhan al-mubarak akak :D

    ReplyDelete
  4. nak try jugakla nanti.. tq 4 sharing rara

    ReplyDelete
  5. amboi princess nak makan kek ye hihi

    ReplyDelete
  6. Rara..yg dalam tu ada pecan nut. :) I tak pernah try lagi..sebab kalau pergi SR mesti nak cheese cake je + lagi satu suka sangat dengan cake Durian Durian..sangat sedap n rich in durian flavours..i pernah jumpa dekat Amcorp Mall dengan Mid Valley je.

    ReplyDelete
  7. Kek yg ni memangbsedap sgt wooooo....

    ReplyDelete
  8. Dh namanya kek pecan, mesti kacang pecan kat dlm tu cik puan safura yg comel :-)

    ReplyDelete
  9. sy suka juga pecan butterscotch tu..cuma try juga white choc macadamia..best juga..

    ReplyDelete
  10. ngah demam teruk...tak lalu nak makan ape2.. :(

    ReplyDelete
  11. mcm nak beli jugak utk bebuka ni. walaupun x ngandung. kikiki :D

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com