Image and video hosting by TinyPic

06 July 2012

pernah x korg rasa DEJAVU?

salam jumaat semua,rini lambat sket update sbb i bangun lambat pg td.
tido lena sgt mlm td sbb kaki cramp kelmarin.
i syok syok menggeliat,then kaki cramp,ah x suke!
masa sakit tu i cool kan diri bg urat ok balik,
tapi masa sakit tu subhanallah,Allah je yg tahu.
suami pon xde nk mengadu,urut kaki sorg sorg jelah.
sob sob~

ok stop cite sedih,disebabkan kaki tu.
smlm satu hari kaki i sakit.naik turun tangga pon 
terasa sengalnya.tu yg mlm td tidur x sedar apa kot.
pg ni g keje pon lambat,7.40am baru keluar rumah.
tp pg ni keluar rumah mmg senang hati.
tgk langit cerah sgt.biru sgt! sebelum ni kan jerebu je.
tapi pg ni langit cerah dgn matahari.tenang je hati.

i mmg suka tgk langit biru,nikmat rasa mata ni.
kalau lelaki suka tgk perempuan cantik,
i pulak suka tgk pemandangan yg cantik.heee.


oh cite pasal dejavu td,
dejavu maksudnya sesuatu yg macam kita penah alami kan.
tapi kita pon x tau kat mana dan bila.setau i tu lah maksudnya.
i selalu gak dulu dulu rasa dejavu ni.bila ada berlaku sesuatu kejadian tu.
hati kita trus akan ckp,eh rasa mcm penah buat lah benda cm ni.
heee rasa mcm nk ingat jugak bila,tp x boleh kan.

now i dh jarang sgt rasa dejavu ni.
myb sbb dh kawen n nk beranak kot.
jgn nk dejavu dejavu sgt lah.hehehe.

and korg tgk x cite Dejavu Di Kinabalu tu?
heee i baru tgk balik dr episod pertama smlm.
dh habes 7 episod dh.best jugak cite tu.
i suka nama nama dlm cite tu.unik sgt!
Bazli, Uzma, Inara. mmg unik kan.
sebelum ni xpenah dgr nama nama cm tu.hee.
mula lah rasa nk letak nama anak neh.hehehe.

dh lah tu.mls nk merepek lg.
jap g i nk buat entry pasal kek batik yg i buat smalam pulak.
heee tgu taw!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

  1. ha ahh...dulu selalu bila dejavu ni jadi..mesti fikir "aku dah cakap benda ni, tapi bila....?? macam dah pernah terjadi" konon2 macam mimpi jadi kenyataan kot...hehehhe

    ReplyDelete
  2. ITU SBNRNYA dimaksudkan dgn dejavu. hik3

    ReplyDelete
  3. kalu apa yg penah kite mimpi then 1 hr, benda tu berlaku dlm realiti..kira dejavu jg ke tu rara?

    ReplyDelete
  4. tenang je bila tgk langit biru mcm tu kan kak . cantik sgt ツ

    ReplyDelete
  5. kite pon suke tgk langit biru...tenang je...:D

    ReplyDelete
  6. selalu je kak rase dejavuu tp dlm mimpi la..kadang nk sgt jdkan realiti..mst syok sbb dejavu mimpi syok2 je sumer..huhu

    pengikut tegar dejavu di kinabalu..huhu

    ReplyDelete
  7. best ke cite tu? x penah tgk pon.. tp ramai duk ckp :)

    ReplyDelete
  8. Dulu ms bujang2, selalu rs dejavu. Tp dah kawen ni, ntahlah. Kurenglah. Nape eh? Hahahahah...

    ReplyDelete
  9. mcm mna rasa cramp kaki ye kak?
    bisa2 ke? saya x prnah alami.. seriously

    ReplyDelete
  10. sy plak suka tgk langit ngan awan sekali..
    dejavu slalu gak, rasa mcm mimpi jd kenyataan je tapi mimpi yang biasa2 je la.. klu mimpi jd millionaire tu yg jd knyataan kn best! haha..

    ReplyDelete
  11. samalahh
    dulu selalu rasa dejayu
    tapi since kahwin, macam kurang pulak dejavu nak datang..haha

    ReplyDelete
  12. oo macam tu ke ??
    oh x pernah lah pulak akk rasa macam tuu .. hurmm kulut kan akk nie .. baru tahu ekeke ;)

    ReplyDelete
  13. akak dulu masa pregnant anak first pon sebab tgok nama watak dalam drama tu cam best, trus berangan nak letak nama tu tapi bile cari2 takde maksud lak. trus xjd. tapi tukar nama lain yg pon ilham dari watak drama tv. yg penting nama tu de maksud..he3...

    ReplyDelete
  14. pernah jugak rase mcm tu, tp ade org ckp tu 1 bentuk 'kegilaan'?.. betul ke

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com