Image and video hosting by TinyPic

27 July 2012

review baby expo midvalley! yeay dpt g jugak!

entry before ni i kata i xdpt g kan,
last last dh kul 12 lebih opis dh reda sket akhirnya.......
kami sempat jugak ke mid valley! yeay dpt jugak ke baby expo.
beriye kan,bukan x boleh g esok lusa,gedik nk g rini jugak,
i bukan apa nk g rini jugak sbb dh dekat ngan opis,
opis i depan mid valley je,so rugi kalau x g rini.
sok kompom kompom x leh g sbb sok sape nk teman.
rini ada kawan kawan opis teman.

suami plak ahad baru ada,
kalau g ahad mst penat,sian pulak kat suami.
lg pon ahad i nk buat kueh sikit,so ahad tu kalau g expo
mst penat kan,lg pon kasi chance lah suami rehat kan.
sabtu ni ingat nk buat popia pedas and buah melaka.
hehehe.ibuu tgh rajin,cm tu lah.

review expo midV kali ni ok lah.
best! mcm mcm brand ada,mcm biasa yg kite tgk,
tp hall tu penuh lah,x kosong mcm yg dekat PWTC tu.

pada yang nk g tu g lah sok n lusa ada lg,
barang pon td tgk mcm penuh lg,tapi i dh xde apa
sgt nk cr sbnrnya,just nk cr Nursing Pillow je,
so td dpt lah nursing pillow,tu nanti i review lain eh.

bg yg nak tau apa yg ada,
ada jual baby cot murah,mmg murah dr harga biasa rasanya
sbb dye bg full,tilam n bantal sume,i pon tergoda,tp kena
tanya suami dulu.then bg yg cr pampers,ada whoopie and drypers x silap.


baju baby lah mcm biasa lah,ada pureen,fiffy,bebe,and
booth mcm biasa lah yg kita tgk kat expo expo lain.
kalau yg nk cr stroller pon boleh g gak,murah jugak dr biasa i rasa.

yang lain lain u olllsss tgk lah sendiri eh,
xsempat nk snap sbb xlarat nk pgg hp and berlaga perut lg,
dorg kat sana main langgar langgar je,tension tol!

ibuu punya barang keperluan dh complete.korg cane?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. Rara, KC da lama skip expo baby-baby ni. Sejak aiman da besar.

    ReplyDelete
  2. dapat gak gi.. hilang kempunan :)

    ReplyDelete
  3. ala..anis nak p bli pampers pet2...dh dua org kata just ada drypers n whoopee je..frust tol... :(

    ReplyDelete
  4. baju baby jer ker? kids punyer ade x?

    ReplyDelete
  5. akhirnya merasa gak nak pegi yea... mesti senyum je...hhee

    ReplyDelete
  6. rjin nye rara... sy plk mcm dh serik g expo2 ni sejak p pureen warehouse sale tu, hehe

    ReplyDelete
  7. lepas baca entry u ni..comfirm i tak kan bawak baby iman i. tak pasal-pasal lemas penyek pulak baby iman nanti :) apapun ummi iman x sabar nak pegi esok.ngeee

    ReplyDelete
  8. thanks rara sbb update....
    esok i pegi dgn hubby nak cari pampers n klengkapan akhir.tgk bedding set tu mengoda btl la...

    ReplyDelete
  9. cm best pula g tgk baju baby nie =)

    ReplyDelete
  10. wah..bestnyer baby cot tu..berapa yer cik rara..sy diJB ni,jauhnyer la hai nak ke midvalley.Tapi kl murah rasa mcm nak kirim jer..sanggup..haha
    *sy da resetting coment sy..ntah ape yg silap xley komen..hehe..mekaceh perasan n bgtau sy =)

    ReplyDelete
  11. barangan baby dah complete.. dni je belum.. tak beli kain batik lagi ngahaha nampak sangat tak pakai kain batik ;p

    ReplyDelete
  12. weeeeeee opis rara dpn mid vally rupanye ehehhe...rupanya2 kita neh dekat je rara...area kl gak...ju keje kt parlimen malaysia...;P brg baby ju dh complete...tuh yg x pi expo kt mid vally tuh malas nak bersesak2 cuci mata...yeyyy, mummy rara dh complete brg2 baby...sonok kan..pasni leh duk dgn tenang...:D

    ReplyDelete
  13. tak dapat gi jugak..ingat nak gi sabtu..tapi macam2 hal..sudahnye tak dapat ar gi..:( ingat nak gi beli baju..mesti banyak kan baju kanak2..hurrmmm...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com